Apple Store er nede – nye produkter er på trapperne

Vanen tro er Apple Online Store nu nede, hvilket betyder hjemmesiden opdateres inden lanceringen senere i aften.

Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store er nede foran aftenens "Time Flies"-event, hvor det ventes Apple har nye produkter i ærmet. Følg med på MereMobil.dk (Foto: MereMobil.dk)

Apple har vanen tro ”lagt” deres online Store ned. Det betyder normalt, at nye produkter er på vej. Inden lanceringen af nye produkter, så er det helt efter bogen, at Apple har lukket deres webshop ned.

MereMobil.dk dækker eventen senere i dag, hvor vi forventer at få flere spændende nyheder fra Apple.

iPhone 12 kommer med 6 GB RAM

Rygterne svirrer på, at eventen, som hedder ”Time Flies” blandt andet byder på Apple Watch Series 6. Derudover rygtes det også, at en erstatning for Apple Watch Series 3 vil være på vej. Måske et Apple Watch ”SE”. I hvert fald skulle der være et billigere, men nyt, alternativ på vej til de, som ikke ønsker eller har råd til Apple Watch Series 6.

Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

Du kan streame eventen og følge med derhjemme. Bliv klogere på hvor og hvordan du gør det her. Foruden livestreamingen fra Apple, så opdaterer MereMobil.dk hurtigst muligt på alle nyhederne.

Mere til historien

De senere år har Apple offentliggjort de nyeste iPhone-modeller i midten af september. Det ventes dog ikke, at det er tilfældet i aften. Apple bekræftede tidligere i år, at iPhone 12-modellerne ville blive forsinket. Derfor ventes det altså ikke, at de allerede nu offentliggør telefonerne.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram