Sådan kan OnePlus 9 Pro se ud

Lækkede billeder viser det, der kan være den kommende flagskibsmodel fra kinesiske OnePlus – OnePlus 9 Pro.

Lækket billede af OnePlus 9 Pro. (Foto: OnLeaks)

OnePlus gik i år en anelse væk fra deres sædvanlige lanceringscyklus, hvor årets to modeller normalvis får en mindre opgradering efter et halvt år i form af de såkaldte ’T’-modeller.

Første kig på designet af OnePlus 9

2020 begyndte med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som sædvanligt. Men efter et halvt års tid valgt den kinesiske producent kun at lancere en enkelt T-model, nemlig OnePlus 8T. Dermed fik OnePlus 8 Pro ikke den ventede opdatering, hvilket har hævet forventningerne til den kommende OnePlus 9 Pro.

Og netop OnePlus 9 Pro ser nu ud til at være dukket op på lækkede billeder, der viser både design og kameraopsætning på det kommende flagskib.

Lækkede bileder af den kommende OnePlus 9 Pro viser et rektangulært kamera med fire objektiver. (Foto: OnLeaks)

Billederne kommer fra Twitter-tipsteren, Steve H.McFly, også kendt som OnLeaks. Ud fra billederne kan vi se, at telefonen består af den klassiske glas-metal-glas-sandwich, som vi vist godt kan kalde en industristandard. OnePlus 9 Pro ser ud til at få en redesignet "kamera-ø", som minder lidt om det, vi også har set på OnePlus 8T.

Kameraøen har et blankt finish, som står i kontrast til resten af bagsidens matte look.

I forhold til kameraspecifikationer deler OnLeaks ingen detaljer, men på billederne kan vi se, at to af objektiverne er betragteligt større end de andre to.

OnePlus Nord SE på vej med 65 watt opladning

OnePlus 9 Pro ser ud til at komme med buede skærmkanter og et mat finish på bagsiden. (Foto: OnLeaks)

På displayfronten beholder telefonen forgængerens kurvede skærmkanter. Og da vi formoder, at der er tale om en Pro-model, går vi ud fra, at displayet er på 120 Hz – ligesom OnePlus 8 Pro. Frontkameraet er placeret i en punch hole-notch i øverste venstre hjørne af skærmen.

I forhold til størrelse forlyder det, at OnePlus 9 Pro kommer med en skærm på 6,7 tommer. Da der er tale om en topmodel, forventes det naturligvis, at telefonen kommer med efterfølgeren til Qualcomm Snapdragon 865 – Snapdragon 875.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på OnePlus 9 Pro hos Call me %%%%

Mere til historien

Udover de vanlige modeller så introducerede OnePlus i år en helt ny serie under navnet Nord. Her er det indtil videre blevet til både OnePlus Nord og OnePlus Nord N10 5G samt Nord N100,

OnePlus garanterer nu fire store Android-opdateringer

OnePlus lover fra 2023 fire store Android-opdateringer og 5 års sikkerhedsopdateringer på udvalgte modeller.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram