Huawei P50 får Kirin 9000 processoren

Rygterne er godt i gang om den kommende Huawei P50, der ventes at komme med Kirin 9000 processoren og enten Samsung eller LG OLED-skærme.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro udkom på det danske marked, men det er uvist om efterfølgeren Huawei P50-serien også vil blive tilgængelig i Danmark (Foto: Huawei)

Huawei har sendt Mate 40-serien på markedet, der klarer sig rigtigt godt i tests – når det kommer til kameraet og selve hardwaren i telefonen. I Danmark er den dog knapt så relevant, da Googles tjenester mangler.

Huawei Mate 40 Pro har det bedste mobilkamera

Men Huawei fortsætter produktionen og Huawei P50 er på tegnebrættet. Telefonen ventes at blive lanceret i første halvår 2021, hvilket er helt som normalt. Dermed ser det altså ikke ud til at sanktionerne fra USA endnu påvirker Huaweis lanceringsplaner.

Processoren ventes at blive HiSilicon Kirin 9000 processoren. Det er i hvert fald sådan, at det plejer at være. Den processor som Mate-serien bruger kommer i efterfølgende P-serie. Det skriver GSMArena.com.

Både Qualcomm og MediaTek havde ellers også meldt sig på banen til at levere processoren.

Skærmene vil formentlig være fra enten Samsung Display eller LG Display. De har i hvert fald begge meldt sig klar til at leverer x antal skærme.

Her er alle specifikationer på Huawei Mate 40-serien

Modellerne i P-serien har været nogle af de mest solgte Huawei-smartphones, men sanktionerne viser tænder nu og giver også problemer for Huaweis telefoner.

TEST: Huawei P40 Pro – bedst og dårligst på samme tid

Det er uvist om P50-serien vil komme på det danske marked. P40-serien gjorde, mens Mate 40-serien altså er gået udenom Danmark.

Mere til historien

Samtlige danske 5G-netværk bliver uden udstyr fra kinesiske Huawei – senest har teleselskabet 3 slået det sidste søm i og i stedet valgt at satse på Ericsson.

Læs også:
PODCAST: Derfor rammes Huawei af et modkørende tog
Google må ikke længere opdatere ældre Huawei-telefoner

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Qualcomm klar med ny processor - Snapdragon 7+ Gen 2 

Qualcomm har for kort tid siden annonceret den nye Snapdragon 7+ Gen 2 processor, der er processoren for midrange-telefoner.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram