Nyt Apple Watch og ny iPad afsløres i morgen

RYGTE: Det forlyder, at Apple vil lancere en ny billig iPad eller en iPad Air 4, samt Apple Watch Series 6 tirsdag. Læs mere her.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5 får med den kommende watchOS søvntracking, hvilket også er tilfældet for Apple Watch Series 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple vil lave en stor annoncering i morgen, tirsdag den 8. september 2020. I hvert fald hvis vi skal tro YouTub’eren Jon Prosser. Det skriver Moneycontrol.com.

Ifølge Jon Prosser vil annonceringen ske via en pressemeddelelse i morgen tidlig (aften dansk tid). Prosser antyder, at annonceringen vil være af Apple Watch Series 6 og en ny iPad. Han kommer ikke ind på, hvilken type iPad der skulle være tale om.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

Rygterne har tidligere floreret om, at Apple vil lancere en billig iPad-model eller en iPad Air 4 i september. Der har også været spekuleret lidt i en iPad Pro lancering. Men det er altså uvist, hvad vi kan forvente.

Det ventes, at Apple Watch Series 6 vil komme med samme design, som tilfældet var på Apple Watch Series 5. Noget af det nye, der kommer på Apple Watch Series 6, er iltmåling i blodet, søvntracking, forbedret EKG m.m. Søvntracking er allerede bekræftet, da denne funktion allerede understøttes i betaversionen af den seneste watchOS.

Generelt har Jon Prosser en ret god historik, når det kommer til læk af oplysninger omkring Apple produkter.

Dog mener, Bloombergs Mark Gurman, at Apple vil annoncere datoen for, hvornår de vil offentliggøre iPhone-serien i morgen, tirsdag den 8. september 2020. Det er derfor super spændende at se om vi både får nye produkter, samt datoen for hvornår iPhone 12-serien vil blive afsløret for offentligheden.

Normalt melder Apple lanceringsdatoen ud omkring to uger før en event.

iPhone 12 får langsommere 5G i Danmark

Så vi må væbne os med tålmodighed og se, hvad der sker. Om vi får en række nyheder i morgen eller hvad det ender med. MereMobil.dk holder dig i hvert fald opdateret online og via din indbakke. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Apple bekræftede i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet i slutningen af juli, at iPhone 12-serien vil blive lidt forsinket i forhold til forgængerne.

Læs også:
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Den nye iPad Pro vil gerne være en laptop

FØRSTE INDTRYK: Min iPad Pro 2024 anmeldelse er på vej. Her er mine første indtryk af den ny iPad Pro.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram