OnePlus 9 Pro | 5 minutters video-review

VIDEO: Kom tæt på OnePlus 9 Pro. Her er min mening om topmodellen, der er alle pengene værd.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Prisen er 6.999 for den lille version af OnePlus 9 Pro. Lille… Ja. Den er hverken fysisk lille eller har en lille motor. Det er bare den med mindst RAM og lagerplads. Min påstand er dog, at 8 GB RAM og 128 GB lagerplads er fint for de fleste.

Går du med ”den lille” får du en god-til-prisen smartphone, der tilmed har et godt kamera og masser af ydelse. Du kan således roligt købe denne telefon, uden at være nervøs for hastigheden. Der er rigeligt med maskinkraft til flere år frem til alle de opgaver du måtte give den.

Jeg har tidligere været uden med riven efter OnePlus. Deres topmodeller har langt fra altid været gode nok. Irriterede småfejl trækker altså bare brugeroplevelsen ned.

Med OnePlus 9 Pro er der sket noget virkeligt positivt. OnePlus har gjort sig umage. Så meget umage at jeg ikke er stødt på graverende fejl i produktet. Derimod glædes jeg over en lækker skærmkvalitet, flydende grafik, velspillende stereohøjttalere og ikke mindst lang batteritid.

Trods det faktum, at OnePlus 9 Pro kun har en batterikapacitet på 4.500 mAh, så klarer den fint hele dagen uden sjatopladning. Du får desuden mulighed for trådløs opladning samt en kraftig oplader i salgspakken, der kan sendes batteriet fra nulpunktet til 100 procent inden for en halv time.

Hvis jeg absolut skal kaste malurt i bægeret, er det, at lydstyrkereguleringen på venstre side er dårligt placeret. For mig er højre side en langt langt bedre. Bagsidens glossy spejlblanke look er desuden en magnet for fedtede fingre.

OnePlus 9 Pro er OnePlus’ hidtil bedste topmodel, der fortjener topkarakteren 6 ud af 6 stjerner.

Læs min fulde anmeldelse af OnePlus 9 Pro her.

Hør anmeldelsen på 5 minutter

https://open.spotify.com/episode/6ooJu2GTTYYKoJ5bgGhfaZ?si=-mUO6sfGRDWVwsGQO3S6Hg

Mere til historien

OnePlus har indgået en treårig samarbejdsaftale med kameraproducenten Hasselblad. Aftalen vil give OnePlus mere knowhow omkring kamerateknologi i smartphones. For dig som bruger betyder det bedre fotos.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro er et solidt el-løbehjul

MINE INDTRYK: 60 km på en opladning og virkelig driftssikkert. Jeg har set nærmere på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd gen).

(mere…)
Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Den nye iPad Pro vil gerne være en laptop

FØRSTE INDTRYK: Min iPad Pro 2024 anmeldelse er på vej. Her er mine første indtryk af den ny iPad Pro.

(mere…)
Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Google Pixel 8a test | Lever ikke op til forventningerne

TEST: Inden du køber Google Pixel 8a, så skal du læse denne anmeldelse, som kommer ind på, hvorfor Pixel 8a skuffer.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram