iPhone 12 Mini kan lave en trend for mindre smartphones

Analysefirmaet Kantar mener, at iPhone 12 Mini kan ende med at lave en ny trend for mindre smartphones i premium-segmentet.

Apple iPhone 12 mini vs. Apple iPhone SE (2020) (Foto)
Apple iPhone 12 Mini ve dsiden af Apple iPhone SE Foto: Apple)

Apple har lanceret iPhone 12 Mini, som en del af den nye iPhone 12-serie. Nu er analysefirmaet Kantar ude med en analyse af, at det måske kan betyde at mindre smartphones igen, vil komme til high-end segmentet.

De mini- eller compact-modeller som producenterne har lanceret tidligere, har ofte været med midrange ”indmad”.

Ifølge Kantar, så køber 12 procent af alle mobilkøbere deres smartphone ud fra, hvordan telefonen ”passer” i hånden/lommen.

Det gør Apples fire modeller i dette års sortiment yderst interessante. iPhone 12 Mini er en ”high-end” smartphone uden at være det ypperste og med en afbalanceret pris. Derfor vil det være en model, som mange måske vil overveje. Både ud fra et økonomisk perspektiv, men også fordi den er fysisk mindre end de andre modeller.

iPhone 12 Mini kommer med mange af de nyeste specifikationer, 5G understøttelse og begrænset med kompromisser i forhold til de dyrere modeller.

Vi har endnu ikke iPhone 12 Mini i huset, da den først bliver klar til salg i november. Indtil nu kan du læse vores første indtryk af iPhone 12.

Mere til historien

Kantar vurderer også, at de der vil købe en smartphone inden for de næste 6 måneder. Der vil mindst 45 procent på tværs af markeder købe en 5G telefon.

Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram