OnePlus-chef bekræfter budgetmodellen OnePlus 9R

0

Rygterne har længe svirret om, at OnePlus ville komme med tre modeller i 9-serien – og de holder stik. Danskerne skal dog ikke glæde sig for tidligt.

Teaser for OnePlus 9R på det indiske marked (KIlde: News18)
Teaser for OnePlus 9R på det indiske marked (KIlde: News18)

OnePlus vil offentliggøre den kommende OnePlus 9-serie tirsdag den 23. marts 2021. Allerede nu har Pete Lau, CEO i OnePlus bekræftet, at den budgetvenlige model, som rygterne har svirret om, er en realitet.

Pete Lau har bekræftet OnePlus 9R er en budgetvenlig model i 9-serien i et interview med News18.

Inden vi her i Danmark bliver alt for utålmodige, så ser det dog ud til, at modellen kun kommer på det indiske marked.

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro lækket på officielle fotos

I interviewet er Pete Lau citeret for at sige, at ”OnePlus ønsker at gå længere” end de gjorde med OnePlus Nord. Det er uvist, hvilke af Nord-modellerne han hentyder til, men forventningerne er i hvert fald høje.

Pete Lau fortæller også, at OnePlus 9R vil komme med 5G. Han talte også i interviewet en del om gaming i relation til OnePlus 9R. Han sagde blandt andet, at firmaet ønskede at give en flydende oplevelse samt hurtig og smooth til heavy gameplay.

Der var ingen oplysninger om opdateringshastighed i skærmen, men det ventes den komme med 90 Hz eller hurtigere.

Kigger vi på rygtebørsen, vil OnePlus 9R formentlig komme med en Snapdragon 865 processor, hvilket var flagskibet indenfor processorer sidste år.

OnePlus 9 Pro har kraftig og hurtig trådløs opladning

Holder rygterne stik, vil telefonen altså ikke helt være på niveau med Asus ROG Phone 5, men prisen formentlig også markant billigere.

Pete Lau fortalte intet om om pris eller tilgængelighed uden for Indien i interviewet med News18.

Mere til historien

OnePlus er generelt store på det indiske marked og det er ikke unormalt, at de sender produkter på markedet eksklusivt i Indien. Tidligere i år sendte de også deres første smartband på markedet i Indien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer