iPhone 12 Mini kan lave en trend for mindre smartphones

22

Analysefirmaet Kantar mener, at iPhone 12 Mini kan ende med at lave en ny trend for mindre smartphones i premium-segmentet.

Apple iPhone 12 mini vs. Apple iPhone SE (2020) (Foto)
Apple iPhone 12 Mini ve dsiden af Apple iPhone SE Foto: Apple)

Apple har lanceret iPhone 12 Mini, som en del af den nye iPhone 12-serie. Nu er analysefirmaet Kantar ude med en analyse af, at det måske kan betyde at mindre smartphones igen, vil komme til high-end segmentet.

De mini- eller compact-modeller som producenterne har lanceret tidligere, har ofte været med midrange ”indmad”.

Ifølge Kantar, så køber 12 procent af alle mobilkøbere deres smartphone ud fra, hvordan telefonen ”passer” i hånden/lommen.

Det gør Apples fire modeller i dette års sortiment yderst interessante. iPhone 12 Mini er en ”high-end” smartphone uden at være det ypperste og med en afbalanceret pris. Derfor vil det være en model, som mange måske vil overveje. Både ud fra et økonomisk perspektiv, men også fordi den er fysisk mindre end de andre modeller.

iPhone 12 Mini kommer med mange af de nyeste specifikationer, 5G understøttelse og begrænset med kompromisser i forhold til de dyrere modeller.

Vi har endnu ikke iPhone 12 Mini i huset, da den først bliver klar til salg i november. Indtil nu kan du læse vores første indtryk af iPhone 12.

Mere til historien

Kantar vurderer også, at de der vil købe en smartphone inden for de næste 6 måneder. Der vil mindst 45 procent på tværs af markeder købe en 5G telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer