Det mener anmelderne om Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G er netop landet og flere udenlandske anmeldelser er klar. Bliv her klogere på hvad anmelderne mener om Nokia 8.3 5G.

Nokia 8.3 5G
Her kan du læse, hvad andre anmeldere end os mener om Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Flere udenlandske medier har, ligesom os på MereMobil.dk, haft Nokia 8.3 5G under luppen.

Vi har set på, hvad de andre anmeldere mener om Nokia 8.3 5G.

TECHRADAR: Noget af det Techradar fremhæver i deres anmeldelse er batteritiden på telefonen. På en telefon til den pris, så mener de det er et af de bedre batterier. Derudover fremhæver de selvfølgelig understøttelsen af 5G.

-”A lot of 5G phones on the market right now are far more expensive than the Nokia 8.3 5G. There are some better and more affordable options with 5G, but if you like everything else about this phone, and you want next-gen connectivity, it’s a solid option,” skriver Techradar i deres anmeldelelse af telefonen.

Den samlede bedømmelse ved Techradar endte på 4 ud af 5 stjerner.

Du kan læse den fulde anmeldelse på Techradar her.


EXPERTREVIEWS: Expertreviews er ikke enig med Techradar i batteriet er godt. Faktisk har de det på, som en af minusserne ved telefonen. De fremhæver i stedet prisen, designet og 5G-understøttelsen, som noget af det gode ved telefonen.

-“The Nokia 8.3 5G is a noteworthy nudge towards the premium end of the spectrum and another solid addition to Nokias 2020 smartphone lineup. With a large display, cracking suite of cameras, eye-catching design and 5G connectivity for less, it should serve you well enough,” skriver Expertreviews om Nokia 8.3 5G.

Også hos Expertreviews ender de på 4 ud af 5 stjerner.

Du kan læse den fulde anmeldelse på Expertreviews her.


T3: Ligesom Expertreviews er T3 heller ikke der, hvor de har armene oppe over hovedet med hensyn til batteritiden. De kalder det for ”gennemsnitligt batteritid”.

Derimod er de begejstret for den rene Android oplevelse, kameraet og 5G-understøttelsen. Og der er begejstring at spore.

-”The Nokia 8.3 5G hits a lot of the features Nokia phones are known for: good value, a decent camera, and a clean software experience. If you want to get involved with 5G but want to spend as little money as possible, then this is a phone worth looking at,” skriver de i deres konklusion.

De ender hos T3 også på 4 ud af 5 stjerner i deres samlede bedømmelse.

Du kan læse den fulde anmeldelse på T3 her.


MEREMOBIL.DK: Her i huset fremhævede vi den store skærm som en fordel for erhvervsbrugere, der skal overskue meget på ét skærmbillede. Vi har også været glade for en rigtig god batterilevetid, der nok kommer som en følge af blandt andet den rene Android, hvor der er god kontrol over, hvilke processer der kører i baggrunden.

En anden god ting, er fingeraftrykslæseren på siden, som virkelig er præcis og derfor giver en problemfri beskyttelse af ens data i telefonen. Også 3,5 mm. jackstikket er på pluslisten.

Nokia 8.3 5G har i forhold til privatbrugermarkedet et problem med prisen, hvor den er for højt prissat, når man sammenligner med konkurrenterne.

På MereMobil.dk gav vi Nokia 8.3 5G 4 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele vores anmeldelse her.

Mere til historien

Nokia er generelt et mobilbrand vi holder meget af. Derfor håber vi også, at rygterne om en Nokia 9.3 PureView holder stik.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Comeback til ikonisk Nokia-telefon

Det varer ikke længe før, at en ikonisk Nokia-telefon ventes at blive lanceret i ”nye klæder”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram