OnePlus Nord klar til salg i Danmark

Mangler du en my prisvenlig smartphone, så er den anmelderroste OnePlus Nord klar til danskerne nu. Tjek også alternativet.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kan nu købes i Danmark. Nord koster fra 3.899 kroner. Et alternativ, hvis du vil spare lidt penge, er Motorola Moto G 5G Plus (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus Nord har høstet en masse flotte anmeldelser. John G. her fra MereMobil.dk var også begejstret. Ja faktisk har rigtigt mange anmeldere givet OnePlus' mellemklassetelefon flotte ord med på vejen. Mange, inkluskive os, mener, at OnePlus med Nord har fundet tilbage til rødderne.

VIDEO: Her er sandheden om OnePlus Nord

Telefonen blev offentliggjort den 21. juli 2020 og selve lanceringen af den har været anderledes end det vi normalt ser. Lanceringseventet blev nemlig vist i Augmented Reality. Desuden har OnePlus afholdt pre-orders i tre runder som en del af deres markedsføring for produktet.

Nu er OnePlus Nord klar til officielt salg og tilgængelig for alle. Det sker i dag den 4. august 2020.

OnePlus Nord forhandles hos Telia.dk, CallMe.dk, 3.dk, Oister.dk, Telenor.dk, Elgiganten.dk og ProShop.dk.

Inden du køber OnePlus Nord så læs vores store anmeldelse. OnePlus Nord testen finder du her. Den udgave af Nord vi anbefaler, er 8 GB-udgaven til 3.299 kroner.

Et alernativ til OnePlus Nord er Motorola Moto G 5G Plus, der har flere enslydende specifikationer. Prisen er her 2.999 kroner. Tjek her vores store test af Moto G 5G Plus.

Mere til historien

Salget af OnePlus Nord er startet godt. På top 10 fra teleselskabet 3 er den gået direkte ind på 5. pladsen over de mest solgte smartphones i juli. Dette er dog resultatet af forsalget.

Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
OnePlus 10T vil mangle to vigtige egenskaber

Ingen fysisk ’alertslider’ og uden Hasselblad-branded kamera, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T kommer i august

Sommeren er for alvor over os her i Danmark og OnePlus inviterer OnePlus til stor lanceringsevent om nogle uger. De vil præsentere OnePlus 10T 5G.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram