Teleselskab: iPhone 12 klar til salg i slut oktober

EvLeaks har posted en mail fra et teleselskab, hvor nogle oplysninger om iPhone 12 og salgsstarten lækkes. Se detaljerne her.

Apple iPhone
iPhone 12 kan købes fra fredag den 23 oktober 2020, forlyder det (Foto: Mateusz Dach)

Et læk ved et unavngivet teleselskab understøtter de mange rygter om, at iPhone 12 vil komme til salg i slutningen af oktober. Det skriver Android Authority.

Ifølge oplysningerne, vil det være muligt at forudbestille i en periode frem til 20. oktober. Det kan derfor tænkes, at det vil være fra den 13. oktober og til og med 20. oktober, at det bliver muligt at forudbestille iPhone 12. Om alle modeller lanceres samtidigt er uvist.

iPhone 12 får langsommere 5G i Danmark

Tidligere år har salgsstarten været en fredag. Så måske fredag den 23. oktober 2020 bliver den officielle salgsstart? Det er dog vigtigt at huske, at der er tale om rygter og spekulationer. Holder disse stik, så stemmer det også overens med de datoer, som Jon Prosser tidligere meldte ud.

Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Det er Twitter-brugeren @EvLeaks, også kendt som Evan Blass, der har posted et udsnit af det, som ligner en mailreklame fra et britisk teleselskab.

Ud fra reklamen at dømme, ser det også ud til at mindst en af iPhone 12-modellerne understøtter 5G. Der har været mange skriverier omkring iPhone 12-serien og 5G. Men ja, det er altså endnu ikke meldt ud fra Apple, hvad vi kan forvente.

Din 5G-telefon virker måske ikke med 5G

Apple annoncerede tidligere denne uge, at de tirsdag den 15. september 2020 afholder ”online”-event, hvor det ventes de vil afsløre ny iPad og Apple Watch Series 6.

På MereMobil.dk holder vi skarpt øje med Apples officielle udmeldinger. Du kan følge med på siten eller få besked om det seneste nye i din indbakke.

Mere til historien

Apple er langt fra firstmovers, når det kommer til 5G i smartphones. Allerede i 2019 var de første smartphones klar og her i 2020 er de fleste Android-topmodeller med 5G, mens også flere midrange-modeller kommer med det. Det var dog det samme, der gjorde sig gældende med 4G LTE, hvilket først kom på iPhone 5 i september 2012.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram