Nu er det nok! 61.000 tv-kunder flygtede fra YouSee

Discovery-sagen har givet YouSee en mavepuster. Ny kundetal afslører en voldsom kundenedgang hos landets største TV-distributør.

Da opgørelsen over antallet af YouSees TV-kunder kom ved udgangen af fjerde kvartal, forudsagde jeg kækt, at nok ikke specielt mange TV-kunder, når alt kommer til alt, ville kappe forbindelsen til YouSee som følge af Discovery-sagen.

Jeg fik IKKE ret. Nu foreligger tallene for første kvartal 2020, hvor Discovery-sagen har haft tid til at slå igennem. Og dét gjorde den.

YouSee mistede i første kvartal 2020 intet mindre end 61.000 TV-kunder. Det er næsten lige så mange TV-kunder, som YouSee mistede i hele 2019 – på nær 10.000.

Kundeflugten falder sammen med, at YouSee ved årsskiftet trak stikket til Canal 9, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren og Eurosport. Da kanalerne forsvandt, stoppede samarbejdet mellem Discovery Networks og YouSee også.

Interessant bliver det om YouSee og Discovery igen sætter sig til forhandlingsbordet eller om YouSee accepterer kundeflugten.

Herunder kan du se udviklingen over tid hos YouSee for tabet af TV-kunder.

 TV-kunderForskel
Q1 20191.225.000-17.000
Q2 20191.214.000-11.000
Q3 20191.195.000-19.000
Q4 20191.171.000-24.000
Q1 20201.110.000-61.000

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Når jeg i februar forudså, at Discovery sagen ikke ville føre til kundeflugt, var det fordi, at min opfattelse er, at mange TV-kunder blot trækker på skulderne og accepterer en ny hverdag. Trods alt kræver et farvel til YouSee et alternativ. Det tror jeg mange almindelige TV-kunder har svært ved at overskue.

Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Samsungs OLED tv-skærm er vanvittig overbevisende

TEST: Samsungs OLED-skærm S94C er på de fleste punkter et rigtigt godt køb. Skærmbilledet står UTROLIGT flot.

(mere…)
Google TV er blevet en reklamesøjle

Der er ikke længere kun reklamer for nye serier og film på Google TV – nu vises også reklamer for f.eks. fastfood.

(mere…)
Apple har for første gang solgt mere end Samsung

Det globale smartphone-marked gik tilbage i 2023, men Apple har vundet markedsandele fra konkurrenterne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram