Kørekort-app er downloadet mere end 700.000 gange

Den danske kørekort-app blev tilgængelig for danskerne for en uge siden og er nu downloadet mere end 700.000 gange.

Kørekort-app
Kørekort appen er nu downloadet af mere end 700.000 danskere på Android og iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Tirsdag den 24. november 2020 blev den længe ventede danske kørekort-app frigivet og siden er den downloadet 737.215 gange. Det oplyser Digitaliseringsstyrelsen ifølge Ritzau.

Kørekort-appen kan downloades nu – dit kørekort bliver digitalt

Det er Digitaliseringsstyrelsen der står bag det digitale alternativ til det ”fysiske” kørekort.

Og der var også run på – særligt det første døgn. Her blev appen downloadet over en halv million gange. Helt præcist 525.781 gange. Der var dog også mange brugere, som blev mødt af en kæmpe kø.

Voldsom trafik skaber kø for digitalt kørekort

Har du ikke allerede downloadet kørekort-appen på din smartphone, så kan du følge guiden herunder.

GUIDE: Kørekort på mobilen – sådan gør du

Du skal dog være opmærksom på, at det IKKE er alle, som kan få appen på deres smartphone.

Disse kan IKKE få Kørekort appen

Det er i øvrigt kun muligt at benytte det digitale kørekort indenfor Danmarks grænser. Ligesom man stadigvæk kan få en bøde, hvis man ikke kan fremvise ”kørekortet” – altså hvis telefonen er løbet tør for strøm eller af anden årsag ikke vil vise det.

Du kan downloade appen både i Google Play Store og Apples App Store.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Opgørelsen går fra frigivelsen den 24. november og frem til midnat den 29. november. Appen blev tilgængelig i Apples App Store kort før midnat den 23. november. Men der er altså ingen forlydender om det tæller med i opgørelsen.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram