Sony vil “genoplive” Xperia Compact

23

Sony lancerede for år tilbage nogle Compact-modeller og det ser nu ud til, at de vil blive “genoplivet” i 2021. Se billederne her.

Lækket billede af Sony Xperia Compact
Lækket billede af Sony Xperia Compact (Foto: Voice.com / Onleaks)

Mange kan godt lide store skærme, men der er også nogle, som fortsat gerne vil have en mindre telefon, der kan betjenes med én hånd. Også hvor specifikationerne er ala flagskibsmodellerne. 

Rygterne har svirret noget tid om, at Sony vil genoplive Xperia Compact. Der var nogle “kompakte” versioner af topmodellerne. Og de fortsætter.

Får Sony Xperia Compact comeback?

Den kommende Xperia Compact telefon fra Sony kommer angiveligt med en 5,5 tommer skærm, 13 megapixels kamera og 8 megapixels frontkamera. Det skriver Pocketnow.com.

Om idéen med genoplivningen af Compact er kommet grundet iPhone 12 Mini er uvist. Dog har salget af iPhone 12 Mini ikke været godt på alle markeder. Hjemmemarkedet USA har ikke taget så godt imod den, som vi eksempelvis har på det danske marked.

Samme designlinje

Vi danskerne har altid været glade for Sony Compact-modellerne. Og takket være Twitterbrugeren Steve H. (også kendt som @OnLeaks) så har han nu afsløret et billede af den kommende Compact fra Sony.

Sony Xperia 1 III er på vej – jeg venter spændt

Designmæssigt vil Sony følge samme “designlinje”, som de har gjort de seneste år på deres smartphones. Fingeraftrykslæseren er placeret i “power-knappen”, den kommer med waterdrop notch, 3.5 mm jackstik og har en dedikeret kameraknap.

Hvis rygterne holder stik, vil de fysiske mål være 53 x 72 x 11.1mm. Dermed vil den altså være fysisk større end iPhone 12 Mini, selvom skærmstørrelserne altså vil være ret lig hinanden.

Det er begrænset, hvilke oplysninger der ellers er om telefonen. Ligesom det altså også er uvist om den vil komme med specifikationer i stil med topmodellerne eller måske blive en midrange model.

Disse Sony Xperia-telefoner får snart Android 11

Sony legede allerede i 2020 med kompakttanken. Således blev den store Xperia 1 II lanceret i en mindre formfaktor med navnet Sony Xperia 5 II. Den kårede jeg som den hidtil bedste Sony-telefon.

MereMobil.dk venter spændt på yderligere oplysninger. Forventningerne er store til både Sony og en eventuel kommende Compact-model. Følg med på siten eller via vores gratis nyhedsmails.

Mere til historien

Sony har det hårdt på smartphonemarkedet og har ikke mange markedsandele. Men de fortsætter kampen og laver generelt nogle rigtig gode og stabile modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer