OnePlus bekræfter: Nord N100 har 90 Hz skærm

Da OnePlus annoncerede OnePlus Nord N100 forlød det, at skærmen havde 60 Hz opdateringshastighed. Nu ændrer OnePlus mening.

OnePlus Nord N100 (Foto: OnePlus)
OnePlus Nord N100 kommer alligevel med 90 Hz skærm og ikke “kun” 60 Hz skærm (Foto: OnePlus)

OnePlus meldte ud i september 2019 ved lanceringen af OnePlus 7T, at deres kommende smartphones ville få mindst 90 Hz skærme. Det skrev GSMArena.

Derfor vakte det også lidt undren, da OnePlus annoncerede budgettelefonen OnePlus Nord N100 og sagde, at den kom med 60 Hz opdateringshastighed på skærmen.

OnePlus bekræfter to budgetvenlige smartphones

Android Authority har haft OnePlus Nord N100 under luppen og konstaterer, at deres anmeldereksemplar har 90 Hz opdateringshastighed. Derfor har de forespurgt OnePlus om dette, hvorefter de altså har bekræftet, at OnePlus Nord N100 har 90 Hz opdateringshastighed på skærmen.

Selvsamme Android Authority havde ellers tidligere fået bekræftet, at Nord N100 ville komme med 60 Hz skærm.

OnePlus Nord N100 er, ifølge Android Authority, en rebranded Oppo A53 og denne har 90 Hz skærm. Derfor ville det også være mærkeligt, hvis OnePlus-modellen ikke havde det samme.

ANMELDELSE: OnePlus Nord er imponerede til prisen

Hvorfor?

Det er uvist, hvorfor OnePlus tidligere har meldt ud, at telefonen har 60 Hz skærm og senere ændre mening. Men det er altså sikkert, at du kan vælge om du vil benytte 60 Hz eller 90 Hz. Du kan manuelt ændre dette i telefonen. 60 Hz giver længere batteritid.

OnePlus har formentlig gået stille med dørene, da 90 Hz måske ikke er nær så flydende og effektivt på tværs af apps på en telefon i denne prisklasse.

OnePlus Nord – hvorfor? Her er tankerne bag budgetserien

OnePlus Nord N100 koster 1.399 kroner uden abonnement og kan købes netop nu. Og dermed er den umiddelbart også den billigste smartphone, som kommer med 90 Hz opdateringshastighed.

MereMobil.dk har på nuværende tidspunkt ikke haft OnePlus Nord N100 til test, men vi har haft ”storebroderen” OnePlus Nord N10 5G til test. Denne kan du læse her.

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Der svirrer rygter om, at OnePlus kommer med en OnePlus Nord SE med 65 watts opladning i starten af 2021.

OnePlus Open 2 vil få kæmpe batteri med ny teknologi

RYGTE: Den næste OnePlus Open vil få et noget større batteri, grundet bedre teknologi.

(mere…)
OnePlus Nord CE 4 Lite er lidt for “lite” | Test

MINE INDTRYK: Inden sommerferien ramte præsenterede OnePlus den nye lavprismodel Nord CE 4 Lite. Er den værd at købe?

(mere…)
Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram