OnePlus Nord SE på vej med 65 watt opladning

3

Rygterne svirrer om, at OnePlus Nord-serien får endnu et medlem i 2021. Navnet på telefonen ventes at blive OnePlus Nord SE.

OnePlus Nord
OnePlus Nord fra sommeren 2020 er den første i Nord-serien (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus har netop præsenteret to nye medlemmer, N100 og N10 5G, i Nord-serien. Nu forlyder det, at endnu et ”familiemedlem” er på vej. Den næste OnePlus Nord-model skulle angiveligt få navnet OnePlus Nord SE.

ANMELDELSE: OnePlus Nord | Imponerede til prisen

Telefonen vil angiveligt blive afsløret i første kvartal 2021 og bliver tilgængelig i Indien og Europa.

OnePlus Nord SE skulle adskille sig fra de øvrige i budget-serien ved, at den understøtter Warp Charge 65, der altså er 65 watt opladning. Dette debuterede i OnePlus 8T, der ikke er en budgetmodel.

ANMELDELSE: OnePlus 8T | en topmodel til den helt rigtige pris

Ifølge Android Central stammer oplysningerne fra en insider-kilde. Kodenavnet på OnePlus Nord SE skulle være Ebba.

Prisen på OnePlus Nord SE ventes derfor at være noget højere end på Nord N10 5G og N100, som lander i butikkerne i nær fremtid.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

Stort batteri og AMOLED-skærm

Batteriet på OnePlus Nord SE skulle være på 4.500 mAh – præcis som på OnePlus 8T. Med Warp Charge teknologien skulle det tage lige under 40 minutter at lade fra 0 til 100 procent.

De øvrige specifikationer på OnePlus Nord SE ventes at være en AMOLED-skærm, som det også kendes fra den første OnePlus Nord-model. AMOLED-skærmen er et fremskridt fra N10 5G og N100, der begge har LCD-skærme. Den nye nord vil også understøtte 90 Hz opdateringshastighed. Hvilken processor der vil være i OnePlus Nord SE er uvist, men måske Snapdragon 765G fra Qualcomm kunne være et bud.

Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår telefonen kommer i handlen. Men ifølge rygterne, vil den blive afsløret for offentligheden i marts 2021.

OnePlus Nord N10 testen er i gang

Mere til historien

Ligesom den første OnePlus Nord, så ser det altså heller ikke ud til at amerikanerne får OnePlus Nord SE på deres markedsområde.

Læs også:
OnePlus Nord er fed – men erstatter ikke min OnePlus 5T

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer