Vil Apple stoppe produktionen af iPhone 12 Mini?

18

Efterspørgslen på iPhone 12 Mini er angiveligt ikke så stor som ønsket. Derfor florerer der nu rygter om, at Apple vil stoppe produktionen i andet kvartal.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max på billedet her – sælger rigtig godt samlet set. Men salget af iPhone 12 Mini er angiveligt lavere end forventet og derfor spekuleres der nu i, at produktionen vil stoppe i andet kvartal. (Foto: MereMobil.dk)

I Danmark ser det umiddelbart ud til, at salget af iPhone 12 Mini går godt, men vi har tidligere skrevet, at det halter på det amerikanske marked.

Salget af iPhone 12 Mini halter i USA

I Danmark var iPhone 12 Mini på opgørelsen over de mest solgte smartphones i januar, hvor den var placeret i top-6 hos alle de fire store teleselskaber. Dog er de øvrige iPhone 12-modeller placeret over den hos de fleste af operatørerne. Men en sjetteplads i top-10, som det ”dårligste” burde jo være ganske fornuftigt.

Dog er efterspørgslen på verdensplan angiveligt ikke så stor som forventet. Og den mindre efterspørgsel gør nu, at produktionen vil stoppe i andet kvartal af 2021. Det skriver Wccftech.com.

Ifølge en rapport fra Morgan Stanley har Apple allerede reduceret produktionen med 2 millioner eksemplarer.

Ifølge rygterne er planen i stedet at fokusere på iPhone 12 Pro, som sælger rigtigt godt.

Om der er tale om et midlertidigt stop i produktionen, er ukendt. Det vides heller ikke om Apple planlægger at trække mini-modellen ud af markedet.

Forudsigelserne er, ifølge Yang, at Apple vil sælge henholdsvis 56 millioner og 41 millioner enheder i første og andet kvartal 2021 af de forskellige tilgængelige iPhone-modeller. Det skriver Appleinsider.com.

Der spekuleres i om det er iPhone SE (2020) og iPhone 11, som er i et prisleje der gør, at iPhone 12 Mini sælger mindre end forventet.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – et køb du bliver glad for

Rygterne svirrer om, at iPhone 13-serien vil bestå af fire nye modeller, der vil komme med samme skærmstørrelser som forgængerne. Dermed kan der altså være en iPhone 13 Mini på vej.

Mere til historien

Yang mener heller ikke, at der lanceres en ny iPhone SE i 2021, men at 2022 vil byde på en ny iPhone SE model i første halvdel. Der har tidligere været rygter om en iPhone SE Plus. Det kommenterer Yang dog ikke på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer