Motorola Razr 2 kommer med større skærm

3

Næste generation af den foldbare Motorola Razr ventes, at få en større skærm end den nuværende.

Det ventes, at anden generation af Motorola Razr vil blive afsløret i september. Motorola har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud omkring produktet, men på rygtebørsen er der mange oplysninger. Et af disse rygter er navnet, som ventes at blive Razr 2 eller Razr2.

Twitter

Ved at indlæse indholdet, godkender du samtidig Twitter’s Privacy Policy.
Læs mere

Vis tweet

Motorola: Så meget kan Razr holde til

Derudover spekuleres der i, at skærmen på Motorola Razr2 bliver større end forgængerens.

Ifølge Ross Young, CEO Display Supply Chain Counsultants (DSCC), så vil Razr2 få en skærm på 6,7 tommer, hvilket er 0,5 tommer større end forgængeren. Ross Young siger også, at den lille ”second screen” vil være større end på den nuværende Razr-model. Han kommer dog ikke ind på, hvor meget større den vil blive. På Razr er den lille skærm på 2,7 tommer. Det skriver GSMArena.com.

Motorola Razr2 vil, ifølge rygterne, også understøtte 5G-netværket, da den angiveligt skulle komme med Snapdragon 765 processoren fra Qualcomm.

Andre rygtede specifikationer er 8 GB RAM, 256 GB intern hukommelse, 48 megapixels kamera og et frontkamera på 20 megapixels.

Selvom Motorola ikke har meldt noget officielt ud omkring Razr2, så har den daglige leder hos Lenovo Sydafrika, Thibault Dousson, udtalt, at næste generation af den nye Motorola Razr er lige på trapperne. Helt præcist har han i podcasten, Reframed Tech, udtalt: -”Der er en ny version på vej. Der kommer en i september, tror jeg.”

Motorola har endnu ikke meldt nogle specifikationer, lanceringsdato eller andet ud officielt. Men vi holder dig opdateret, når der er nyt fra officielt hold.

Alt imens vi venter på nyt omkring anden generation, så har Telia sat prisen ned på Motorola Razr.

Vores første indtryk af Motorola Razr

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Mere til historien

Vi har set nærmere på foldbare skærme i 2020, hvor vi har haft Samsung Galaxy Z Flip under luppen. Motorola Razr har vi desværre ikke haft til test.