Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

15

RYGTE: Apple arbejder på en ny MagSafe-baseret powerbank til iPhone 12-serien. Batteripakken klikkes på bagsiden, så telefonen kan bruges mens den lader.

iPhone12-oplader-USB-A-lightning
Apple lancerer måske senere i år en batteripakke/powerbank, der kan klikkes på iPhone 12-serien via MagSafe (Foto: MereMobil.dk)

Et nyt stykke tilbehør skal give dig ekstra strøm på din iPhone via en nyudviklet powerbank, der understøtter den magnetiske trådløse opladefunktion MagSafe.

Ifølge Bloomberg arbejder Apple på denne særlige powerbank, der klikker på bagsiden, og fastholdes med magneter.

Batteripakken fungerer ikke som beskyttelsen for telefonen, selvom designet af pakken skulle have en gummibelægning.

Det smarte ved en powerbank, der klikker sig fast med magneter er, at man ikke skal bøvle med ledninger, og at telefonen kan bruges, mens der lades op.

Ifølge rygterne vil batteripakken til iPhone kunne oplades ved blot at ”klikke” den på en MagSafe trådløs opladeplade eller den kan lægges på en almindelig trådløs oplader.

Om batteripakken udelukkende udvikles til iPhone 12-serien, der er den eneste serie med MagSafe, eller der kommer versioner til tidligere iPhone-modeller, er ukendt på nuværende tidspunkt. Det er dog nok sandsynligt, at dette bliver et iPhone 12-only produkt.

Selvom MagSafe kun er tilgængelig på iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, er der allerede mange tilbehørsprodukter på markedet, som er kompatible med MagSafe. Her kan du se et udvalg af MagSafe-tilbehør til iPhone 12 %%%%.

Rygterne om en ny powerbank til iPhone er taget til, efter der er fundet kode i iOS 14.5 beta, der har reference til en ny batteripakke.

LÆS OGSÅ: AirPods får optimeret opladning til bedre batteribeskyttelse

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Udover at trådløs opladning fortsat er i rivende udvikling, så sker er fortsat meget på kablet opladning. Kinesiske Xiaomi arbejder eksempelvis på en 200 watt løsning til kablet opladning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer