Jesperhus klar med jule-opdatering af film-appen

Danske børnefamilier kan ånde lettet op. Jesperhus er klar med en opdatering til deres film-app, som byder på juleunderholdning for børn og barnlige sjæle.

Jesperhus Film appen har fået sne på øen og klar med julekalender fra 1. december
Jesperhus Film appen har fået sne på øen og klar med julekalender fra 1. december

Jesperhus har fået meget omtale for deres Film-app, der havde svært ved at komme ind i Google Play. I halvandet år måtte de vente før Dr. Træls og hans cigar blev godkendt.

Google ombestemmer sig efter halvandet års tænkepause

Men nu er appen der, hvilket glæder mange børn og voksne. Jesperhus Film app byder nemlig på underholdning af forskellig karakter.

Og nu hvor julen sig nærmer… Ja så er appen også opdateret til at passe til årstiden, som nu bringer sne og den nye karakter Dino til øen.

Appen kommer også til at vise julekalenderen fra 1. december. Denne vil dog også blive tilgængelig på YouTube. Hver morgen klokken 6 er der et nyt afsnit klar.

Foruden sne har Jesperhus Film også fået en ny kategori i film-appen, hvor den nye karakter Dino kan findes.

Appen er downloadet 35.000 gange, så der er nok mange som glæder sig til at følge med i julekalenderen enten på Jesperhus Film appen eller Jesperhus’ YouTube-kanal.

Børns kognitive evner kan blive svagere af skærmtid

-”Vi arbejder på at lave spil i appen også. Med vores karakterer, så hver karakter får deres eget spil. Men det bliver først udgivet til foråret,” fortæller Simon Overgaard fra Somantic, der står for appen Jesperhus Film, til MereMobil.dk.

Så nu kan du bare glæde dig til første afsnit tirsdag den 1. december 2020, hvor der er nyt med Jungledyret Hugo, Rita, piraterne Rødspætte og Romkugle, Fjæsing og Dr. Træls.

Mere til historien

Det er ikke altid nemt, at finde ud af hvornår børn skal have deres første mobiltelefon. Hvilket abonnement skal jeg vælge? Du kan finde lidt hjælp i vores guide.

Læs også:
Jesperhus Ferieparks nye app er ”uegnet for børn”?
Google blokerer fortsat for populær børne-app

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram