iPhone 13 får større batteri

RYGTE: Apple vil forbedre batteriet i den kommende iPhone 13-serie. Sådan lyder rygterne i hvert fald.

iPhone 12 Pro med MagSafe
iPhone 12 Pro med MagSafe-oplader (Foto: MereMobil.dk)

Det varer endnu lidt før Apple vil afsløre iPhone 13-serien – eller hvad navnet i 2021 vil blive - men på nuværende tidspunkt florerer der rygter om, at Apple vil forbedre batteriet i den kommende iPhone-serie. Det skriver MacRumors.com.

Det vil angiveligt ske ved nogle designændringer, større batteri og effektivitetsforbedringer.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere i en investor note skrevet, at alle fire kommende modeller ville have større batterier end forgængerne. Dete er muligt, fordi der spares plads på nogle af komponenterne. En anden af ændringerne er, at SIM-kort-holderen flyttes til motherboardet.

Dette års iPhone-modeller vil angiveligt også blive lidt tungere end iPhone 12-serien.

Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

Det ventes også, at de større batterier vil betyde forbedret batteritid.

Målt på milliamperetimer er batterierne i iPhone 12-serien mindre end i iPhone 11-serien. Batterierne i iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro er henholdsvis 295 mAh, 231 mAh og 282 mAh mindre end i forgængerne. Dog er selve batteritiden cirka det samme, hvilket skyldes effektivitetsforbedringer. Men det vil alligevel være dejligt, hvis ikke batterierne bliver endnu mindre igen.

Skærmene i iPhone 13-serien vil formentlig blive ProMotion med variable opdateringshastigheder. Dermed vil de formentlig levere 120 Hz, når det er påkrævet. ProMotion muliggør også langsommere opdateringshastigheder, når der er mindre bevægelse på skærmen. Dette kendes også som dynamisk refreshrate.

iPhone 13 rygtes at komme med always-on display

iPhone 13-serien ventes at blive afsløret senere i år. Den kommer formentlig med understøttelse af Wi-Fi 6E, A15-chip og meget mere.

Inden Apple offentliggør dette års iPhone-serie kan der ”løbe meget vand i åen”, så det kan være, at det endelige produkt bliver anderledes end disse rygter antyder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Asus har netop offentliggjort deres nyeste gamermobil, som har hele 6.000 mAh batteri fordelt på to batterier. Læs meget mere om den her.

Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Skærmen er altid tændt på iPhone 15 Pro - sådan slår du det fra

TIP: Always-on, skærmen slukker aldrig, kan slås fra på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Sådan gør du.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
33 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram