Sådan følger du Apples ”Time Flies”-event

0

KORT NYT: Det ventes, at Apple i aften dansk tid vil annoncere nye produkter. Forventningen er Apple Watch og iPad. Læs hvordan du ser med.

Apple Time Flies event
(Foto: MereMobil.dk / Time Flies)

Apple er i aften klar med deres virtuelle ”Time Flies”-event, hvor det ventes de vil afsløre nyt Apple Watch og iPad. Eventen finder sted i Apple Park.

Skjult kode bekræfter nyt Apple-abonnement

Foruden Apple Watch Series 6 og en opdateret iPad Air ventes måske en iPad 8. generation. Vi er også spændt på om vi senere i dag bliver klogere på AirTags og Apple One. Det ventes også, at der kommer en ”erstatning” for Apple Watch Series 3, der netop nu er det billigste Apple Watch.

Nyt Apple Watch og iPad på vej – her er datoen

Noget andet af det, som mange venter på, og vi måske bliver klogere på i aften, er frigivelsesdatoen for iOS 14, watchOS 7, iPadOS 14 og tvOS 14.

Du kan følge eventen klokken 19.00 dansk tid.

Eventen livestreames på Apples egen hjemmeside, samt på deres YouTube-kanal. Du kan se med på iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV og andre understøttede enheder. Derudover holder MereMobil.dk dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Apple har vanen tro ikke meldt ud, hvad de helt præcis har i ærmet i aften. Men det ventes altså, at vi må vente lidt endnu inden vi får afsløret iPhone 12-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer