Tid til et nyt ur? Hvilket Apple Watch skal du vælge?

Apple Watch Series 6 og det billigere Apple Watch SE kan nu købes I Danmark. Her er nogle af forskellene på de nye smartwatches fra Apple.

Apple Watch Series 6
Den store nyhed i Apple Watch Series 6 er måling af iltniveauet i blodet (Foto: Apple)

Et nyt år er lig med et nyt Apple Watch – eller to. I år har Apple lanceret intet mindre end to smartwatches – Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

UPDATE: Der er en nyere og mere omfattende udgave af denne artikel. Læs i stedet: Sådan vælger du det rigtige Apple Watch

Årets store nyhed i hovedversionen, Series 6, er muligheden for at måle iltniveauet i blodet via sensorer på bagsiden. Målingerne foretages automatisk, men du kan også vælge at aktivere dem manuelt. Data fra målingerne gemmes i appen Sundhed, der samler de forskellige sundhedsdata for brugeren.

Derudover har Apple givet batteriet en smule mere kapacitet, men kommunikerer dog stadig 18 timers driftstid som på den foregående version.

En nyhed i watchOS 7-softwaren er søvnmåling, så du kan se hvor meget (eller hvor lidt) du sover om natten. Denne funktion er tilgængelig på Series 6 såvel som flere foregående Apple Watch-udgaver.

Hvis indsamling af søvndata skal give mening, kræver det strøm, hvorfor det også giver mening, at opladekredsløbet er optimeret, så der nu kan foretages en fuld opladning på halvanden time.

Apple Watch Series 6 koster fra 3.299 kroner for 40m versionen og 3.599 for 44mm-uret.

OVERBLIK: Dette skal du vide om Apple Watch Series 6

Det kan gøres langt billigere – Apple Watch SE

Apple Watch SE 2020
Apple Watch SE kan købes ned til 2.299 kroner. Selvom det er billigere end Series 6, så kommer du ikke til at mangle ret meget (Foto: Apple)

Hvis du kan nøjes med processoren fra 2019-modellerne, som stadig er ganske fin og hurtig, så skal du se efter Apple Watch SE.

Du får godt nok ikke mulighed for måling af iltniveauet i blodet, men faktisk skal du egentlig ikke undvære så meget, som man umiddelbart skulle tro.

Med Apple Watch SE får du også faldregistrering, højdemåler som altid er aktiv, adgang til mobilopkald på uret og meget andet.

Det største kompromis ved at vælge Apple Watch SE er nok prisen. Apple Watch SE koster 2.299 kroner for 40mm og 2.599 kroner for urkassen på 44mm.

Apple Watch SE er med andre ord et rigtigt godt køb. Her kan du læse mere om Apple Watch SE.

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE landede i butikkerne tirsdag den 22. september 2020.

ANMELDELSER: Læs testen af Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Begge ure kører watchOS 7 ligesom de begge også har håndvask-appen, der hjælper dig med at vaske hænder længe nok.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Xplora har lanceret nyt ur til børnene – X6Play

Der findes flere forskellige modeller af Xploras smartwatches til børn. Den nye topmodel hedder X6Play. Læs mere her.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram