Motorola Moto G9 Plus – spottet på forhandlers hjemmeside

Rygterne svirrer om Motorola Moto G9 Plus. Den er nu spottet ved forhandler og vi kan forvente 64 megapixels kamera og 5.000 mAh batteri.

Motorola Moto G9 Plus er afsløret på teleselskabet Orange slovakiske hjemmeside (Kilde: Orange Slovakiet)
Motorola Moto G9 Plus er afsløret på teleselskabet Orange slovakiske hjemmeside (Kilde: Orange Slovakiet)

Det tyder på, at Motorola meget snart vil annoncere det nyeste Moto G9 medlem. For få uger siden blev Moto G9 Play afsløret. Og nu er Moto G9 Plus altså spottet på en europæisk forhandlers hjemmeside.

Motorola Moto G9 Play er nu annonceret

Moto G9 Plus er nemlig dukket op på teleselskabet Oranges i Slovakiets hjemmeside. Det er Twitter-brugeren Roland Quandt, som har spottet dette. Prisen er noteret til 255 Euro. Det skriver The Verge.

Moto G9 Plus ventes at komme med quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels og et hole-punch notch i skærmen, samt et kæmpe batteri på 5.000 mAh.

Ifølge oplysningerne på Oranges hjemmeside, så kommer Moto G9 Plus med en 6,81 tommer skærm med 1080p opløsning, 4 GB RAM, 128 GB intern hukommelse (kan udvides via microSD-kort) og Android 10 fra salgsæsken er blot noget af det, som du kan glæde dig til.

Spændende nyt om Motorola RAZR 5G

Motorola har generelt haft stor succes med deres Moto G-serie og det kunne tyde på Moto G9 Plus ikke bliver en undtagelse. Det ser i hvert fald rigtig spændende ud, hvis alt holder stik.

Der er ingen forlydender om, hvornår og om Moto G9 Plus vil blive tilgængelig på det danske marked. Men vi skal nok ikke væbne os med alt for meget tålmodighed, da den er afsløret ved en forhandler og derfor kan en officiel annoncering være i nær fremtid.

Er du på udkig efter en ny mobil nu, så har Motorola netop sat priserne markant ned på Edge og Edge+. Hvilket gør dem endnu mere interessante.

Motorola har cuttet 1.000 kroner af Edge-serien

Mere til historien

Motorola Moto G9 er angiveligt også klar i Indien, det har Android Central i hvert fald tidligere skrevet.

Motorola giver mobiler årets hotteste modefarve

De roste Motorola modeller Edge 40 Neo og Razr 40 Ultra kommer nu i en nøje udvalgt farve.

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Her er Sonos roadmap for 2024

Se listen over hvilken nyheder som Sonos forventes at lancere i 2024. Et roadmap er sluppet ud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram