Så meget taletid og data får du for under 100 kroner

0

Hvor meget data og taletid har du i dit mobilabonnement? Netop nu kan du få fri tale og 60 GB data for under 100 kroner. Se de billigste abonnementer her.

(Foto: Jan Vašek)
Dit mobilforbrug kan have ændret sig, da mange efterhånden er mere hjemme og ikke så meget “på farten”. Derfor er det en god idé, at tjekke dit mobilforbrug i ny og næ (Foto: Jan Vašek)

Det er meget forskelligt, hvordan vi bruger vores smartphones, og coronapandemien kan have ændret dit abonnement. Det er derfor klogt at gennemgå dit abonnement jævnligt, så det passer til dit behov.

Det behøver dog ikke være dyrt, at få et forholdsvis stort abonnement. For under 100 kroner om måneden kan f.eks. i dag købe et abonnement hos OiSTER med 15 GB datatrafik og fri tale, men der er også MANGE andre muligheder. F.eks. Lebera som tilbyder 60 GB data. Følg linket herunder og sammenlignpriser på abonnementer til under 100 kroner.

Kan du ”nøjes” med 5 GB data og 5 timers taletid, kan du faktisk slippe med 49 kroner om måneden hos Lebara. Mens CBB er klar med 6 GB data og 6 timers taletid til 79 kroner om måneden og mulighederne er endnu flere.

Mange bruger under 10 GB data om måneden

Energistyrelsens tal fra 2019 viste, at danskerne i gennemsnit bruger 9,5 GB data om måneden i 2019. Om det stadigvæk er gældende, er uvist, da forbruget ændres løbende. Derfor er også en god idé at tjekke ved dit teleselskab, hvad dit eget eksakte forbrug er.

De mange coronarestriktioner gør også, at mange er mere online hjemme og måske derfor på husstandens trådløse Wi-Fi. Når man bruger Wi-Fi trækkes der ikke fra datapakken.

Inden du vælger abonnement, så tjek også hvordan dækningen er i det område hvor du bor. Det er særligt relevant, hvis du ikke bor i en større by.

Har du et mobilabonnement med en eller flere streamingtjenester, kan det også være en god idé at give det et kig en gang imellem. Det kan være, at du kan spare penge ved at betale for et mobilabonnement, som passer dit forbrug og tilkøbe de streamingtjenester du har brug for ved siden af mobilabonnementet.

Mere til historien

Et nyt teleselskab er på vej i foråret 2021. Forsikringsselskabet Alka er nemlig klar med Alka Mobil. Ved annonceringen fortalte de, at de havde Danmarks billigste abonnement: Fri tale, fri SMS, fri MMS og 7 GB data i Danmark til kun 59 kroner om måneden. Men eftersom mobilmarkedet er i udvikling hele tiden, så er det altså ikke sikkert, at Alka Mobil ved åbningen er det billigste.

Læs også:
Disney+ får premiere på flere biograffilm i 2021

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer