Forventningerne til iPhone 12-salget forøges

3

Salget af iPhone 12-serien går så godt, at analytikerne nu opjusterer forventningerne fra 80 millioner til 90 millioner solgte enheder i 2020.

iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max
Salget af iPhone 12-serien, som inkluderer iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, samt iPhone 12 går rigtig godt. (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere har forventningerne til salget af den nye iPhone 12-serie været på 75-80 millioner eksemplarer i 2020. Men dette opjusteres hos analytikerne, som nu forventer, at Apple sælger 90 millioner eksemplarer af den nye iPhone 12-serie. Det skriver Wccftech.com.

Apple forventes at sælge 80 mio. iPhone 12-enheder i år

Forventningerne opjusteres da meldingerne er positive og salgstallene bedre end forventet.

Analytiker Daniel Ives fra Wedbush Securities er en af de analytikere, som ventede salget ville runde 80 millioner. Han er dog også en af dem, der nu hæver forventningen.

Forventningerne til iPhone 11-serien var også større end forventet, men her blev forventningerne kun hævet til 70-75 millioner eksemplarer.

En af grundene til, at flere vælger at købe en ny iPhone i år, er formentlig at Apple i år lancerede fire modeller. Det giver muligheden i flere prisklasser og med forskellige præferencer til f.eks. skærmstørrelse. Ligesom der også kan være præferencer i forhold til materialet, som telefonen er i.

Analytikeren Ming-Chi Kuo forventer salget vil fordele sig med op til 45 procent af de solgte enheder til iPhone 12, mens iPhone 12 Mini vil få op til 25 procent af salget.

iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max vil få op til 20 procent hver, hvis ikke iPhone 12 Mini og iPhone 12 når det maksimale af deres forventning. Det skriver Wccftech.com.

ANMELDELSE: iPhone 12 Mini – nostalgisk, nutidig og nuttet

Hvilken iPhone 12 skal du købe? GUIDE til dit køb af iPhone 12

Har du købt en af de nye iPhone 12-modeller? Hvis ja, skriv gerne i kommentarfeltet herunder hvilken model, samt hvorfor du har valgt netop den model.

Mere til historien

Apple stoppede med at offentliggøre styksalget på deres produkter i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet for 1. kvartal 2019. Dermed stoppede de med at offentliggøre hvor mange iPhones, iPads, Mac-computere osv. de har solgt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer