iPhone-salget kan slå tidligere rekorder i 2021

Rekorden for flest solgte iPhones på ét år blev sat i 2015, men salget af iPhone 12-serien har været så godt, at Apple kan slå rekorden her i 2021.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den model i iPhone 12-serien, hvor salget har skuffet mest. Mens iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max har haft stor efterspørgsel. (Foto: MereMobil.dk)

Apples nuværende rekord i salg af iPhones på ét kalenderår er på 231 millioner eksemplarer, som blev solgt tilbage i 2015. Men ifølge den seneste forudsigelse, kan Apple ende med at sælge endnu flere iPhones inden udgangen af 2021.

iPhone 13 rygtes til at komme med always-on-display

Det er Wedbush analytiker Dan Ives notater, som er spottet af MacRumors, hvor han altså mener, at Apple kan slå salgsrekorden for iPhones i 2021. Det skriver MacRumors.

Ifølge Dan Ives kan Apple måske sælge tæt på 250 millioner iPhones i 2021. Derfor anslår Dan Ives, at salget af iPhones i 2021 vil ende på 240+ millioner iPhones.

iPhone 13 får større batteri

Efterspørgslen på iPhone 12-serien har været stor, selvom salget af iPhone 12 Mini har været lavere end forventet. Og denne popularitet kombineret med, at Apple ventes at lancere iPhone 13-modellerne tidligere på året end iPhone 12-serien blev det i 2020.

iPhone 13 mini lanceres alligevel trods skuffende salg af iPhone 12 Mini

De 240+ millioner solgte iPhones er af alle de modeller, som er i sortiment. Forventningen er på nuværende tidspunkt store til den endnu ikke offentliggjorde iPhone 13-serie. Det forventes nemlig, at den kan sælge op til 90 millioner eksemplarer i 2021. Holder dette stik, vil iPhone 13-serien måske blive endnu mere populær end iPhone 12-serien.

Mere til historien

Selvom Apple har lanceret mange iPhone-modeller siden 2007, hvor den første iPhone blev præsenteret, er der stadigvæk noget særligt ved den første model. Den kan også fortsat købes til ganske høje priser her i 2021.

Læs også:
Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram