Datoen måske afsløret for salgsstarten af Apple iPhone 12

Rygterne svirrer om, at Apple vil afsløre iPhone 12-serien i midten af oktober måned. Det baseres på rygter fra operatører.

Backtap på iPhone, iOS 14
Når du tapper to gange på bagsiden af en telefon med iOS 14, kan du aktivere en genvej eller funktion. Backtap kommer i iOS 14 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har endnu ikke meldt noget officielt ud, men nu svirrer rygterne om, at tirsdag den 13. oktober 2020 måske er dagen, hvor Apple vil afsløre iPhone 12-serien. Oplysningerne stammer fra MacRumors, som har udmeldingen fra en ansat ved en teleoperatør i Storbritannien.

Oplysningerne her stemmer overens med dem, som tidligere blev lækket af Jon Prosser. Her nævnte han uge 42, som ugen hvor Apple måske ville afsløre iPhone 12-serien. Ingen præcis dato var dog angivet.

Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Men det ser altså ud til, at mange ”oddser” på denne dag.

Den ansatte ved den britiske teleoperatør fortalte også, at Apple ville åbne for forudbestillinger lige efter eventen. Om dette betyder præcis den dag eller som tidligere år om fredagen, er uvist. Men det kunne derfor tyde på, at den officielle salgsstart måske bliver fredag den 23. oktober 2020.

Tidligere har der også været rygter om, at ikke alle iPhone 12-modeller ville komme i handlen samtidig. Dette er der ikke noget nyt om i denne omgang.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Der har tidligere været rygter om, at Apple ville sende iPhone 12-modellerne på markedet uden oplader. Om dette holder stik er også uvist. Men Apple har ikke længere strømforsyningen med til deres nye Apple Watches.

Apple Watch sælges nu uden strømforsyning

MereMobil.dk dækker selvfølgelig Apples event og holder dig opdateret på alle nyhederne.

Indtil nu er der dog ingen officielle meldinger om iPhone 12-serien. I mellemtiden kan du downloade iOS 14 til din eksisterende enhed eller læse mere om de to nye Apple Watches, Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE.

Mere til historien

Det eneste som er officielt bekræftet er, at Apple i slutningen af juli meldte ud, at dette års “iPhones” ville komme på markedet senere end traditionen tro.

Læs også:
Snart kan iPhone og Apple Watch starte bilen

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram