Sådan følger du Apples ”Time Flies”-event

KORT NYT: Det ventes, at Apple i aften dansk tid vil annoncere nye produkter. Forventningen er Apple Watch og iPad. Læs hvordan du ser med.

Apple Time Flies event
(Foto: MereMobil.dk / Time Flies)

Apple er i aften klar med deres virtuelle ”Time Flies”-event, hvor det ventes de vil afsløre nyt Apple Watch og iPad. Eventen finder sted i Apple Park.

Skjult kode bekræfter nyt Apple-abonnement

Foruden Apple Watch Series 6 og en opdateret iPad Air ventes måske en iPad 8. generation. Vi er også spændt på om vi senere i dag bliver klogere på AirTags og Apple One. Det ventes også, at der kommer en ”erstatning” for Apple Watch Series 3, der netop nu er det billigste Apple Watch.

Nyt Apple Watch og iPad på vej – her er datoen

Noget andet af det, som mange venter på, og vi måske bliver klogere på i aften, er frigivelsesdatoen for iOS 14, watchOS 7, iPadOS 14 og tvOS 14.

Du kan følge eventen klokken 19.00 dansk tid.

Eventen livestreames på Apples egen hjemmeside, samt på deres YouTube-kanal. Du kan se med på iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV og andre understøttede enheder. Derudover holder MereMobil.dk dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Apple har vanen tro ikke meldt ud, hvad de helt præcis har i ærmet i aften. Men det ventes altså, at vi må vente lidt endnu inden vi får afsløret iPhone 12-serien.

Disse AI-funktioner kan du glæde dig til på iPhone

Den næste store iOS-version ventes, at indeholde en masse nye AI-funktioner. Her er nogle af de AI-tiltag, som forventes.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram