YouTv – Nu klipper YouSee selv kablerne

Ud med YouSee-boksen og måske også bredbånd fra YouSee. I september kommer YouTv til dem, som ikke vil have traditionelt kabel-TV.

Humax YS-4000
Fremtiden for YouSee byder ikke nødvendigvis på en traditionel TV-boks som denne. YouTv samler TV-kanaler og streamingtjenester i en app til blandt andet smartphonen, som kan købes, selvom du ikke har bredbånd fra YouSee (Foto: YouSee)

Landets største TV-distributør YouSee kommer et opsigtsvækkende tiltag på TV-markedet.

En ny tjeneste kaldet YouTv samler dine TV-kanaler og streamingtjenester i én app. Det fortæller YouSee til MereMobil.dk.

ANMELDELSE: Her er plus og minus - YouTv er genial men for dyrt

Det bemærkelsesværdige er, at YouSee ikke længere stiller krav til kunderne om, at kunderne skal have en YouSee netforbindelse, kabel-TV forbindelse eller TV-boks fra YouSee.

YouTv er en ren streamingtjeneste, hvor YouSee trækker alle deres rettigheder og samarbejdsaftaler over i et nyt univers, som er bygget specielt til smartphones, tablets og bokse som Apple TV.

Ifølge YouSee så minder det nye YouTv-univers om den nuværende YouSee TV-app, men YouTv er bygget direkte ind i streamingtiden og ikke som en nødvendigt onde oven på et kabel-TV produkt.

Med YouTv bliver YouSee den første udbyder som samler TV- og streamingtjenester på denne måde.

Lidt firkantet sagt så følger YouSee med på trenden, at forbrugerne opsiger deres traditionelle kabel-TV forbindelser og går ren streaming. Nu får YouSee også et produkt til de kabel-klippende forbrugere, så de ikke nødvendigvis tabes på gulvet.

Det springende punkt bliver prisen og hvor meget valgfrihed YouSee kommer til at tilbyde. Dette vil YouSee ikke oplyse noget om på nuværende tidspunkt.

YouTv vil kunne bruges på Chromecast, computere, smartphones og tablets. Også apps til Apple TV og smart-TV er på vej.

YouSee oplyser til MereMobil.dk, at YouTv lanceres i september. Tilmeld dig vores nyhedsbrev herunder, hvis du vil have de seneste nyheder om dette emne direkte i din indbakke.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I dag kan man ikke købe adgang til YouSees platform eksempelvis via YouSees app på Apple TV eller smartphone, hvis man ikke har en kabel-TV forbindelse fra YouSee. Faktisk kan man ikke engang købe adgang til udelukkende at bruge appen. Dette laver YouTv om på.

Dette skal du vide om YouSee Play

YouSee Play koster fra 299 til 599 kroner om måneden. Se her hvad du får for pengene.

(mere…)
Netflix-ambition: Nyt abonnement skal give 40 millioner nye brugere

Når Netflix som ventet lancerer et reklamefinansieret abonnement er Danmark i første omgang ikke med i puljen.

(mere…)
YouSee sætter igen prisen op på TV

Igen! Igen! Igen! Priserne stiger hos YouSee på TV og bredbånd.

(mere…)
Netflix kommer med reklamer til november

RYGTE: Reklameversionen af Netflix kommer i starten af november.

(mere…)
Netflix er ældre end du tror – 25 år med Netflix

TILBAGEBLIK: Netflix har rundet 25 år på markedet. Du kan læse mere om, hvordan det hele startede. Husker du Netflix via DVD?

(mere…)
Nu kommer ’Telmore Play’ til dit TV

YouSee Play er et nyt alternativ til flow-tv-løsningen. Traditionelle tv-kanaler og streamingtjenester kombineres.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram