Analytiker: iPhone 11-efterspørgslen større end ventet

125

Efterspørgslen på iPhone 11-serien er større end forventet, hvilket angiveligt skyldes de nye farvevarianter, lyder det fra en analytiker.

Apple iPhone 11 (Foto: Apple)
Apple iPhone 11 (Foto: Apple)

Apple oplyser ikke salgstallene for deres iPhones, men det afholder ikke analytikere fra at komme med deres bud.

Når de officielle tal udebliver er det godt, at analytikerne gerne vil komme med deres vurderinger.

Analytikeren Ming-Chi Kuo tror, at interessen og efterspørgslen på de nye modeller overgår forventningerne.

Få nye iPhones billigere – vent og spar flere penge

Det skyldes mest de nye farvevarianter, som Apple har introduceret i år. De nye farver er der angiveligt forudbestilt flest af.

Ifølge Pocketnow, er den mest populære variant af iPhone 11 Pro farven ”midnight green”. iPhone 11 er mest populær i ”green” og ”purple”. Det er uvist om dette også gælder for modellerne på det danske marked.

Huawei stod i efteråret 2018 bag en undersøgelse, som viste, at danskerne bliver mere modige når det kommer til farverige smartphones – selvom de er pakket ind i covers- og beskyttelsesglas.

Danskerne er klar til mere farverige smartphones

Ming-Chi Kuo mener, at iPhone 11 Pro er et mere populært valg i hjemlandet USA. Den billigere iPhone 11 er ”stjernen” i forudbestillingerne i Kina.

Grundet større efterspørgsel end først antaget har TF Securities også justeret deres forventninger til salget af 2019-modellerne fra Apple. I stedet for mellem 65-70 millioner solgte er dette nu justeret til, at det forventes de sælge 70-75 millioner eksemplarer.

iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max kommer i handlen fredag den 20. september 2019, men kan som nævnt forudbestilles allerede nu.

Det koster iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i Danmark

Skal du sælge din gamle iPhone inden du får købt den nye, så er nu et godt tidspunkt at sælge på.

Mere til historien

MereMobil.dk kommer til at anmelde iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i den nærmeste fremtid, hvilket betyde, at du kan læse en fyldestgørende anmeldelse indenfor relativ kort tid.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
125 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer