Så meget taletid og data får du for under 100 kroner

Hvor meget data og taletid har du i dit mobilabonnement? Netop nu kan du få fri tale og 60 GB data for under 100 kroner. Se de billigste abonnementer her.

(Foto: Jan Vašek)
Dit mobilforbrug kan have ændret sig, da mange efterhånden er mere hjemme og ikke så meget "på farten". Derfor er det en god idé, at tjekke dit mobilforbrug i ny og næ (Foto: Jan Vašek)

Det er meget forskelligt, hvordan vi bruger vores smartphones, og coronapandemien kan have ændret dit abonnement. Det er derfor klogt at gennemgå dit abonnement jævnligt, så det passer til dit behov.

Det behøver dog ikke være dyrt, at få et forholdsvis stort abonnement. For under 100 kroner om måneden kan f.eks. i dag købe et abonnement hos OiSTER med 15 GB datatrafik og fri tale, men der er også MANGE andre muligheder. F.eks. Lebera som tilbyder 60 GB data. Følg linket herunder og sammenlignpriser på abonnementer til under 100 kroner.

Kan du ”nøjes” med 5 GB data og 5 timers taletid, kan du faktisk slippe med 49 kroner om måneden hos Lebara. Mens CBB er klar med 6 GB data og 6 timers taletid til 79 kroner om måneden og mulighederne er endnu flere.

Mange bruger under 10 GB data om måneden

Energistyrelsens tal fra 2019 viste, at danskerne i gennemsnit bruger 9,5 GB data om måneden i 2019. Om det stadigvæk er gældende, er uvist, da forbruget ændres løbende. Derfor er også en god idé at tjekke ved dit teleselskab, hvad dit eget eksakte forbrug er.

De mange coronarestriktioner gør også, at mange er mere online hjemme og måske derfor på husstandens trådløse Wi-Fi. Når man bruger Wi-Fi trækkes der ikke fra datapakken.

Inden du vælger abonnement, så tjek også hvordan dækningen er i det område hvor du bor. Det er særligt relevant, hvis du ikke bor i en større by.

Har du et mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester, kan det også være en god idé at give det et kig en gang imellem. Det kan være, at du kan spare penge ved at betale for et mobilabonnement, som passer dit forbrug og tilkøbe de streamingtjenester du har brug for ved siden af mobilabonnementet.

Mere til historien

Et nyt teleselskab er på vej i foråret 2021. Forsikringsselskabet Alka er nemlig klar med Alka Mobil. Ved annonceringen fortalte de, at de havde Danmarks billigste abonnement: Fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til kun 59 kroner om måneden. Men eftersom mobilmarkedet er i udvikling hele tiden, så er det altså ikke sikkert, at Alka Mobil ved åbningen er det billigste.

Læs også:
Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Ubegrænset lytning i Chapter forsvinder hos Telmore

Chapter lukker for ubegrænset lytning hos Telmore Play-kunderne.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Mange har ikke styr på deres abonnementer – har du?

Nye tal fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen viser, at mere end hver femte betaler for et abonnement, som de ikke bruger. Har du styr på dine?

(mere…)
Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

Det koster PlayStation Plus - se priser og indhold i pakkerne

OVERBLIK: Se priserne og indholdet i de nye PlaySration Plus abonnementer til PlayStation.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram