Datoen måske afsløret for salgsstarten af Apple iPhone 12

Rygterne svirrer om, at Apple vil afsløre iPhone 12-serien i midten af oktober måned. Det baseres på rygter fra operatører.

Backtap på iPhone, iOS 14
Når du tapper to gange på bagsiden af en telefon med iOS 14, kan du aktivere en genvej eller funktion. Backtap kommer i iOS 14 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men nu svirrer rygterne om, at tirsdag den 13. oktober 2020 måske er dagen, hvor Apple vil afsløre iPhone 12-serien. Oplysningerne stammer fra MacRumors, som har udmeldingen fra en ansat ved en teleoperatør i Storbritannien.

Oplysningerne her stemmer overens med dem, som tidligere blev lækket af Jon Prosser. Her nævnte han uge 42, som ugen hvor Apple måske ville afsløre iPhone 12-serien. Ingen præcis dato var dog angivet.

Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Men det ser altså ud til, at mange ”oddser” på denne dag.

Den ansatte ved den britiske teleoperatør fortalte også, at Apple ville åbne for forudbestillinger lige efter eventen. Om dette betyder præcis den dag eller som tidligere år om fredagen, er uvist. Men det kunne derfor tyde på, at den officielle salgsstart måske bliver fredag den 23. oktober 2020.

Tidligere har der også været rygter om, at ikke alle iPhone 12-modeller ville komme i handlen samtidig. Dette er der ikke noget nyt om i denne omgang.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville sende iPhone 12-modellerne på markedet uden oplader. Om dette holder stik er også uvist. Men Apple har ikke længere strømforsyningen med til deres nye Apple Watches.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Apples event og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Indtil nu er der dog ingen officielle meldinger om iPhone 12-serien. I mellemtiden kan du downloade iOS 14 til din eksisterende enhed eller læse mere om de to nye Apple Watches, Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Mere til historien

Det eneste som er officielt bekræftet er, at Apple i slutningen af juli meldte ud, at dette års “iPhones” ville komme på markedet senere end traditionen tro.

Læs også:
Snart kan iPhone og Apple Watch starte bilen

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram