YouTv – Nu klipper YouSee selv kablerne

14

Ud med YouSee-boksen og måske også bredbånd fra YouSee. I september kommer YouTv til dem, som ikke vil have traditionelt kabel-TV.

Humax YS-4000
Fremtiden for YouSee byder ikke nødvendigvis på en traditionel TV-boks som denne. YouTv samler TV-kanaler og streamingtjenester i en app til blandt andet smartphonen, som kan købes, selvom du ikke har bredbånd fra YouSee (Foto: YouSee)

Landets største TV-distributør YouSee kommer et opsigtsvækkende tiltag på TV-markedet.

En ny tjeneste kaldet YouTv samler dine TV-kanaler og streamingtjenester i én app. Det fortæller YouSee til MereMobil.dk.

ANMELDELSE: Her er plus og minus – YouTv er genial men for dyrt

Det bemærkelsesværdige er, at YouSee ikke længere stiller krav til kunderne om, at kunderne skal have en YouSee netforbindelse, kabel-TV forbindelse eller TV-boks fra YouSee.

YouTv er en ren streamingtjeneste, hvor YouSee trækker alle deres rettigheder og samarbejdsaftaler over i et nyt univers, som er bygget specielt til smartphones, tablets og bokse som Apple TV.

Ifølge YouSee så minder det nye YouTv-univers om den nuværende YouSee TV-app, men YouTv er bygget direkte ind i streamingtiden og ikke som en nødvendigt onde oven på et kabel-TV produkt.

Med YouTv bliver YouSee den første udbyder som samler TV- og streamingtjenester på denne måde.

Lidt firkantet sagt så følger YouSee med på trenden, at forbrugerne opsiger deres traditionelle kabel-TV forbindelser og går ren streaming. Nu får YouSee også et produkt til de kabel-klippende forbrugere, så de ikke nødvendigvis tabes på gulvet.

Det springende punkt bliver prisen og hvor meget valgfrihed YouSee kommer til at tilbyde. Dette vil YouSee ikke oplyse noget om på nuværende tidspunkt.

YouTv vil kunne bruges på Chromecast, computere, smartphones og tablets. Også apps til Apple TV og smart-TV er på vej.

YouSee oplyser til MereMobil.dk, at YouTv lanceres i september. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, hvis du vil have de seneste nyheder om dette emne direkte i din indbakke.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I dag kan man ikke købe adgang til YouSees platform eksempelvis via YouSees app på Apple TV eller smartphone, hvis man ikke har en kabel-TV forbindelse fra YouSee. Faktisk kan man ikke engang købe adgang til udelukkende at bruge appen. Dette laver YouTv om på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer