iPhone 12 Mini kan lave en trend for mindre smartphones

Analysefirmaet Kantar mener, at iPhone 12 Mini kan ende med at lave en ny trend for mindre smartphones i premium-segmentet.

Apple iPhone 12 mini vs. Apple iPhone SE (2020) (Foto)
Apple iPhone 12 Mini ve dsiden af Apple iPhone SE Foto: Apple)

Apple har lanceret iPhone 12 Mini, som en del af den nye iPhone 12-serie. Nu er analysefirmaet Kantar ude med en analyse af, at det måske kan betyde at mindre smartphones igen, vil komme til high-end segmentet.

De mini- eller compact-modeller som producenterne har lanceret tidligere, har ofte været med midrange ”indmad”.

Ifølge Kantar, så køber 12 procent af alle mobilkøbere deres smartphone ud fra, hvordan telefonen ”passer” i hånden/lommen.

Det gør Apples fire modeller i dette års sortiment yderst interessante. iPhone 12 Mini er en ”high-end” smartphone uden at være det ypperste og med en afbalanceret pris. Derfor vil det være en model, som mange måske vil overveje. Både ud fra et økonomisk perspektiv, men også fordi den er fysisk mindre end de andre modeller.

iPhone 12 Mini kommer med mange af de nyeste specifikationer, 5G understøttelse og begrænset med kompromisser i forhold til de dyrere modeller.

Vi har endnu ikke iPhone 12 Mini i huset, da den først bliver klar til salg i november. Indtil nu kan du læse vores første indtryk af iPhone 12.

Mere til historien

Kantar vurderer også, at de der vil købe en smartphone inden for de næste 6 måneder. Der vil mindst 45 procent på tværs af markeder købe en 5G telefon.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram