iPhone-salget kan slå tidligere rekorder i 2021

Rekorden for flest solgte iPhones på ét år blev sat i 2015, men salget af iPhone 12-serien har været så godt, at Apple kan slå rekorden her i 2021.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini er den model i iPhone 12-serien, hvor salget har skuffet mest. Mens iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max har haft stor efterspørgsel. (Foto: MereMobil.dk)

Apples nuværende rekord i salg af iPhones på ét kalenderår er på 231 millioner eksemplarer, som blev solgt tilbage i 2015. Men ifølge den seneste forudsigelse, kan Apple ende med at sælge endnu flere iPhones inden udgangen af 2021.

iPhone 13 rygtes til at komme med always-on-display

Det er Wedbush analytiker Dan Ives notater, som er spottet af MacRumors, hvor han altså mener, at Apple kan slå salgsrekorden for iPhones i 2021. Det skriver MacRumors.

Ifølge Dan Ives kan Apple måske sælge tæt på 250 millioner iPhones i 2021. Derfor anslår Dan Ives, at salget af iPhones i 2021 vil ende på 240+ millioner iPhones.

iPhone 13 får større batteri

Efterspørgslen på iPhone 12-serien har været stor, selvom salget af iPhone 12 Mini har været lavere end forventet. Og denne popularitet kombineret med, at Apple ventes at lancere iPhone 13-modellerne tidligere på året end iPhone 12-serien blev det i 2020.

iPhone 13 mini lanceres alligevel trods skuffende salg af iPhone 12 Mini

De 240+ millioner solgte iPhones er af alle de modeller, som er i sortiment. Forventningen er på nuværende tidspunkt store til den endnu ikke offentliggjorde iPhone 13-serie. Det forventes nemlig, at den kan sælge op til 90 millioner eksemplarer i 2021. Holder dette stik, vil iPhone 13-serien måske blive endnu mere populær end iPhone 12-serien.

Mere til historien

Selvom Apple har lanceret mange iPhone-modeller siden 2007, hvor den første iPhone blev præsenteret, er der stadigvæk noget særligt ved den første model. Den kan også fortsat købes til ganske høje priser her i 2021.

Læs også:
Apple Watch fortsat markedsleder på smartwatches

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram