Disse Sony Xperia telefoner får snart Android 11

Sony er klar med en officiel udmelding om Android 11 opdateringer. Se hvilke Sony-modeller der får Android 11 og hvornår.

Sony Xperia 1 ii
Sony Xperia 1 II er den første af Sonys telefoner, der modtager Android 11-opdateringen (Foto: MereMobil.dk)

Android 11 blev frigivet tilbage i september, men det er langt fra alle Android-telefoner, som har fået opdateringen – altså af dem, som skal have den.

Sony er nu klar med deres udmelding om, hvilke af deres telefoner, der kan forvente opdateringen og hvornår. Det oplyser de på deres egen hjemmeside.

TEST: Sony Xperia 5 II | Sonys bedste telefon nogensinde

Det er ejerne af den nuværende topmodel, Xperia 1 II, der kan glæde sig til at modtage Android 11 opdateringen først. Allerede her i december vil opdateringen blive udrullet til Xperia 1 II enheder.

Og de første fem enheder er meldt klar i perioden december til februar. Du kan se listen nedenunder, hvor det præciseres mere, hvilke modeller og hvornår de forventes at modtage opdateringen.

  • Sony Xperia 1 II: Android 11 udrulles i løbet af december
  • Sony Xperia 5 II: Android 11 udrulles i slutningen af december
  • Sony Xperia 10 II: Android 11 udrulles I slutningen af januar
  • Sony Xperia 1: Android 11 udrulles i løbet af februar
  • Sony Xperia 5: Android 11 udrulles i løbet af februar

TEST: Sony Xperia 1 II | et stort fremskridt der rammer målet

De præcise datoer er ikke oplyst og det er også forskelligt, hvornår brugerne opdaterer. Men du kan tjekke løbende i den måned, hvor din enhed altså står til at skulle modtage opdateringen.

Får Sony Xperia Compact comeback?

Dermed ser det ikke ud til, at der er planer om at opdatere nogle af deres midrange-enheder fra 2019 til Android 11. I hvert fald ikke i første omgang.

Foruden de gængse ting i Android 11 opdateringen så vil Xperia 1 II også få muligheden for slow-motion videooptagelser i 4K med 120fps. Det skriver Android Central.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Om Sony senere vil tilføje flere modeller til listen er uvist. Mange havde måske forventet at Xperia 10 og Xperia 10 Plus også ville være på listen til at modtage Android 11-opdateringen.

Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram