Det mener anmelderne om Nokia 8.3 5G

1

Nokia 8.3 5G er netop landet og flere udenlandske anmeldelser er klar. Bliv her klogere på hvad anmelderne mener om Nokia 8.3 5G.

Nokia 8.3 5G
Her kan du læse, hvad andre anmeldere end os mener om Nokia 8.3 5G (Foto: MereMobil.dk)

Flere udenlandske medier har, ligesom os på MereMobil.dk, haft Nokia 8.3 5G under luppen.

Vi har set på, hvad de andre anmeldere mener om Nokia 8.3 5G.

TECHRADAR: Noget af det Techradar fremhæver i deres anmeldelse er batteritiden på telefonen. På en telefon til den pris, så mener de det er et af de bedre batterier. Derudover fremhæver de selvfølgelig understøttelsen af 5G.

-”A lot of 5G phones on the market right now are far more expensive than the Nokia 8.3 5G. There are some better and more affordable options with 5G, but if you like everything else about this phone, and you want next-gen connectivity, it’s a solid option,” skriver Techradar i deres anmeldelelse af telefonen.

Den samlede bedømmelse ved Techradar endte på 4 ud af 5 stjerner.

Du kan læse den fulde anmeldelse på Techradar her.


EXPERTREVIEWS: Expertreviews er ikke enig med Techradar i batteriet er godt. Faktisk har de det på, som en af minusserne ved telefonen. De fremhæver i stedet prisen, designet og 5G-understøttelsen, som noget af det gode ved telefonen.

-“The Nokia 8.3 5G is a noteworthy nudge towards the premium end of the spectrum and another solid addition to Nokias 2020 smartphone lineup. With a large display, cracking suite of cameras, eye-catching design and 5G connectivity for less, it should serve you well enough,” skriver Expertreviews om Nokia 8.3 5G.

Også hos Expertreviews ender de på 4 ud af 5 stjerner.

Du kan læse den fulde anmeldelse på Expertreviews her.


T3: Ligesom Expertreviews er T3 heller ikke der, hvor de har armene oppe over hovedet med hensyn til batteritiden. De kalder det for ”gennemsnitligt batteritid”.

Derimod er de begejstret for den rene Android oplevelse, kameraet og 5G-understøttelsen. Og der er begejstring at spore.

-”The Nokia 8.3 5G hits a lot of the features Nokia phones are known for: good value, a decent camera, and a clean software experience. If you want to get involved with 5G but want to spend as little money as possible, then this is a phone worth looking at,” skriver de i deres konklusion.

De ender hos T3 også på 4 ud af 5 stjerner i deres samlede bedømmelse.

Du kan læse den fulde anmeldelse på T3 her.


MEREMOBIL.DK: Her i huset fremhævede vi den store skærm som en fordel for erhvervsbrugere, der skal overskue meget på ét skærmbillede. Vi har også været glade for en rigtig god batterilevetid, der nok kommer som en følge af blandt andet den rene Android, hvor der er god kontrol over, hvilke processer der kører i baggrunden.

En anden god ting, er fingeraftrykslæseren på siden, som virkelig er præcis og derfor giver en problemfri beskyttelse af ens data i telefonen. Også 3,5 mm. jackstikket er på pluslisten.

Nokia 8.3 5G har i forhold til privatbrugermarkedet et problem med prisen, hvor den er for højt prissat, når man sammenligner med konkurrenterne.

På MereMobil.dk gav vi Nokia 8.3 5G 4 ud af 6 stjerner. Du kan læse hele vores anmeldelse her.

Mere til historien

Nokia er generelt et mobilbrand vi holder meget af. Derfor håber vi også, at rygterne om en Nokia 9.3 PureView holder stik.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer