Huawei P50 får Kirin 9000 processoren

Rygterne er godt i gang om den kommende Huawei P50, der ventes at komme med Kirin 9000 processoren og enten Samsung eller LG OLED-skærme.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro udkom på det danske marked, men det er uvist om efterfølgeren Huawei P50-serien også vil blive tilgængelig i Danmark (Foto: Huawei)

Huawei har sendt Mate 40-serien på markedet, der klarer sig rigtigt godt i tests – når det kommer til kameraet og selve hardwaren i telefonen. I Danmark er den dog knapt så relevant, da Googles tjenester mangler.

Huawei Mate 40 Pro har det bedste mobilkamera

Men Huawei fortsætter produktionen og Huawei P50 er på tegnebrættet. Telefonen ventes at blive lanceret i første halvår 2021, hvilket er helt som normalt. Dermed ser det altså ikke ud til at sanktionerne fra USA endnu påvirker Huaweis lanceringsplaner.

Processoren ventes at blive HiSilicon Kirin 9000 processoren. Det er i hvert fald sådan, at det plejer at være. Den processor som Mate-serien bruger kommer i efterfølgende P-serie. Det skriver GSMArena.com.

Både Qualcomm og MediaTek havde ellers også meldt sig på banen til at levere processoren.

Skærmene vil formentlig være fra enten Samsung Display eller LG Display. De har i hvert fald begge meldt sig klar til at leverer x antal skærme.

Her er alle specifikationer på Huawei Mate 40-serien

Modellerne i P-serien har været nogle af de mest solgte Huawei-smartphones, men sanktionerne viser tænder nu og giver også problemer for Huaweis telefoner.

TEST: Huawei P40 Pro – bedst og dårligst på samme tid

Det er uvist om P50-serien vil komme på det danske marked. P40-serien gjorde, mens Mate 40-serien altså er gået udenom Danmark.

Mere til historien

Samtlige danske 5G-netværk bliver uden udstyr fra kinesiske Huawei – senest har teleselskabet 3 slået det sidste søm i og i stedet valgt at satse på Ericsson.

Læs også:
PODCAST: Derfor rammes Huawei af et modkørende tog
Google må ikke længere opdatere ældre Huawei-telefoner

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram