Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

RYGTE: Apple arbejder på en ny MagSafe-baseret powerbank til iPhone 12-serien. Batteripakken klikkes på bagsiden, så telefonen kan bruges mens den lader.

iPhone12-oplader-USB-A-lightning
Apple lancerer måske senere i år en batteripakke/powerbank, der kan klikkes på iPhone 12-serien via MagSafe (Foto: MereMobil.dk)

Et nyt stykke tilbehør skal give dig ekstra strøm på din iPhone via en nyudviklet powerbank, der understøtter den magnetiske trådløse opladefunktion MagSafe.

Ifølge Bloomberg arbejder Apple på denne særlige powerbank, der klikker på bagsiden, og fastholdes med magneter.

Batteripakken fungerer ikke som beskyttelsen for telefonen, selvom designet af pakken skulle have en gummibelægning.

Det smarte ved en powerbank, der klikker sig fast med magneter er, at man ikke skal bøvle med ledninger, og at telefonen kan bruges, mens der lades op.

Ifølge rygterne vil batteripakken til iPhone kunne oplades ved blot at ”klikke” den på en MagSafe trådløs opladeplade eller den kan lægges på en almindelig trådløs oplader.

Om batteripakken udelukkende udvikles til iPhone 12-serien, der er den eneste serie med MagSafe, eller der kommer versioner til tidligere iPhone-modeller, er ukendt på nuværende tidspunkt. Det er dog nok sandsynligt, at dette bliver et iPhone 12-only produkt.

Selvom MagSafe kun er tilgængelig på iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, er der allerede mange tilbehørsprodukter på markedet, som er kompatible med MagSafe. Her kan du se et udvalg af MagSafe-tilbehør til iPhone 12 Sponseret link.

Rygterne om en ny powerbank til iPhone er taget til, efter der er fundet kode i iOS 14.5 beta, der har reference til en ny batteripakke.

LÆS OGSÅ: AirPods får optimeret opladning til bedre batteribeskyttelse

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Udover at trådløs opladning fortsat er i rivende udvikling, så sker er fortsat meget på kablet opladning. Kinesiske Xiaomi arbejder eksempelvis på en 200 watt løsning til kablet opladning.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Her er Sonos roadmap for 2024

Se listen over hvilken nyheder som Sonos forventes at lancere i 2024. Et roadmap er sluppet ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram