Apple Store er nede – nye produkter er på trapperne

Vanen tro er Apple Online Store nu nede, hvilket betyder hjemmesiden opdateres inden lanceringen senere i aften.

Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store er nede foran aftenens “Time Flies”-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har vanen tro ”lagt” deres online Store ned. Det betyder normalt, at nye produkter er på vej. Inden lanceringen af nye produkter, så er det helt efter bogen, at Apple har lukket deres webshop ned.

MereMobil.dk dækker eventen senere i dag, hvor vi forventer at få flere spændende nyheder fra Apple.

iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Rygterne svirrer på, at eventen, som hedder ”Time Flies” blandt andet byder på Apple Watch Series 6. Derudover rygtes det også, at en erstatning for Apple Watch Series 3 vil være på vej. Måske et Apple Watch ”SE”. I hvert fald skulle der være et billigere, men nyt, alternativ på vej til de, som ikke ønsker eller har råd til Apple Watch Series 6.

Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

Du kan streame eventen og følge med derhjemme. Bliv klogere på hvor og hvordan du gør det her. Foruden livestreamingen fra Apple, så opdaterer MereMobil.dk hurtigst muligt på alle nyhederne.

Mere til historien

De senere år har Apple offentliggjort de nyeste iPhone-modeller i midten af september. Det ventes dog ikke, at det er tilfældet i aften. Apple bekræftede tidligere i år, at iPhone 12-modellerne ville blive forsinket. Derfor ventes det altså ikke, at de allerede nu offentliggør telefonerne.

Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram