Voldsom trafik skaber kø for digitalt kørekort

Det nye digitale kørekort er klar. Men præcis som ude i trafikken, så er der nu også lang kø for at hente appen ned på ens smartphone.

Sådan vises det i Kørekort-appen, at der er for meget trafik. Når dette vises kan man ikke registrerer sig (Foto: MereMobil.dk)
Sådan vises det i Kørekort-appen, at der er for meget trafik. Når dette vises kan man ikke registrerer sig (Foto: MereMobil.dk)

Digitaliseringsstyrelsen har frigivet den nye ”kørekort” app og det har fået mange danskere til at forsøge at downloade den på deres smartphone.

Kørekort-appen kan downloades nu – dit kørekort bliver digitalt

Faktisk så mange, at der er ”trafikale problemer”. Derfor får mange beskeden ”Beklager, vi oplever meget trafik lige nu”, når de forsøger at registrerer sig på appen.

Mange har derfor oplevet problemer med at få denne installeret. Det ses også ved brugeranmeldelser i Google Play, hvor brugerne er irriteret over dette. Der er allerede over 600 personer, der har givet den en karakter, samt en masse der har anmeldt den.

Et par brugere der har problemer med kørekort appen. Der er en del i Google Play Store (Foto: MereMobil.d)
Et par brugere der har problemer med kørekort appen. Der er en del i Google Play Store (Foto: MereMobil.d)

-”Vi håber på din tålmodighed. Prøv venligst senere,” lyder meddelelsen man får, hvis man forgæves forsøger at registrerer sig.

Du kan med fordel prøve løbende og på et tidspunkt skal det nok lykkedes.

Digitaliseringsstyrelsen får også kritik over, at man altså skal bruge et pas for at registrerer sig. Flere danskere har ikke nødvendigvis et pas og er altså irriteret over, at dette er påkrævet. Men det er et sikkerhedshensyn.

Når først du får kørekort appen installeret på telefonen og registreret dig, så kan du altså have den med fremfor det fysiske kort. Dog kan du få en bøde, hvis du er løbet tør for strøm på telefonen og derfor ikke kan fremvise kørekortet, hvis du bliver stoppet.

GUIDE: Kørekort på mobilen – sådan gør du

Mere til historien

For at installerer Kørekort appen skal du have en Android-telefon med NFC og har Android 8.0 Oreo eller nyere installeret. iPhone brugere skal have en iPhone 7 eller nyere, samt iOS 13.2 installeret. Har du en rooted eller jailbreaket telefon, så kan appen ikke afvikles på enheden.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram