OnePlus bekræfter: Nord N100 har 90 Hz skærm

Da OnePlus annoncerede OnePlus Nord N100 forlød det, at skærmen havde 60 Hz opdateringshastighed. Nu ændrer OnePlus mening.

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 kommer alligevel med 90 Hz skærm og ikke "kun" 60 Hz skærm (Foto: OnePlus)

OnePlus meldte ud i september 2019 ved lanceringen af OnePlus 7T, at deres kommende smartphones ville få mindst 90 Hz skærme. Det skrev GSMArena.

Derfor vakte det også lidt undren, da OnePlus annoncerede budgettelefonen OnePlus Nord N100 og sagde, at den kom med 60 Hz opdateringshastighed på skærmen.

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Android Authority har haft OnePlus Nord N100 under luppen og konstaterer, at deres anmeldereksemplar har 90 Hz opdateringshastighed. Derfor har de forespurgt OnePlus om dette, hvorefter de altså har bekræftet, at OnePlus Nord N100 har 90 Hz opdateringshastighed på skærmen.

Selvsamme Android Authority havde ellers tidligere fået bekræftet, at Nord N100 ville komme med 60 Hz skærm.

OnePlus Nord N100 er, ifølge Android Authority, en rebranded Oppo A53 og denne har 90 Hz skærm. Derfor ville det også være mærkeligt, hvis OnePlus-modellen ikke havde det samme.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Hvorfor?

Det er uvist, hvorfor OnePlus tidligere har meldt ud, at telefonen har 60 Hz skærm og senere ændre mening. Men det er altså sikkert, at du kan vælge om du vil benytte 60 Hz eller 90 Hz. Du kan manuelt ændre dette i telefonen. 60 Hz giver længere batteritid.

OnePlus har formentlig gået stille med dørene, da 90 Hz måske ikke er nær så flydende og effektivt på tværs af apps på en telefon i denne prisklasse.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus Nord N100 koster 1.399 kroner uden abonnement og kan købes netop nu. Og dermed er den umiddelbart også den billigste smartphone, som kommer med 90 Hz opdateringshastighed.

MereMobil.dk har på nuværende tidspunkt ikke haft OnePlus Nord N100 til test, men vi har haft ”storebroderen” OnePlus Nord N10 5G til test. Denne kan du læse her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der svirrer rygter om, at OnePlus kommer med en OnePlus Nord SE med 65 watts opladning i starten af 2021.

OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Her er OnePlus 11 

OnePlus 11 kommer snart til Danmark. Her er specifikationerne.

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Forsalget af OnePlus 11 slår tidligere rekorder i Kina

OnePlus 11 kan snart købes i Kina. Allerede nu lader 11'eren til at blive en succes. Forsalget har slået alle rekorder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram