Få ekstra strøm på din iPhone med ny batteriløsning

RYGTE: Apple arbejder på en ny MagSafe-baseret powerbank til iPhone 12-serien. Batteripakken klikkes på bagsiden, så telefonen kan bruges mens den lader.

iPhone12-oplader-USB-A-lightning
Apple lancerer måske senere i år en batteripakke/powerbank, der kan klikkes på iPhone 12-serien via MagSafe (Foto: MereMobil.dk)

Et nyt stykke tilbehør skal give dig ekstra strøm på din iPhone via en nyudviklet powerbank, der understøtter den magnetiske trådløse opladefunktion MagSafe.

Ifølge Bloomberg arbejder Apple på denne særlige powerbank, der klikker på bagsiden, og fastholdes med magneter.

Batteripakken fungerer ikke som beskyttelsen for telefonen, selvom designet af pakken skulle have en gummibelægning.

Det smarte ved en powerbank, der klikker sig fast med magneter er, at man ikke skal bøvle med ledninger, og at telefonen kan bruges, mens der lades op.

Ifølge rygterne vil batteripakken til iPhone kunne oplades ved blot at ”klikke” den på en MagSafe trådløs opladeplade eller den kan lægges på en almindelig trådløs oplader.

Om batteripakken udelukkende udvikles til iPhone 12-serien, der er den eneste serie med MagSafe, eller der kommer versioner til tidligere iPhone-modeller, er ukendt på nuværende tidspunkt. Det er dog nok sandsynligt, at dette bliver et iPhone 12-only produkt.

Selvom MagSafe kun er tilgængelig på iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, er der allerede mange tilbehørsprodukter på markedet, som er kompatible med MagSafe. Her kan du se et udvalg af MagSafe-tilbehør til iPhone 12 %%%%.

Rygterne om en ny powerbank til iPhone er taget til, efter der er fundet kode i iOS 14.5 beta, der har reference til en ny batteripakke.

LÆS OGSÅ: AirPods får optimeret opladning til bedre batteribeskyttelse

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Udover at trådløs opladning fortsat er i rivende udvikling, så sker er fortsat meget på kablet opladning. Kinesiske Xiaomi arbejder eksempelvis på en 200 watt løsning til kablet opladning.

Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Nervøs for strømafbrydelser? Her er nødløsningen

Du skal købe en Delta 2 powerstation, hvis køleskabet og netforbindelsen skal køre, såfremt du rammes af strømafbrydelser.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Så store batterier har iPhone 14-serien

Det er nu spottet, hvor store batterier den nye iPhone 14-serie kommer med.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram