Sony inviterer til Xperia-event i midten af april

Sony har sendt invitationerne ud til et Xperia-event, hvor det ventes de vil afsløre flere nye modeller – deriblandt et kommende flagskib Xperia 1 III.

Sony har sendt invitationer ud til Xperia-event
Sony har sendt invitationer ud til Xperia-event

Der var engang, at Sony benyttede Mobile World Congress til at præsentere nye produkter. Men med coronakrisen har Mobile World Congress 2021 endnu ikke været afholdt. Derfor har Sony ligesom de øvrige producenter måtte finde en anden dato.

Sony Xperia 1 III er smallere og har mere zoom

Derfor har Sony inviteret til event onsdag den 14. april klokken 9.30 dansk tid. Det foregår ligesom de øvrige events i denne tid som et online event. Eventen livestreames og kan ses på Sonys YouTube-kanal. Det skriver GSMArena.com.

Det ventes, at Sony på dette event vil afsløre flagskibet Xperia 1 III.

Det har faktisk været begrænset med rygter omkring det kommende produkt, men det ventes, at det kommer med 6,5 tommer OLED-skærm med 4K-opløsning og 21:9 format. Opdateringshastigheden på skærmen er 120 Hz. Derudover vil Xperia 1 III komme med Snapdragon 888 processoren fra Qualcomm, 12 GB RAM, 256 GB intern lagerplads samt 5.000 mAh batteri der understøtter 65 watt hurtigopladning. Det skriver Android Authority.

Forventningerne er også store til kameraet, da Sony normalt ikke skuffer på dette punkt.

Disse Sony Xperia-telefoner får snart Android 11

Foruden Xperia 1 III ventes det også, at Sony vil præsentere Xperia 10 III, der fornylig er spottet på Geekbench med en Snapdragon 765G processor og 6 GB RAM.

Der har også været lidt smårygter om et comeback til Xperia Compact, men det er uvist om disse holder stik, samt om mobilen i givet fald vil blive tilgængelig uden for det japanske marked. Comebacket er dog ikke helt umuligt, da også Apple har lanceret deres iPhone 12 Mini, hvilket er en lille telefon med gode specifikationer. Måske den får navnet Xperia 5 III.

Sony vil genoplive Xperia Compact

Selvom iPhone 12 Mini ikke har solgt lige godt i alle markedområder, så er der alligevel efterspørgsel på telefoner med en høj ydelse, gode specifikationer i et kompakt format. Mini’en er blandt de bedst sælgende smartphones i Danmark. Vi har tidligere afholdt en event, hvor læserne kunne stille spørgsmål til Samsung. Her var et af spørgsmålene blandt andet hvornår Samsung kom med et produkt, der kunne konkurrere mod iPhone 12 Mini. Du kan genhøre spørgsmål og svar fra eventen her (gå frem til 22.00 minutter).

Rygterne er som sagt begrænsede omkring Sonys lancering. Det er derfor usikkert hvor meget af det, som holder stik.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er noget officielt fra Sony, samt hvis rygterne tager til inden eventen. Følg eventuelt med via vores nyhedsbrev.

Mere til historien

Streaming-højttalere behøver ikke bare være en billig plastikkasse. Det vidner de nye high-end streaminghøjttalere fra Sony om, som koster mellem 2.500 og 4.000 kroner.

Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Officielle billeder afsløret af kommende Sony-modeller

Senere i maj afholder Sony event, hvor det ventes de lancerer Xperia 1 VI og Xperia 10 VI. Officielle billeder er lækket. Se dem her.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram