Sådan følger du Apples ”Time Flies”-event

KORT NYT: Det ventes, at Apple i aften dansk tid vil annoncere nye produkter. Forventningen er Apple Watch og iPad. Læs hvordan du ser med.

Apple Time Flies event
(Foto: MereMobil.dk / Time Flies)

Apple er i aften klar med deres virtuelle ”Time Flies”-event, hvor det ventes de vil afsløre nyt Apple Watch og iPad. Eventen finder sted i Apple Park.

Skjult kode bekræfter nyt Apple-abonnement

Foruden Apple Watch Series 6 og en opdateret iPad Air ventes måske en iPad 8. generation. Vi er også spændt på om vi senere i dag bliver klogere på AirTags og Apple One. Det ventes også, at der kommer en ”erstatning” for Apple Watch Series 3, der netop nu er det billigste Apple Watch.

Nyt Apple Watch og iPad på vej – her er datoen

Noget andet af det, som mange venter på, og vi måske bliver klogere på i aften, er frigivelsesdatoen for iOS 14, watchOS 7, iPadOS 14 og tvOS 14.

Du kan følge eventen klokken 19.00 dansk tid.

Eventen livestreames på Apples egen hjemmeside, samt på deres YouTube-kanal. Du kan se med på iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV og andre understøttede enheder. Derudover holder MereMobil.dk dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Apple har vanen tro ikke meldt ud, hvad de helt præcis har i ærmet i aften. Men det ventes altså, at vi må vente lidt endnu inden vi får afsløret iPhone 12-serien.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram