Får Sony Xperia Compact comeback?

5

Det tyder på, at Sony måske giver Xperia Compact comeback. Rygterne svirrer om, at en 5,5 tommer model er på vej i første halvår af 2021.

Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)
Måske en kommende Sony Xperia Compact (Kilde: Androidnext.info)

Sony har ikke lanceret så mange modeller i år, men nogle spændende og gode modeller er det blevet til. Og nu er der atter rygter om kommende telefoner fra Sony.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 II er Sonys bedste telefon nogensinde

Rygterne svirrer nemlig om en kommende Xperia 10 III, der kommer med en Snapdragon 690 fra Qualcomm. Dermed kan det altså være en budgetvenlig 5G-telefon, som er på vej fra Sony.

Et nyt rygte florerer også, hvor det antydes at Sony vil give deres Compact-serie et comeback i første halvår af 2021. Dette lyder rigtig positivt. Compact-serien var generelt ret populær og fik ros for, at Sony e blot lavede en mindre version af deres flagskib uden at gå for meget på kompromis med specifikationerne.

Den hidtil seneste Xperia Compact var XZ2 Compact, der kom på markedet i 2018.

GSMArena.com gætter på Xperia 1 III Compact kunne blive navnet. Dette er altså deres spekulation. Gætterierne på Xperia 1 III-navnet kommer, da det ventes den vil få Snapdragon 775 processoren fra Qualcomm. Skærmen rygtes at blive på 5,5 tommer. Kilden til disse rygter er Androidnext.info.

Det er stadigvæk tidligt i processen og altså kun rygter og spekulationer. Derfor skal de tages med et gran salt. Men set i lyset af, at Apple netop har sendt deres iPhone 12 Mini på markedet, så ville det bestemt ikke være helt underligt, hvis også Sony kom med et ”lignende” produkt.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – nostalgisk, nutidig og nuttet

Sony Xperia 1 II mine første indtryk

Mere til historien

Det er spændende om også andre producenter vil komme med “mini”, “compact” eller andet “miniature” produkt af deres flagskib i 2021. Da Apple havde offentliggjort iPhone 12 Mini skrev vi, at en ny trend med “mini”-modeller kunne være startet.

Læs også:
Sony ændrer kurs på mobilmarkedet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer