Se Matebook X tæt på – en MacBook Air med Windows

VIDEO: Er du til lækkert design, god hardware og Windows 10? Så se nærmere på denne PC. Kom helt tæt på Huawei Matebook X. Den måske fedeste Windows-maskine.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Vi har set nærmere på Matebook X 2020, der er en super spændende PC med Windows 10. Går du op i lækkert design og god hardware og ønsker en Windows-computer, ja så er Huawei Matebook X måske den mest interessante på markedet netop nu.

Intel-core i5 (10th gen), 16 GB RAM og 512 GB SSD-lagerplads... Det er specifikationer, der er næsten lig med MacBook Air 2020, hvilket designet også minder mange om. Prisen er dog ikke lig med MacBook Air. Matebook X er nemlig billigere - men dog stadig dyr.

Huawei Mate 40 Pro har det bedste mobilkamera

Kabinettet er udført i aluminium og vægten er omkring 1 kg. Der er skærm nærmest helt ud til kanten – og dens web-cam er gemt væk som et lille pop-up kamera i tastaturet. Der er udelukkende ros til tastaturet, fingeraftrykslæser og touch-pad’en. Batteriet er også godt og klarer uden problemer en hel dag, uden du får behov for opladning. Huawei lover 16 timers batteribrug alt efter brug.

11.999 kroner er prisen, men du får virkelig noget for pengene. Der er computer til mange år frem – og du får spændende specifikationer, der er pakket ind i solid hardware.

Som vi skrev tidligere, så ophører mange af lighederne ved prisen. Matebook X er nemlig billigere MacBook Air. Faktisk skal du betale 13.499 kroner for en tilsvarende MacBook Air. Så der er altså 1.500 kroner at spare ved at vælge Huawei Matebook X.

Der er meget mere godt at sige om MateBook X 2020. Følg linket til min test herunder eller se videoen herover.

ANMELDELSE: Matebook X 2020 – den måske fedeste Windows-maskine

Mere til historien

Huawei har haft stor succes med hardwaren på deres smartphones, men manglen på Googles tjenester spænder ben. I vores test af Huawei P40 Pro skrev vi, at du fik det bedste og dårligste (pga. manglende Google-tjenester) på én og samme tid.

Læs også:
TEST: Sound X – jeg har lyttet til Huaweis hi-fi højttaler

Første kig på Nighthawk RAXE500 - WiFi 6E gaming- og streamingrouter

VIDEO: En kraftig router med WIFi 6E til entusiasterne. Her er mit første kig på Netgear Nighthawk RAXE500.

(mere…)
BeoPlay EX headset test | lyder enestående

VIDEO: Ingen kan slå lydkvaliteten fra BeoPlay EX, men headsettet er svine-dyrt. Jeg prøver at drukne det i vand og sand.

(mere…)
Kongen af mellempris-telefoner er tilbage

VIDEO: Motorola Edge 30 er en fed telefon til under 3.500 kroner. Høj værdi for pengene! Se med her.

(mere…)
Xiaomi spiller et sikkert kort – tæt på Xiaomi 12

VIDEO: Xiaomi 12 er kompakt, men yder alligevel som en topmodel, hvor pris og kvalitet balancerer flot.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Apple arbejder på M3-baseret iMac

Måske springer iMac-computeren M2-chippen over og går direkte på M3, forlyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram