Nyt Apple Watch og ny iPad afsløres i morgen

RYGTE: Det forlyder, at Apple vil lancere en ny billig iPad eller en iPad Air 4, samt Apple Watch Series 6 tirsdag. Læs mere her.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5 får med den kommende watchOS søvntracking, hvilket også er tilfældet for Apple Watch Series 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple vil lave en stor annoncering i morgen, tirsdag den 8. september 2020. I hvert fald hvis vi skal tro YouTub’eren Jon Prosser. Det skriver Moneycontrol.com.

Ifølge Jon Prosser vil annonceringen ske via en pressemeddelelse i morgen tidlig (aften dansk tid). Prosser antyder, at annonceringen vil være af Apple Watch Series 6 og en ny iPad. Han kommer ikke ind på, hvilken type iPad der skulle være tale om.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

Rygterne har tidligere floreret om, at Apple vil lancere en billig iPad-model eller en iPad Air 4 i september. Der har også været spekuleret lidt i en iPad Pro lancering. Men det er altså uvist, hvad vi kan forvente.

Det ventes, at Apple Watch Series 6 vil komme med samme design, som tilfældet var på Apple Watch Series 5. Noget af det nye, der kommer på Apple Watch Series 6, er iltmåling i blodet, søvntracking, forbedret EKG m.m. Søvntracking er allerede bekræftet, da denne funktion allerede understøttes i betaversionen af den seneste watchOS.

Generelt har Jon Prosser en ret god historik, når det kommer til læk af oplysninger omkring Apple produkter.

Dog mener, Bloombergs Mark Gurman, at Apple vil annoncere datoen for, hvornår de vil offentliggøre iPhone-serien i morgen, tirsdag den 8. september 2020. Det er derfor super spændende at se om vi både får nye produkter, samt datoen for hvornår iPhone 12-serien vil blive afsløret for offentligheden.

Normalt melder Apple lanceringsdatoen ud omkring to uger før en event.

iPhone 12 får langsommere 5G i Danmark

Så vi må væbne os med tålmodighed og se, hvad der sker. Om vi får en række nyheder i morgen eller hvad det ender med. MereMobil.dk holder dig i hvert fald opdateret online og via din indbakke. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Apple bekræftede i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet i slutningen af juli, at iPhone 12-serien vil blive lidt forsinket i forhold til forgængerne.

Læs også:
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Apple har fremvist nyt watchOS til Apple Watch

Apple har givet et smugkig på det kommende styresystem til Apple Watch. Der er mange spændende nyheder i watchOS 10.

(mere…)
Disse iPads får ikke iPadOS 17

OVERBLIK: Når Apple sender den næste store opdatering ud til iPads, så kan ikke alle modeller opdateres. Se listen her.

(mere…)
iPadOS 17 giver mulighed for mere personlig tilpasning

Apple har afsløret lidt af det, som vi kan forvente af den kommende iPadOS 17-opdatering. Se nogle af nyhederne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram