Første kig på designet af OnePlus 9

3

OnePlus har netop sendt OnePlus 8T på markedet, men allerede nu er billeder afsløret af det, som altså ventes at blive OnePlus 9. Se billederne her.

Billeder lækket af det, som måske bliver den kommende OnePlus 9 (Kilde: 91Mobiles)
Billeder lækket af det, som måske bliver den kommende OnePlus 9 (Kilde: 91Mobiles)

91Mobiles og Steve Hemmerstoffer (aka OnLeaks) har ofte afsløret billeder af telefoner, der endnu ikke er offentliggjort. Nu er 91Mobiles endnu engang klar. Denne gang er det dog umiddelbart ikke OnLeaks, som kilden til billederne. Men 91Mobiles er klar med billeder, som de mener viser designet på den kommende OnePlus 9.

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Det er svært at vurdere ægtheden af billederne, men normalt har 91Mobiles og OnLeaks en god historik. OnLeaks er som tidligere nævnt ikke kilden på disse billeder.

Fronten på enheden ligner det vi kender fra OnePlus, men bagsiden har fået nogle nye design elementer.

Rygterne svirrer om, at OnePlus vil lancere OnePlus 9 tidligere på året i 2021 end de har haft for vane. De senere år har OnePlus sendt deres smartphone ud i andet kvartal 2021.

Der spekuleres også i, at OnePlus 9 vil komme med en skærm, som er større end OnePlus 8T, der har en skærm på 6,55 tommer. Holder disse rygter stik kan det altså blive en meget stor skærm som OnePlus 9 får.

OnePlus 8T er officiel – 65 watt hurtigopladning

91Mobiles’ anonyme kilde fortæller også, at OnePlus 9 vil komme med 120 Hz opdateringshastighed. Der har dog også været snak om 144 Hz opdateringshastigheder ville se dagens lys på 2021-modellerne. Men dette kan være på OnePlus 9 Pro.

OnePlus har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret på rygterne og ej heller bekræftet, at de er på vej med OnePlus 9.

Mere til historien

Der svirrer en masse rygter om, at OnePlus er på vej med en OnePlus Nord SE model i foråret 2021, der vil understøtte 65 watts opladning. Dette er heller ikke officielt bekræftet på nuværende tidspunkt, men rygterne lyder spændende.

Læs også:
OnePlus 8T test | en topmodel til den helt rigtige pris

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer