Spændende nyt om Motorola RAZR 5G

Den kommende Motorola RAZR 5G får større batteri end forgængeren, mindre 'hage' og helt et nyt chipset med 5G. Læs her de seneste rygter.

Motorola Razr 2019
Efterfølgeren til Motorola RAZR fra 2019 kommer tilsyneladende med større batteri. Telefonen lanceres den 9. september. (Foto: Motorola)

Motorola afholder et arrangement den 9. september, hvor vi forventer at se efterfølgeren til Motorola RAZR. Nu er den kommende Motorola RAZR 5G blevet set på TÜV Rheinlands hjemmeside, skriver Androidcentral.

Motorola Razr2 – specifikationer er lækket

Ifølge TÜV Rheinlands certificering af RAZR 5G, kommer telefonen med to batterier – et på 1.180 mAh og et på 1.453 mAh. Det betyder, at den kombinerede kapacitet af batterierne lander på 2.633 mAh. Den typiske kapacitet vil i så fald hedde 2.800 mAh. Derudover ser det ud til, at RAZR 5G understøtter 18 watt hurtigopladning.

Selvom certificeringen bekræfter, ar RAZR 5G kommer med større batteri end forgængeren, har den stadigvæk et godt stykke op til Samsung Galaxy Z Flip 5G. Både 5G- og 4G-varianten af Samsungs klaptelefon kommer med et batteri på 3.300 mAh.

Motorola RAZR 5G forventes at have et lignende design, som forgængeren. Dog forlyder det, at den nye model vil få tyndere kanter, samt en mindre bar – eller hage, om man vil - i bunden. I forhold til ydeevne, skal den blandt andet komme fra Qualcomms 7nm Snapdragon 765-chipset. Snapdragon 765 er en fornuftig opgradering fra det Snapdragon 730-chipset, som forgængeren er født med.

Motorola Razr 2 kommer med større skærm

På kamerafronten rygtes det, at RAZR 5G kommer med et hovedobjektiv på 48 megapixels, samt et selfiekamera på 20 megapixels. I forhold til hukommelse forventes telefonen at komme med 8 GB Ram og 265 GB lagerplads.

Tilbage i 2019 løftede Motorola sløret for genkomsten af den ikoniske RAZR-telefon. Men hvordan skulle den moderne klaptelefon se ud og fungere? Det kan du se i vores video, hvor John G. kommer med sine første indtryk af Motorola RAZR. Du kan også se videoen herunder.

Mere til historien

Selvom RAZR-telefonen blev annonceret sidste år, ramte telefonen først butikkerne et godt stykke inde i 2020. I modsætning til Samsung og Huawei, der havde kvalitetsproblemer med deres foldbare enheder, skyldtes forsinkelsen hos Motorola i stedet coronavirus.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Ny smartphone til 2.500 kroner – mød Motorola Moto G82 5G

Moto G-familien har fået et nyt medlem. Motorola har netop annonceret Moto G82 5G. Se pris og specifikationerne her.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram