YouSee hæver priserne og fjerner kanaler

YouSee har varslet prisstigninger fra årsskiftet, samt meldt ud at der vil ske nogle ændringer i kanaludbuddet.

YouSee butik i Odense
YouSee varsler prisstigninger på deres TV-pakker - hvor stor prisstigningen er afhænger af, hvilken pakke du har. Derudover fjerner YouSee også muligheden for at høre radio via TV-pakken. (Foto: MereMobil.dk)

YouSee vil sende mails og breve ud til deres kunder. Dette gør de for at varsle prisstigninger. Men det er ikke alt. YouSee har nemlig besluttet også at fjerne nogle kanaler.

Prisstigningen og ændringen med kanalerne gælder fra årsskiftet. Det bekræfter YouSee direktør, Jacob Mortensen, overfor B.T.

TV 2 Play hos YouSee er rigtigt dyrt

Kort sagt betyder ændringen med kanalerne, at det ikke er muligt at høre radio via TV-pakken længere, samt Ekstrakanalen lukker. Disney XD forsvinder også, men det skyldes Disney lukker den. Her erstatter YouSee Disney XD med Nick Toons i fuldpakken.

Prisstigningen betyder, at grundpakken stiger med 10 kroner om måneden. Mens mellem- og fuldpakken stiger med 20 kroner. I bland-selv pakkerne stiger den med 10 point med 20 kroner om måneden, mens pakken med 20 point stiger 30 kroner om måneden. Og den helt store bland selv pakke med 36 point stiger med 40 kroner om måneden.

Ifølge Jacob Mortensen, så har YouSee forsøgt at holde prisstigningen så langt nede som muligt. Derfor har de altså fjernet nogle muligheder. Men tiden er inde til prisstigninger. Eksempelvis har bland selv priserne været faste siden lanceringen i 2014.

YouSee har også lanceret YouTV for at give nogle brugeren en anden fleksibilitet. YouSee har også brug for, at flere kunder ikke forsvinder. Hele Discovery-sagen betød, at mange kunder forsvandt fra YouSee.

YouTv – Nu klipper YouSee selv kablerne

Mere til historien

På mobilabonnementerne har YouSee derimod reduceret priserne og gjort flest mulige abonnenter klar til at få 5G-understøttelse i abonnementet.

Læs også:
YouSees tv-app er klar til Android TV
YouSee: Flest muligt skal med på 5G

Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
YouSee taber igen kunder

KORT NYT: Antallet af TV-kunder falder fortsat hos YouSee.

(mere…)
Fastnet bliver nu endnu dyrere hos YouSee

YouSee har annonceret, at der er prisstigninger på vej på mere end 10 procent til omkring 300.000 fastnetkunder.

(mere…)
Disney+ kommer ind i Telmores mobilpakke

Kunder hos Telmore og YouSee TV kan i løbet af marts måned se frem til, at Disney+ bliver tilgængeligt i nogle af abonnementerne.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Omfattende TDC-nedbrud er løst - netværket kører igen

TDC's mobilnetværk var i dag ramt af en fejl, der gjorde, at du ikke kunne ringe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram