Forventningerne til iPhone 12-salget forøges

Salget af iPhone 12-serien går så godt, at analytikerne nu opjusterer forventningerne fra 80 millioner til 90 millioner solgte enheder i 2020.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
Salget af iPhone 12-serien, som inkluderer iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, samt iPhone 12 går rigtig godt. (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere har forventningerne til salget af den nye iPhone 12-serie været på 75-80 millioner eksemplarer i 2020. Men dette opjusteres hos analytikerne, som nu forventer, at Apple sælger 90 millioner eksemplarer af den nye iPhone 12-serie. Det skriver Wccftech.com.

Apple forventes at sælge 80 mio. iPhone 12-enheder i år

Forventningerne opjusteres da meldingerne er positive og salgstallene bedre end forventet.

Analytiker Daniel Ives fra Wedbush Securities er en af de analytikere, som ventede salget ville runde 80 millioner. Han er dog også en af dem, der nu hæver forventningen.

Forventningerne til iPhone 11-serien var også større end forventet, men her blev forventningerne kun hævet til 70-75 millioner eksemplarer.

En af grundene til, at flere vælger at købe en ny iPhone i år, er formentlig at Apple i år lancerede fire modeller. Det giver muligheden i flere prisklasser og med forskellige præferencer til f.eks. skærmstørrelse. Ligesom der også kan være præferencer i forhold til materialet, som telefonen er i.

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer salget vil fordele sig med op til 45 procent af de solgte enheder til iPhone 12, mens iPhone 12 Mini vil få op til 25 procent af salget.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil få op til 20 procent hver, hvis ikke iPhone 12 Mini og iPhone 12 når det maksimale af deres forventning. Det skriver Wccftech.com.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – nostalgisk, nutidig og nuttet

Hvilken iPhone 12 skal du købe? GUIDE til dit køb af iPhone 12

Har du købt en af de nye iPhone 12-modeller? Hvis ja, skriv gerne i kommentarfeltet herunder hvilken model, samt hvorfor du har valgt netop den model.

Mere til historien

Apple stoppede med at offentliggøre styksalget på deres produkter i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet for 1. kvartal 2019. Dermed stoppede de med at offentliggøre hvor mange iPhones, iPads, Mac-computere osv. de har solgt.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram