Vigtigt nyt om Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 er 5G-godkendt af to vigtige partnere, men har også fået et andet vigtigt stempel.

Nokia 8.3 5G
Nokia 8.3 5G kan købes fra den 2. oktober 2020 (Foto: HMD Global)

Forsalget af Nokia 8.3 5G begynder den tirsdag 22. september klokken 17.30, mens den almindelige salgsstart er den 2. oktober 2020.

Forud for at startskuddet lyder, har Nokia 8.3 5G fået et par vigtige godkendelser.

Nu hvor det er en 5G-telefon, er det absolut relevant at fortælle interesserede købere, at telefonen er 5G-certificeret på henholdsvis TDC og Telenors netværk.

Vi har tidligere beskrevet, hvordan 5G-telefoner ikke nødvendigvis fungerer med 5G, hvis ikke producenten og operatøren har samarbejder omkring opsætninger og godkendelser.

LÆS OGSÅ: Din 5G-telefon virker måske ikke med 5G

Nokia 8.3 5G er klar til firmabrug

For erhvervskunderne er det måske endnu vigtigere, at Nokia 8.3 også er godkendt til optagelse i Android Enterprise Recommended, der sikrer, at telefonen kan spille sammen med virksomhedernes systemer til administration og vedligeholdelse af smartphones.

Derudover er den kommende smartphone også en del af Android One-programmet. Udover en ren Android-version garanteres køberne to års opgraderinger af Android og tre års månedlig vedligeholdelse med sikkerhedsopdateringer.

Nokia 8.3 5G kommer til Danmark i to konfigurationer med henholdsvis 6 GB RAM / 64 GB lagerplads og 8 GB RAM / 128 GB lagerplads.

Ifølge Pricerunner koster Nokia 8.3 5G med 64 GB lagerplads lige under 5.000 kroner.

På MereMobil.dk kommer vi senere med en anmeldelse af Nokia 8.3 5G. Følg med her på siten eller tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, så du får nyhederne i indbakken to gange om uge.

Læs også vores artikel om hvordan 5G fungerer i virkeligheden samt hvor hurtigt det går på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Nokia 8.3 5G kører på Qualcomm Snapdragon 765G platformen med Android 10. Skærmen er 6,81 tommer. Den har 3,5 mm. jackstik og kameraets hovedsensor har 64 megapixels opløsning.

Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
iPhone driver 5G frem til rekord

For første gang nogensinde er der på en måned solgt flest smartsphones med 5G-teknologi. iPhone 13 drev salget.

(mere…)
Droner skal transportere mennesker og medicin

Falck vil sende droner med mennesker og blodprøver i luften for at give patienter hurtigere diagnose og bedre behandling. TDC Erhverv leverer 5G-teknologien.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Ny billige Nokia C-modeller kan købes nu

Nokias C-modeller har ret stor succes på verdensplan. Nu er Nokia klar med tre nye C-modeller. To af disse modeller finder også vej til Danmark. Læs om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram