Motorola har cuttet 1.000 kroner af Edge-serien

Nu kan Motorola Edge+ og Edge købes til reduceret pris. Motorola har skåret pæne lunser af priserne.

Motorola Edge+ og Motorola Edge er hver blevet 1.000 kroner billigere (Foto: MereMobil.dk)

Motorola Edge+ og Motorola Edge sættes nu markant ned i pris. Dermed kan du erhverve dig en helt ny og særdeles interessant smartphone til en ekstra skarp pris.

Her kan du se prisændringen på modellerne:

  • Motorola Edge+: Nedsættes fra 7.999 til 6.999 kroner
  • Motorola Edge: Nedsættes fra 4.699 til 3.699 kroner

Prisjusteringen er trådt i kraft.

Begge smartphones er klar til 5G-nettet og er i det hele taget fremragende bud på rigtigt gode smartphones.

Da jeg anmeldte Edge-serien før sommerferien, var jeg mest begejstret for Motorola Edge. Det er helt klart her, at du gør det bedste køb – pris versus specifikationer.

ANMELDELSE: Motorola Edge+ er en rimelig gennemført topmodel

Med prisnedsættelsen kommer Motorola Moto G 5G Plus og Motorola Edge tættere på hinanden. Faktisk er der nu kun cirka 700 kroner i prisforskel. Moto G 5G Plus med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads koster 2.999 kroner uden abonnement.

Min vurdering er, at på flere punkter, specielt kameradelen, kan det godt betale sig at give de ekstra penge og købe Motorola Edge.

ANMELDELSE: Fed og skarp til prisen – mød Motorola Edge

Nord eller Edge?

Som jeg tidligere har beskrevet, så ligger Motorola Edge og OnePlus Nord tæt op ad hinanden på specifikationerne og med prisnedsættelsen er der blot cirka 400 kroner i forskel på OnePlus Nord og Motorola Edge.

Uanset hvilken telefon du vælger, gør du et godt køb.

Personligt vil jeg nok kigge mere i retning af Motorola Edge, da Motorola har ændret betydeligt mindre i Android end OnePlus har på budgetmodellen Nord. Hvis du er til OnePlus egen platform OxygenOS, så er det klart OnePlus Nord, du skal se nærmere på.

Begge telefoner er i øvrigt baseret på den samme mobilplatform. Du kan se mere om telefonerne i min video herunder.

Smartphone-duel: Motorola vs. OnePlus

Mere til historien

Både Motorola og OnePlus kommer fra kinesiske virksomheder. Hvis du ønsker en smartphone, der ikke kommer fra Kina, så læs denne artikel: De bedste ’ikke kinesiske’ smartphones netop nu.

På Motorola Razr 40 Ultra er folden næsten usynlig

FØRSTE INDTRYK: Skærmen imponerer og designet er lækkert. Læs vores første tanker om Motorola Razr 40 Ultra, som vi har haft i hænderne.

(mere…)
Motorola Razr 40 Ultra reklame er nu på billboards i Europa

Motorola afslører først deres nye foldbare smartphones i morgen, men topmodellen ses allerede nu på billboardreklamer i Europa.

(mere…)
Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram