OnePlus bekræfter: Nord N100 har 90 Hz skærm

Da OnePlus annoncerede OnePlus Nord N100 forlød det, at skærmen havde 60 Hz opdateringshastighed. Nu ændrer OnePlus mening.

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 kommer alligevel med 90 Hz skærm og ikke "kun" 60 Hz skærm (Foto: OnePlus)

OnePlus meldte ud i september 2019 ved lanceringen af OnePlus 7T, at deres kommende smartphones ville få mindst 90 Hz skærme. Det skrev GSMArena.

Derfor vakte det også lidt undren, da OnePlus annoncerede budgettelefonen OnePlus Nord N100 og sagde, at den kom med 60 Hz opdateringshastighed på skærmen.

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Android Authority har haft OnePlus Nord N100 under luppen og konstaterer, at deres anmeldereksemplar har 90 Hz opdateringshastighed. Derfor har de forespurgt OnePlus om dette, hvorefter de altså har bekræftet, at OnePlus Nord N100 har 90 Hz opdateringshastighed på skærmen.

Selvsamme Android Authority havde ellers tidligere fået bekræftet, at Nord N100 ville komme med 60 Hz skærm.

OnePlus Nord N100 er, ifølge Android Authority, en rebranded Oppo A53 og denne har 90 Hz skærm. Derfor ville det også være mærkeligt, hvis OnePlus-modellen ikke havde det samme.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Hvorfor?

Det er uvist, hvorfor OnePlus tidligere har meldt ud, at telefonen har 60 Hz skærm og senere ændre mening. Men det er altså sikkert, at du kan vælge om du vil benytte 60 Hz eller 90 Hz. Du kan manuelt ændre dette i telefonen. 60 Hz giver længere batteritid.

OnePlus har formentlig gået stille med dørene, da 90 Hz måske ikke er nær så flydende og effektivt på tværs af apps på en telefon i denne prisklasse.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus Nord N100 koster 1.399 kroner uden abonnement og kan købes netop nu. Og dermed er den umiddelbart også den billigste smartphone, som kommer med 90 Hz opdateringshastighed.

MereMobil.dk har på nuværende tidspunkt ikke haft OnePlus Nord N100 til test, men vi har haft ”storebroderen” OnePlus Nord N10 5G til test. Denne kan du læse her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Der svirrer rygter om, at OnePlus kommer med en OnePlus Nord SE med 65 watts opladning i starten af 2021.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram