Nyt Apple Watch og iPad på vej – her er datoen

42

Apple har annonceret en event. Det er ved denne, at vi forventer Apple Watch Series 6. Her er datoen og tidspunktet for lanceringen.

Apple Time Flies event
Tirsdag den 15. sepember 2020 klokken 19 holder Apple en event.(Foto: MereMobil.dk / Time Flies)

Apple har offenliggjort, at de afholder event tirsdag den 15. september 2020 klokken 19.00 dansk tid. Der bliver tale om et onlineevent, som vi efterhånden er vandt til her i coronaåret.

Det er ved denne event, at vi forventer, at Apple vil præsentere Apple Watch Series 6 og en ny iPad Air for offentligheden. Det er i hver fald hvad rygterne siger. Apple har ikke bekræftet det, men invitationen som vi har modtaget indholder teksten “Time Flies”. Det indikerer i hvert fald noget med “tid” – måske Apple Watch?

Derudover tales der om iPad Air 4, der måske får kant-til-kant-skærm og USB-C stik.

Tidligere var det fremme på rygtebørsen, at eventen ville være stedet hvor iPhone 12-serien skulle præsenteres. Nu lader der til at være enighed på rygteplan om, at det nok ikke er iPhone 12-serien vi får at se. iPhone 12 kommer først ved en event i oktober.

Skal vi tro rygterne præsnterer Apple i oktober iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Altså fire telefoner. Herunder kan du se hvilke størrelser, der gættes på:

  • iPhone 12 – 5,4 tommer skærm
  • iPhone 12 Max – 6,1 tommer skærm
  • iPhone 12 Pro – 6.1 tommer skærm
  • iPhone 12 Pro Max – 6,7 tommer skærm

Promodellerne ventes at understøtte 120 Hz opdateringshastighed i skærmen. Hvor mange af modellerne der vil være 5G-klar vides ikke.

Udover iPhone 12-serien kommer også den endelige udgave af iOS 14, der bliver den næste store opdatering af styresystemet på iPhone. Ligeledes vil PadOS 14 også se dagens lys.

På MereMobil.dk kommer vi naturligvis til at dække lanceringen af Apple Watch Series 6, iPad Air og iPhone 12-serien. Du kan allerede nu tilmelde dig her, hvis du vil have de seneste nyheder om Apple i din indbakke.

Mere til historien

Indkaldelsen til eventen kommer officielt fra Apple og er således bekræftet. Apple har desuden tidligere officielt meldt ud, at den kommende iPhone 12-serie bliver forsinket i forhold hvad vi eksempelvis så sidste år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
42 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer