Sådan følger du Apples ”Time Flies”-event

KORT NYT: Det ventes, at Apple i aften dansk tid vil annoncere nye produkter. Forventningen er Apple Watch og iPad. Læs hvordan du ser med.

Apple Time Flies event
(Foto: MereMobil.dk / Time Flies)

Apple er i aften klar med deres virtuelle ”Time Flies”-event, hvor det ventes de vil afsløre nyt Apple Watch og iPad. Eventen finder sted i Apple Park.

Skjult kode bekræfter nyt Apple-abonnement

Foruden Apple Watch Series 6 og en opdateret iPad Air ventes måske en iPad 8. generation. Vi er også spændt på om vi senere i dag bliver klogere på AirTags og Apple One. Det ventes også, at der kommer en ”erstatning” for Apple Watch Series 3, der netop nu er det billigste Apple Watch.

Nyt Apple Watch og iPad på vej – her er datoen

Noget andet af det, som mange venter på, og vi måske bliver klogere på i aften, er frigivelsesdatoen for iOS 14, watchOS 7, iPadOS 14 og tvOS 14.

Du kan følge eventen klokken 19.00 dansk tid.

Eventen livestreames på Apples egen hjemmeside, samt på deres YouTube-kanal. Du kan se med på iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, Apple TV og andre understøttede enheder. Derudover holder MereMobil.dk dig opdateret på alle nyhederne.

Mere til historien

Apple har vanen tro ikke meldt ud, hvad de helt præcis har i ærmet i aften. Men det ventes altså, at vi må vente lidt endnu inden vi får afsløret iPhone 12-serien.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram