Apple Store er nede – nye produkter er på trapperne

Vanen tro er Apple Online Store nu nede, hvilket betyder hjemmesiden opdateres inden lanceringen senere i aften.

Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har vanen tro ”lagt” deres online Store ned. Det betyder normalt, at nye produkter er på vej. Inden lanceringen af nye produkter, så er det helt efter bogen, at Apple har lukket deres webshop ned.

MereMobil.dk dækker eventen senere i dag, hvor vi forventer at få flere spændende nyheder fra Apple.

iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Rygterne svirrer på, at eventen, som hedder ”Time Flies” blandt andet byder på Apple Watch Series 6. Derudover rygtes det også, at en erstatning for Apple Watch Series 3 vil være på vej. Måske et Apple Watch ”SE”. I hvert fald skulle der være et billigere, men nyt, alternativ på vej til de, som ikke ønsker eller har råd til Apple Watch Series 6.

Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

Du kan streame eventen og følge med derhjemme. Bliv klogere på hvor og hvordan du gør det her. Foruden livestreamingen fra Apple, så opdaterer MereMobil.dk hurtigst muligt på alle nyhederne.

Mere til historien

De senere år har Apple offentliggjort de nyeste iPhone-modeller i midten af september. Det ventes dog ikke, at det er tilfældet i aften. Apple bekræftede tidligere i år, at iPhone 12-modellerne ville blive forsinket. Derfor ventes det altså ikke, at de allerede nu offentliggør telefonerne.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram