Nu er det nok! 61.000 tv-kunder flygtede fra YouSee

Discovery-sagen har givet YouSee en mavepuster. Ny kundetal afslører en voldsom kundenedgang hos landets største TV-distributør.

Da opgørelsen over antallet af YouSees TV-kunder kom ved udgangen af fjerde kvartal, forudsagde jeg kækt, at nok ikke specielt mange TV-kunder, når alt kommer til alt, ville kappe forbindelsen til YouSee som følge af Discovery-sagen.

Jeg fik IKKE ret. Nu foreligger tallene for første kvartal 2020, hvor Discovery-sagen har haft tid til at slå igennem. Og dét gjorde den.

YouSee mistede i første kvartal 2020 intet mindre end 61.000 TV-kunder. Det er næsten lige så mange TV-kunder, som YouSee mistede i hele 2019 – på nær 10.000.

Kundeflugten falder sammen med, at YouSee ved årsskiftet trak stikket til Canal 9, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren og Eurosport. Da kanalerne forsvandt, stoppede samarbejdet mellem Discovery Networks og YouSee også.

Interessant bliver det om YouSee og Discovery igen sætter sig til forhandlingsbordet eller om YouSee accepterer kundeflugten.

Herunder kan du se udviklingen over tid hos YouSee for tabet af TV-kunder.

 TV-kunderForskel
Q1 20191.225.000-17.000
Q2 20191.214.000-11.000
Q3 20191.195.000-19.000
Q4 20191.171.000-24.000
Q1 20201.110.000-61.000

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Når jeg i februar forudså, at Discovery sagen ikke ville føre til kundeflugt, var det fordi, at min opfattelse er, at mange TV-kunder blot trækker på skulderne og accepterer en ny hverdag. Trods alt kræver et farvel til YouSee et alternativ. Det tror jeg mange almindelige TV-kunder har svært ved at overskue.

Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
DRTV kræver snart login

Det bliver obligatorisk at oprette login på DRTV, hvis du vil se indhold fra arkivet.

(mere…)
Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram