Se iPhone 12 Mini ved siden af iPhone 12 Pro

Hands-on billeder af iPhone 12 Mini er sluppet ud på nettet og fjernet igen. Tjek mini’en her mod iPhone 12 Pro.

iPhone12mini-iPhone12Pro
iPhone 12 Pro ved siden af iPhone 12 Mini (Foto: 9to5mac / George Buhnici )

Apples lille iPhone 12 Mini kan forudbestilles i kommende uge og vil kunne købes fra den 13. november 2020. Det eneste glimt vi hidtil har set af iPhone 12 Mini, var ved Apples præsentation af iPhone 12-serien.

Nu er der imidlertid sket det, at en YouTuber fra Rumænien har fået fingre i iPhone 12 Mini og publiceret en video på 40 minutter, der dog efterfølgende er fjernet fra nettet igen.

Videoen giver det første hands-on-kig på iPhone 12 Mini, der tilbyder de samme specifikationer som iPhone 12 i et mere kompakt design med 5,4 tommer skærm. Det gør telefonen mere lommevenlig og lettere at betjene med én hånd.

Eftersom videoen er væk fra YouTube, er det umuligt at drage de store konklusioner, men 9to5mac var hurtige til at tage et par screenshots. Du kan herover se, hvordan iPhone 12 Mini fysisk ser ud ved siden af iPhone 12 Pro.

På MereMobil.dk er vi spændte på, hvordan iPhone 12 Mini virkelig er og vi håber snart at kunne bringe en anmeldelse af iPhone 12 Mini.

ANMELDELSE: Mon iPhone 12 er det rigtige valg?

Til dig som ikke vil have en kæmpetelefon

Ud fra hvad vi på nuværende tidspunkt ved, så kan iPhone 12 Mini blive lidt af en joker på markedet. Den taler til en målgruppe, der ikke vil have en kæmpe telefon, men heller ikke vil gå på kompromis med ydelse, kamera og brugeroplevelsen.

I forhold til iPhone SE er iPhone 12 Mini lidt større og med væsentligt mere processorkraft samt et bedre kamera. Vi taler om en forskel i skærmstørrelsen fra 4,7 til 5,1 tommer.

Prisen er 6.199 kroner for 64 GB-versionen, hvilket gør iPhone 12 Mini 800 kroner billigere end iPhone 12 og 2.700 kroner billigere end iPhone 12 Pro, hvor 128 GB dog er den mindste version der fås.

Det skal siges, at iPhone 12 Mini kommer med Face ID ansigtsgenkendelse og telefonen baserer sig således på mere moderne teknologi end iPhone SE, hvor du kun får fingeraftrykssensor. iPhone SE koster så i øvrigt også mindre. Telefonen fås ned til 3.699 kroner.

Her kan du læse vores test af iPhone SE.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Trådløs opladning er understøttet i iPhone SE såvel som i hele 12-serien, men det er kun på iPhone 12-modellerne, at du får den magnetiske MagSafe-oplademulig.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram