Nyt Apple Watch og ny iPad afsløres i morgen

RYGTE: Det forlyder, at Apple vil lancere en ny billig iPad eller en iPad Air 4, samt Apple Watch Series 6 tirsdag. Læs mere her.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5 får med den kommende watchOS søvntracking, hvilket også er tilfældet for Apple Watch Series 6 (Foto: MereMobil.dk)

Det ventes, at Apple vil lave en stor annoncering i morgen, tirsdag den 8. september 2020. I hvert fald hvis vi skal tro YouTub’eren Jon Prosser. Det skriver Moneycontrol.com.

Ifølge Jon Prosser vil annonceringen ske via en pressemeddelelse i morgen tidlig (aften dansk tid). Prosser antyder, at annonceringen vil være af Apple Watch Series 6 og en ny iPad. Han kommer ikke ind på, hvilken type iPad der skulle være tale om.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

Rygterne har tidligere floreret om, at Apple vil lancere en billig iPad-model eller en iPad Air 4 i september. Der har også været spekuleret lidt i en iPad Pro lancering. Men det er altså uvist, hvad vi kan forvente.

Det ventes, at Apple Watch Series 6 vil komme med samme design, som tilfældet var på Apple Watch Series 5. Noget af det nye, der kommer på Apple Watch Series 6, er iltmåling i blodet, søvntracking, forbedret EKG m.m. Søvntracking er allerede bekræftet, da denne funktion allerede understøttes i betaversionen af den seneste watchOS.

Generelt har Jon Prosser en ret god historik, når det kommer til læk af oplysninger omkring Apple produkter.

Dog mener, Bloombergs Mark Gurman, at Apple vil annoncere datoen for, hvornår de vil offentliggøre iPhone-serien i morgen, tirsdag den 8. september 2020. Det er derfor super spændende at se om vi både får nye produkter, samt datoen for hvornår iPhone 12-serien vil blive afsløret for offentligheden.

Normalt melder Apple lanceringsdatoen ud omkring to uger før en event.

iPhone 12 får langsommere 5G i Danmark

Så vi må væbne os med tålmodighed og se, hvad der sker. Om vi får en række nyheder i morgen eller hvad det ender med. MereMobil.dk holder dig i hvert fald opdateret online og via din indbakke. Tilmeld dig her.

Mere til historien

Apple bekræftede i forbindelse med fremlæggelsen af kvartalsregnskabet i slutningen af juli, at iPhone 12-serien vil blive lidt forsinket i forhold til forgængerne.

Læs også:
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram