Dette er ’must-have’ for halvdelen af Apples kunder

17

Efter lanceringen af AirTag står rigtigt mange Apple-kunder med pengene fremme. Ifølge en undersøgelse er AirTag noget rigtigt mange gerne vil have fingrene i.

AirTag
AirTag kan kun bruges på Apples produkter. De fungerer ikke med Android (Foto: Apple)

AirTag er ’must-have’ for 60 procent af over 3.000 adspurgte Apple-kunder i en undersøgelse fra gadgetfirmaet SellCell.

Helt præcist er det 61 procent af iPhone- og iPad-ejere, der har intention om at købe et eller flere AirTags. Hele 54 procent mener endda, at prisen for AirTags er ’en god deal’ mens 14 procent svarer, at prisen burde være lavere. Det skriver 9to5mac.

Nøgler det er som de fleste forventer at sætte et AirTag på. Dernæst kommer kæledyr, bagage og cykler.

Med et AirTag på tasker eller nøgler kan man holde styr på, hvor tingene befinder sig – endda ret præcist. Batteriet i en AirTag holder, ifølge Apple, omkring et år.

BAGGRUND: Hvad er AirTag?

En pakke med ét enkelt AirTag koster 249 kroner mens en 4-pak ligger til 849 hos Apple.

Det skal siges, at Apple har været smarte nok til ikke at lave plads til montering af et vedhæng. Derfor kræver det, at man ved siden af, køber et specialdesignet vedhæng. Apples egne modeller starter ved 299 kroner.

Der findes dog alternative vedhæng til AirTags %%%%. Her starter priserne på 79 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

AirTag bruger ikke GPS til lokationsbestemmelse. I stedet anvender AirTag de iPhones den er i nærheden af til via en krypteret kommunikationskanal at levere informationen om lokationen til ejeren.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer