Jesperhus Ferieparks nye app er ”uegnet for børn”?

Ifølge Google så er den nye app fra Jesperhus Feriepark ”uegnet for børn”. Jesperhus Feriepark håber, at Google ændrer mening.

Jesperhus Film applikationen i Google Play Store - se advarslen (Kilde: Google Play Store)

Jesperhus Film er en ny app fra Jesperhus Feriepark. Applikationen giver adgang til en række små film om Jungledyret Hugo og hans venner.

Det de fleste vil betegne som et ”børnevenligt univers”, men Google har i stedet stemplet det som ”ikke egnet for børn”. Det er i hvert fald det, som Google skriver, hvis man søger efter appen og vil downloade denne.

Forskning: iPads stimulerer børns leg og fantasi

Grunden til Google har markeret appen som ”ikke egnet for børn” er ifølge direktør i Jesperhus Feriepark, Peter Overgaard, at skurken i børneuniverset Dr. Træls ryger en cigar. Det skriver Nordjyske.

Tanken med de små videofilm har været at skabe nogle sikre rammer for børnene. Skurken Dr. Træls ryger også cigar for netop at signalere til børnene, at man ikke skal ryge.

-”Det ironiske er, at vi netop har lanceret applikationen, for at forældre kan være trygge ved, at børnene kun ser vores film. På YouTube bliver de guidet videre til andet og måske ikke så børneegnet indhold,” siger Peter Overgaard. Der også synes, det er grotesk Google har markeret applikationen for ”uegnet for børn”.

Børns færden på internettet skal sikres bedre

Jesperhus Film applikationen
Jesperhus Film applikationen

Peter Overgaard og resten af Jesperhus Feriepark håber, at Google blot har misforstået indholdet og fjerner advarslen hurtigst muligt.

Appen er godkendt hos Apple, hvor børn uden advarsler altså kan downloade den til iPhones og iPads.

Du kan downloade appen Jesperhus Film gratis i Apples App Store og Google Play Store.

Mere til historien

Jesperhus Feriepark har igennem årene lanceret flere forskellige applikationer og du finder dem alle både i Google Play Store og Apples App Store.

Læs også:
Robotter har indtaget børnehaven

Too Good To Go har hentet stor kapitalindsprøjtning

Madspildsappen, Too Good To Go, har fået en kæmpe kapitalindsprøjtning.

(mere…)
Hvordan undgås at børn sidder på deres telefoner i skolen 

Telefonen er et godt værktøj i skolen, men skal bruges med omtanke. Har du taget debatten om, hvordan dine børn bruger deres telefoner i skoletiden? 

(mere…)
Politiet advarer om narkosalgs SMS’er til børn

Københavns Politi er ude med en advarsel, da de har oplevet flere tilfælde, hvor børn helt ned til 8 år har modtaget narko-beskeder.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram