Får Sony Xperia Compact comeback?

Det tyder på, at Sony måske giver Xperia Compact comeback. Rygterne svirrer om, at en 5,5 tommer model er på vej i første halvår af 2021.

Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)
Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)

Sony har ikke lanceret så mange modeller i år, men nogle spændende og gode modeller er det blevet til. Og nu er der atter rygter om kommende telefoner fra Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 II er Sonys bedste telefon nogensinde

Rygterne svirrer nemlig om en kommende Xperia 10 III, der kommer med en Snapdragon 690 fra Qualcomm. Dermed kan det altså være en budgetvenlig 5G-telefon, som er på vej fra Sony.

Et nyt rygte florerer også, hvor det antydes at Sony vil give deres Compact-serie et comeback i første halvår af 2021. Dette lyder rigtig positivt. Compact-serien var generelt ret populær og fik ros for, at Sony e blot lavede en mindre version af deres flagskib uden at gå for meget på kompromis med specifikationerne.

Den hidtil seneste Xperia Compact var XZ2 Compact, der kom på markedet i 2018.

GSMArena.com gætter på Xperia 1 III Compact kunne blive navnet. Dette er altså deres spekulation. Gætterierne på Xperia 1 III-navnet kommer, da det ventes den vil få Snapdragon 775 processoren fra Qualcomm. Skærmen rygtes at blive på 5,5 tommer. Kilden til disse rygter er Androidnext.info.

Det er stadigvæk tidligt i processen og altså kun rygter og spekulationer. Derfor skal de tages med et gran salt. Men set i lyset af, at Apple netop har sendt deres iPhone 12 Mini på markedet, så ville det bestemt ikke være helt underligt, hvis også Sony kom med et ”lignende” produkt.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – nostalgisk, nutidig og nuttet

Sony Xperia 1 II mine første indtryk

Mere til historien

Det er spændende om også andre producenter vil komme med “mini”, “compact” eller andet “miniature” produkt af deres flagskib i 2021. Da Apple havde offentliggjort iPhone 12 Mini skrev vi, at en ny trend med “mini”-modeller kunne være startet.

Læs også:
Sony ændrer kurs på mobilmarkedet

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram