OnePlus Nord klar til salg i Danmark

Mangler du en my prisvenlig smartphone, så er den anmelderroste OnePlus Nord klar til danskerne nu. Tjek også alternativet.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kan nu købes i Danmark. Nord koster fra 3.899 kroner. Et alternativ, hvis du vil spare lidt penge, er Motorola Moto G 5G Plus (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus Nord har høstet en masse flotte anmeldelser. John G. her fra MereMobil.dk var også begejstret. Ja faktisk har rigtigt mange anmeldere givet OnePlus' mellemklassetelefon flotte ord med på vejen. Mange, inkluskive os, mener, at OnePlus med Nord har fundet tilbage til rødderne.

VIDEO: Her er sandheden om OnePlus Nord

Telefonen blev offentliggjort den 21. juli 2020 og selve lanceringen af den har været anderledes end det vi normalt ser. Lanceringseventet blev nemlig vist i Augmented Reality. Desuden har OnePlus afholdt pre-orders i tre runder som en del af deres markedsføring for produktet.

Nu er OnePlus Nord klar til officielt salg og tilgængelig for alle. Det sker i dag den 4. august 2020.

OnePlus Nord forhandles hos Telia.dk, CallMe.dk, 3.dk, Oister.dk, Telenor.dk, Elgiganten.dk og ProShop.dk.

Inden du køber OnePlus Nord så læs vores store anmeldelse. OnePlus Nord testen finder du her. Den udgave af Nord vi anbefaler, er 8 GB-udgaven til 3.299 kroner.

Et alernativ til OnePlus Nord er Motorola Moto G 5G Plus, der har flere enslydende specifikationer. Prisen er her 2.999 kroner. Tjek her vores store test af Moto G 5G Plus.

Mere til historien

Salget af OnePlus Nord er startet godt. På top 10 fra teleselskabet 3 er den gået direkte ind på 5. pladsen over de mest solgte smartphones i juli. Dette er dog resultatet af forsalget.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
OnePlus klar med vilde specifikationer på ny model

På det kinesiske marked har OnePlus netop præsenteret en smartphone med vilde specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram