Dette er ’must-have’ for halvdelen af Apples kunder

Efter lanceringen af AirTag står rigtigt mange Apple-kunder med pengene fremme. Ifølge en undersøgelse er AirTag noget rigtigt mange gerne vil have fingrene i.

AirTag
AirTag kan kun bruges på Apples produkter. De fungerer ikke med Android (Foto: Apple)

AirTag er ’must-have’ for 60 procent af over 3.000 adspurgte Apple-kunder i en undersøgelse fra gadgetfirmaet SellCell.

Helt præcist er det 61 procent af iPhone- og iPad-ejere, der har intention om at købe et eller flere AirTags. Hele 54 procent mener endda, at prisen for AirTags er ’en god deal’ mens 14 procent svarer, at prisen burde være lavere. Det skriver 9to5mac.

Nøgler det er som de fleste forventer at sætte et AirTag på. Dernæst kommer kæledyr, bagage og cykler.

Med et AirTag på tasker eller nøgler kan man holde styr på, hvor tingene befinder sig – endda ret præcist. Batteriet i en AirTag holder, ifølge Apple, omkring et år.

BAGGRUND: Hvad er AirTag?

En pakke med ét enkelt AirTag koster 249 kroner mens en 4-pak ligger til 849 hos Apple.

Det skal siges, at Apple har været smarte nok til ikke at lave plads til montering af et vedhæng. Derfor kræver det, at man ved siden af, køber et specialdesignet vedhæng. Apples egne modeller starter ved 299 kroner.

Der findes dog alternative vedhæng til AirTags Sponseret link. Her starter priserne på 79 kroner.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

AirTag bruger ikke GPS til lokationsbestemmelse. I stedet anvender AirTag de iPhones den er i nærheden af til via en krypteret kommunikationskanal at levere informationen om lokationen til ejeren.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram