Datoen måske afsløret for salgsstarten af Apple iPhone 12

Rygterne svirrer om, at Apple vil afsløre iPhone 12-serien i midten af oktober måned. Det baseres på rygter fra operatører.

Backtap på iPhone, iOS 14
Når du tapper to gange på bagsiden af en telefon med iOS 14, kan du aktivere en genvej eller funktion. Backtap kommer i iOS 14 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men nu svirrer rygterne om, at tirsdag den 13. oktober 2020 måske er dagen, hvor Apple vil afsløre iPhone 12-serien. Oplysningerne stammer fra MacRumors, som har udmeldingen fra en ansat ved en teleoperatør i Storbritannien.

Oplysningerne her stemmer overens med dem, som tidligere blev lækket af Jon Prosser. Her nævnte han uge 42, som ugen hvor Apple måske ville afsløre iPhone 12-serien. Ingen præcis dato var dog angivet.

Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Men det ser altså ud til, at mange ”oddser” på denne dag.

Den ansatte ved den britiske teleoperatør fortalte også, at Apple ville åbne for forudbestillinger lige efter eventen. Om dette betyder præcis den dag eller som tidligere år om fredagen, er uvist. Men det kunne derfor tyde på, at den officielle salgsstart måske bliver fredag den 23. oktober 2020.

Tidligere har der også været rygter om, at ikke alle iPhone 12-modeller ville komme i handlen samtidig. Dette er der ikke noget nyt om i denne omgang.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville sende iPhone 12-modellerne på markedet uden oplader. Om dette holder stik er også uvist. Men Apple har ikke længere strømforsyningen med til deres nye Apple Watches.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Apples event og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Indtil nu er der dog ingen officielle meldinger om iPhone 12-serien. I mellemtiden kan du downloade iOS 14 til din eksisterende enhed eller læse mere om de to nye Apple Watches, Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Mere til historien

Det eneste som er officielt bekræftet er, at Apple i slutningen af juli meldte ud, at dette års "iPhones" ville komme på markedet senere end traditionen tro.

Læs også:
Snart kan iPhone og Apple Watch starte bilen

Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram