Får Sony Xperia Compact comeback?

Det tyder på, at Sony måske giver Xperia Compact comeback. Rygterne svirrer om, at en 5,5 tommer model er på vej i første halvår af 2021.

Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)
Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)

Sony har ikke lanceret så mange modeller i år, men nogle spændende og gode modeller er det blevet til. Og nu er der atter rygter om kommende telefoner fra Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 II er Sonys bedste telefon nogensinde

Rygterne svirrer nemlig om en kommende Xperia 10 III, der kommer med en Snapdragon 690 fra Qualcomm. Dermed kan det altså være en budgetvenlig 5G-telefon, som er på vej fra Sony.

Et nyt rygte florerer også, hvor det antydes at Sony vil give deres Compact-serie et comeback i første halvår af 2021. Dette lyder rigtig positivt. Compact-serien var generelt ret populær og fik ros for, at Sony e blot lavede en mindre version af deres flagskib uden at gå for meget på kompromis med specifikationerne.

Den hidtil seneste Xperia Compact var XZ2 Compact, der kom på markedet i 2018.

GSMArena.com gætter på Xperia 1 III Compact kunne blive navnet. Dette er altså deres spekulation. Gætterierne på Xperia 1 III-navnet kommer, da det ventes den vil få Snapdragon 775 processoren fra Qualcomm. Skærmen rygtes at blive på 5,5 tommer. Kilden til disse rygter er Androidnext.info.

Det er stadigvæk tidligt i processen og altså kun rygter og spekulationer. Derfor skal de tages med et gran salt. Men set i lyset af, at Apple netop har sendt deres iPhone 12 Mini på markedet, så ville det bestemt ikke være helt underligt, hvis også Sony kom med et ”lignende” produkt.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – nostalgisk, nutidig og nuttet

Sony Xperia 1 II mine første indtryk

Mere til historien

Det er spændende om også andre producenter vil komme med "mini", "compact" eller andet "miniature" produkt af deres flagskib i 2021. Da Apple havde offentliggjort iPhone 12 Mini skrev vi, at en ny trend med "mini"-modeller kunne være startet.

Læs også:
Sony ændrer kurs på mobilmarkedet

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram