5 gode grunde til at købe Nokia 8.3 5G

Nokia er klar med en spændende 5G-telefon, der for alvor gør det interessant at overveje Nokia igen, som dit næste smartphone-brand.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G er klar i butikkerne og et super godt bud på en 5G-telefon netop nu (Foto: MereMobil.dk)

Nokia har for kort tid siden sendt deres 5G-telefon, Nokia 8.3 5G, på markedet. Det er en telefon, som for alvor gør det interessant at kigge på ”Nokia-brandet” næste gang, at du skal have ny telefon.

Vi har her 5 gode grunde til, hvorfor du skal overveje Nokia 8.3 5G:

  • Understøtter mange 5G-frekvenser
  • Ren Android (Android One)
  • Android Enterprise Recommended
  • 3.5 mm jackstik
  • Præcis fingeraftrykslæser

Det mener anmelderne om Nokia 8.3 5G

5G-understøttelse

Hvis du overvejer en 5G-telefon, så kunne Nokia 8.3 5G være et godt bud. Ifølge HMD Global, er det netop nu den telefon på markedet, der understøtter flest 5G-bånd (frekvenser). Det betyder, at hvis du rejser meget, er risikoen mindre for den ikke virker i det pågældende land. Mange har nok en begrænset rejseaktivitet netop nu på grund af coronasituationen og de mange restriktioner, men dette ændrer sig jo nok igen.

Din 5G-telefon virker måske ikke med 5G

Ren Android (Android One)

Styresystemet på Nokia 8.3 5G er Android 10 fra salgsæsken, men en opdatering til Android 11 er lovet.

Modsat mange Android producenter, er der tale om et mere ”rent” styresystem. Altså uden producenten har lavet en masse tilpasninger. Googles Android One-program er i øvrigt en ”garanti” for, at producenten efterlever Googles retningslinjer om blandt andet opdateringer.

Sådan bliver Nokia 8.3 5G opdateret

Android Enterprise Recommended

Desuden er Nokia 8.3 5G også en del af Android Enterprise Recommended, hvilket gør telefonen relevant for erhvervsmarkedet.

Vigtigt nyt om Nokia 8.3 5G

3,5 mm jackstik

På et tidspunkt mente mange producenter, det var en god idé at fjerne 3,5 mm jackstikket. Men der er faktisk mange, som ikke ønsker at gøre brug af Bluetooth headsets af flere årsager eller gider bøvle med adaptere. Derfor er det rart, at du får muligheden for at tilslutte headsets med 3,5 mm jackstik på Nokia 8.3 5G. Stikket kan også bruges, hvis du har en ældre bil med 3,5 mm. baseret AUX til lyd.

Telefonen kommer i to forskellige konfigurationer. Den ene med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Prisen på denne er 4.499 kroner uden abonnement. Den store model har 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Her er prisen 4.999 kroner uden abonnement.

Præcis fingeraftrykslæser

Der er ikke noget værre end have vænnet sig til, at ens telefon låses op med fingeraftrykslæseren og den så ikke virker ordentligt. Det er dog langt fra noget, som du skal være bekymret for med Nokia 8.3 5G. Vi har haft en super god oplevelse med denne funktion, der har virket utrolig præcis.

Herfra vil jeg anbefale, at du læser John G.'s anmeldelse af Nokia 8.3 5G.

Mere til historien

Vi har også oplevet en rigtig god batteritid på telefonen, hvilket også er noget af det, som betyder noget for mange mennesker.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
iPhone driver 5G frem til rekord

For første gang nogensinde er der på en måned solgt flest smartsphones med 5G-teknologi. iPhone 13 drev salget.

(mere…)
Droner skal transportere mennesker og medicin

Falck vil sende droner med mennesker og blodprøver i luften for at give patienter hurtigere diagnose og bedre behandling. TDC Erhverv leverer 5G-teknologien.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram