Jesperhus klar med jule-opdatering af film-appen

Danske børnefamilier kan ånde lettet op. Jesperhus er klar med en opdatering til deres film-app, som byder på juleunderholdning for børn og barnlige sjæle.

Jesperhus Film appen har fået sne på øen og klar med julekalender fra 1. december
Jesperhus Film appen har fået sne på øen og klar med julekalender fra 1. december

Jesperhus har fået meget omtale for deres Film-app, der havde svært ved at komme ind i Google Play. I halvandet år måtte de vente før Dr. Træls og hans cigar blev godkendt.

Google ombestemmer sig efter halvandet års tænkepause

Men nu er appen der, hvilket glæder mange børn og voksne. Jesperhus Film app byder nemlig på underholdning af forskellig karakter.

Og nu hvor julen sig nærmer… Ja så er appen også opdateret til at passe til årstiden, som nu bringer sne og den nye karakter Dino til øen.

Appen kommer også til at vise julekalenderen fra 1. december. Denne vil dog også blive tilgængelig på YouTube. Hver morgen klokken 6 er der et nyt afsnit klar.

Foruden sne har Jesperhus Film også fået en ny kategori i film-appen, hvor den nye karakter Dino kan findes.

Appen er downloadet 35.000 gange, så der er nok mange som glæder sig til at følge med i julekalenderen enten på Jesperhus Film appen eller Jesperhus’ YouTube-kanal.

Børns kognitive evner kan blive svagere af skærmtid

-”Vi arbejder på at lave spil i appen også. Med vores karakterer, så hver karakter får deres eget spil. Men det bliver først udgivet til foråret,” fortæller Simon Overgaard fra Somantic, der står for appen Jesperhus Film, til MereMobil.dk.

Så nu kan du bare glæde dig til første afsnit tirsdag den 1. december 2020, hvor der er nyt med Jungledyret Hugo, Rita, piraterne Rødspætte og Romkugle, Fjæsing og Dr. Træls.

Mere til historien

Det er ikke altid nemt, at finde ud af hvornår børn skal have deres første mobiltelefon. Hvilket abonnement skal jeg vælge? Du kan finde lidt hjælp i vores guide.

Læs også:
Jesperhus Ferieparks nye app er ”uegnet for børn”?
Google blokerer fortsat for populær børne-app

WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

(mere…)
Saphe lukker Fartkontrol.nu

Først købte Saphe Fartkontrol.nu. Nu lukker Saphe appen -angiveligt på grund af nye tekniske krav fra Google.

(mere…)
Tesfaye ønsker skoler begrænser brug af skærme

KORT NYT: Børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) kommer med en opfordring til skolerne om at begrænse brugen af skærme i undervisningen.

(mere…)
WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram