Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

EvLeaks har posted en mail fra et teleselskab, hvor nogle oplysninger om iPhone 12 og salgsstarten lækkes. Se detaljerne her.

Apple iPhone
iPhone 12 kan købes fra fredag den 23 oktober 2020, forlyder det (Foto: Mateusz Dach)

Et læk ved et unavngivet teleselskab understøtter de mange rygter om, at iPhone 12 vil komme til salg i slutningen af oktober. Det skriver Android Authority.

Ifølge oplysningerne, vil det være muligt at forudbestille i en periode frem til 20. oktober. Det kan derfor tænkes, at det vil være fra den 13. oktober og til og med 20. oktober, at det bliver muligt at forudbestille iPhone 12. Om alle modeller lanceres samtidigt er uvist.

iPhone 12 får langsommere 5G i Danmark

Tidligere år har salgsstarten været en fredag. Så måske fredag den 23. oktober 2020 bliver den officielle salgsstart? Det er dog vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Holder disse stik, så stemmer det også overens med de datoer, som Jon Prosser tidligere meldte ud.

Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Det er Twitter-brugeren @EvLeaks, også kendt som Evan Blass, der har posted et udsnit af det, som ligner en mailreklame fra et britisk teleselskab.

Ud fra reklamen at dømme, ser det også ud til at mindst en af iPhone 12-modellerne understøtter 5G. Der har været mange skriverier omkring iPhone 12-serien og 5G. Men ja, det er altså endnu ikke meldt ud fra Apple, hvad vi kan forvente.

Din 5G-telefon virker måske ikke med 5G

Apple annoncerede tidligere denne uge, at de tirsdag den 15. september 2020 afholder ”online”-event, hvor det ventes de vil afsløre ny iPad og Apple Watch Series 6.

På MereMobil.dk holder vi skarpt øje med Apples officielle udmeldinger. Du kan følge med på siten eller få besked om det seneste nye i din indbakke.

Mere til historien

Apple er langt fra firstmovers, når det kommer til 5G i smartphones. Allerede i 2019 var de første smartphones klar og her i 2020 er de fleste Android-topmodeller med 5G, mens også flere midrange-modeller kommer med det. Det var dog det samme, der gjorde sig gældende med 4G LTE, hvilket først kom på iPhone 5 i september 2012.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram