Disse Sony Xperia telefoner får snart Android 11

Sony er klar med en officiel udmelding om Android 11 opdateringer. Se hvilke Sony-modeller der får Android 11 og hvornår.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II er den første af Sonys telefoner, der modtager Android 11-opdateringen (Foto: MereMobil.dk)

Android 11 blev frigivet tilbage i september, men det er langt fra alle Android-telefoner, som har fået opdateringen – altså af dem, som skal have den.

Sony er nu klar med deres udmelding om, hvilke af deres telefoner, der kan forvente opdateringen og hvornår. Det oplyser de på deres egen hjemmeside.

TEST: Sony Xperia 5 II | Sonys bedste telefon nogensinde

Det er ejerne af den nuværende topmodel, Xperia 1 II, der kan glæde sig til at modtage Android 11 opdateringen først. Allerede her i december vil opdateringen blive udrullet til Xperia 1 II enheder.

Og de første fem enheder er meldt klar i perioden december til februar. Du kan se listen nedenunder, hvor det præciseres mere, hvilke modeller og hvornår de forventes at modtage opdateringen.

  • Sony Xperia 1 II: Android 11 udrulles i løbet af december
  • Sony Xperia 5 II: Android 11 udrulles i slutningen af december
  • Sony Xperia 10 II: Android 11 udrulles I slutningen af januar
  • Sony Xperia 1: Android 11 udrulles i løbet af februar
  • Sony Xperia 5: Android 11 udrulles i løbet af februar

TEST: Sony Xperia 1 II | et stort fremskridt der rammer målet

De præcise datoer er ikke oplyst og det er også forskelligt, hvornår brugerne opdaterer. Men du kan tjekke løbende i den måned, hvor din enhed altså står til at skulle modtage opdateringen.

Får Sony Xperia Compact comeback?

Dermed ser det ikke ud til, at der er planer om at opdatere nogle af deres midrange-enheder fra 2019 til Android 11. I hvert fald ikke i første omgang.

Foruden de gængse ting i Android 11 opdateringen så vil Xperia 1 II også få muligheden for slow-motion videooptagelser i 4K med 120fps. Det skriver Android Central.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Om Sony senere vil tilføje flere modeller til listen er uvist. Mange havde måske forventet at Xperia 10 og Xperia 10 Plus også ville være på listen til at modtage Android 11-opdateringen.

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram