iPhone 13 får større batteri

23

RYGTE: Apple vil forbedre batteriet i den kommende iPhone 13-serie. Sådan lyder rygterne i hvert fald.

iPhone 12 Pro med MagSafe
iPhone 12 Pro med MagSafe-oplader (Foto: MereMobil.dk)

Det varer endnu lidt før Apple vil afsløre iPhone 13-serien – eller hvad navnet i 2021 vil blive – men på nuværende tidspunkt florerer der rygter om, at Apple vil forbedre batteriet i den kommende iPhone-serie. Det skriver MacRumors.com.

Det vil angiveligt ske ved nogle designændringer, større batteri og effektivitetsforbedringer.

Analytikeren Ming-Chi Kuo har tidligere i en investor note skrevet, at alle fire kommende modeller ville have større batterier end forgængerne. Dete er muligt, fordi der spares plads på nogle af komponenterne. En anden af ændringerne er, at SIM-kort-holderen flyttes til motherboardet.

Dette års iPhone-modeller vil angiveligt også blive lidt tungere end iPhone 12-serien.

Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

Det ventes også, at de større batterier vil betyde forbedret batteritid.

Målt på milliamperetimer er batterierne i iPhone 12-serien mindre end i iPhone 11-serien. Batterierne i iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro er henholdsvis 295 mAh, 231 mAh og 282 mAh mindre end i forgængerne. Dog er selve batteritiden cirka det samme, hvilket skyldes effektivitetsforbedringer. Men det vil alligevel være dejligt, hvis ikke batterierne bliver endnu mindre igen.

Skærmene i iPhone 13-serien vil formentlig blive ProMotion med variable opdateringshastigheder. Dermed vil de formentlig levere 120 Hz, når det er påkrævet. ProMotion muliggør også langsommere opdateringshastigheder, når der er mindre bevægelse på skærmen. Dette kendes også som dynamisk refreshrate.

iPhone 13 rygtes at komme med always-on display

iPhone 13-serien ventes at blive afsløret senere i år. Den kommer formentlig med understøttelse af Wi-Fi 6E, A15-chip og meget mere.

Inden Apple offentliggør dette års iPhone-serie kan der ”løbe meget vand i åen”, så det kan være, at det endelige produkt bliver anderledes end disse rygter antyder.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Asus har netop offentliggjort deres nyeste gamermobil, som har hele 6.000 mAh batteri fordelt på to batterier. Læs meget mere om den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer