Se Matebook X tæt på – en MacBook Air med Windows

VIDEO: Er du til lækkert design, god hardware og Windows 10? Så se nærmere på denne PC. Kom helt tæt på Huawei Matebook X. Den måske fedeste Windows-maskine.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Vi har set nærmere på Matebook X 2020, der er en super spændende PC med Windows 10. Går du op i lækkert design og god hardware og ønsker en Windows-computer, ja så er Huawei Matebook X måske den mest interessante på markedet netop nu.

Intel-core i5 (10th gen), 16 GB RAM og 512 GB SSD-lagerplads... Det er specifikationer, der er næsten lig med MacBook Air 2020, hvilket designet også minder mange om. Prisen er dog ikke lig med MacBook Air. Matebook X er nemlig billigere - men dog stadig dyr.

Huawei Mate 40 Pro har det bedste mobilkamera

Kabinettet er udført i aluminium og vægten er omkring 1 kg. Der er skærm nærmest helt ud til kanten – og dens web-cam er gemt væk som et lille pop-up kamera i tastaturet. Der er udelukkende ros til tastaturet, fingeraftrykslæser og touch-pad’en. Batteriet er også godt og klarer uden problemer en hel dag, uden du får behov for opladning. Huawei lover 16 timers batteribrug alt efter brug.

11.999 kroner er prisen, men du får virkelig noget for pengene. Der er computer til mange år frem – og du får spændende specifikationer, der er pakket ind i solid hardware.

Som vi skrev tidligere, så ophører mange af lighederne ved prisen. Matebook X er nemlig billigere MacBook Air. Faktisk skal du betale 13.499 kroner for en tilsvarende MacBook Air. Så der er altså 1.500 kroner at spare ved at vælge Huawei Matebook X.

Der er meget mere godt at sige om MateBook X 2020. Følg linket til min test herunder eller se videoen herover.

ANMELDELSE: Matebook X 2020 – den måske fedeste Windows-maskine

Mere til historien

Huawei har haft stor succes med hardwaren på deres smartphones, men manglen på Googles tjenester spænder ben. I vores test af Huawei P40 Pro skrev vi, at du fik det bedste og dårligste (pga. manglende Google-tjenester) på én og samme tid.

Læs også:
TEST: Sound X – jeg har lyttet til Huaweis hi-fi højttaler

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Giga powerbank med nødstrøm til hele huset og shelterturen

VIDEO: Forbliv online ved strømafbrydelser. Med EcoFlow Delta2 powerstation går du ikke død for strøm derhjemme eller på shelterturen.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV rammer en ny trend

VIDEO: Mobilen skaber rammen for indholdsformater. Sony Xperia 5 IV dykker lige ned i den nye mobile video- og lydtrend.

(mere…)
Windows 11 kigger langt efter brugerne

Efter mere end 1 år på markedet, så må Microsoft fortsat kigge langt efter brugerne til Windows 11. Det viser nye tal.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram