Apple Store er nede – nye produkter er på trapperne

13

Vanen tro er Apple Online Store nu nede, hvilket betyder hjemmesiden opdateres inden lanceringen senere i aften.

Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store er nede foran aftenens “Time Flies”-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har vanen tro ”lagt” deres online Store ned. Det betyder normalt, at nye produkter er på vej. Inden lanceringen af nye produkter, så er det helt efter bogen, at Apple har lukket deres webshop ned.

MereMobil.dk dækker eventen senere i dag, hvor vi forventer at få flere spændende nyheder fra Apple.

iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Rygterne svirrer på, at eventen, som hedder ”Time Flies” blandt andet byder på Apple Watch Series 6. Derudover rygtes det også, at en erstatning for Apple Watch Series 3 vil være på vej. Måske et Apple Watch ”SE”. I hvert fald skulle der være et billigere, men nyt, alternativ på vej til de, som ikke ønsker eller har råd til Apple Watch Series 6.

Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

Du kan streame eventen og følge med derhjemme. Bliv klogere på hvor og hvordan du gør det her. Foruden livestreamingen fra Apple, så opdaterer MereMobil.dk hurtigst muligt på alle nyhederne.

Mere til historien

De senere år har Apple offentliggjort de nyeste iPhone-modeller i midten af september. Det ventes dog ikke, at det er tilfældet i aften. Apple bekræftede tidligere i år, at iPhone 12-modellerne ville blive forsinket. Derfor ventes det altså ikke, at de allerede nu offentliggør telefonerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer