iPhone 13 Mini lanceres alligevel trods skuffende salg

29

Salget af iPhone 12 Mini har været skuffende i USA, men iPhone 13 Mini angiveligt ikke.

iPhone 12 Mini
iPhone 12 Mini forventes at få en efterfølger til efteråret 2021 (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 12 Mini er nok en model, som kan ”skille vandene”. Telefonen er lille og kan betjenes nemt med én hånd også uden man har en kæmpe hånd. Det betyder dog også, at skærmen er lille i forhold til det man ellers ser på smartphones i dag.

Om det er det, der har gjort, at salget af iPhone 12 Mini angiveligt går dårligt (i hvert fald på det amerikanske marked) er uvist. Men trods det dårlige salg, så skulle vi altså få efterfølgeren ”iPhone 13 Mini” senere i år, som en del af dette års iPhone-serie.

Apple vil i stedet ændre produktionen, så der fokuseres på high-end modellerne og i stedet produceres færre af iPhone 13 Mini-modellen. Det skriver WCCftech.com.

GUIDE: Skal du vælge iPhone 12 Mini eller iPhone SE?

Der har ellers været rygter ude om, at produktionen af iPhone 12 Mini ville stoppes eller sættes på pause. Dette har betydet, at tilhængere af ”mini-modellen” frygtede der ikke ville komme en efterfølger.

Skal man tro Jon Prosser, så vil iPhone 13 Mini dog blive en realitet.

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener også, at Apple vil lancere fire modeller igen i 2021 med de eksakte mål, som tilfældet er med iPhone 12-serien.

Rygterne svirrer om en lancering, men det ventes det vil ske i september. I 2020 blev iPhone 12-serien lanceret senere, da der var forsinkelse på produktionen. Dette ventes der på nuværende tidspunkt ikke at vil være i år.

Vi var i vores test rigtig glade for iPhone 12 Mini og synes den er en rigtig spændende model. Følg linket til testen herunder.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – den bliver du glad for

Mere til historien

Det er uvist om iPhone 11 og iPhone Xr vil ryge ud af sortimentet, når dette års iPhone-modeller lanceres.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer