OnePlus Nord klar til salg i Danmark

2

Mangler du en my prisvenlig smartphone, så er den anmelderroste OnePlus Nord klar til danskerne nu. Tjek også alternativet.

OnePlus Nord
OnePlus Nord kan nu købes i Danmark. Nord koster fra 3.899 kroner. Et alternativ, hvis du vil spare lidt penge, er Motorola Moto G 5G Plus (Foto: MereMobil.dk)

OnePlus Nord har høstet en masse flotte anmeldelser. John G. her fra MereMobil.dk var også begejstret. Ja faktisk har rigtigt mange anmeldere givet OnePlus’ mellemklassetelefon flotte ord med på vejen. Mange, inkluskive os, mener, at OnePlus med Nord har fundet tilbage til rødderne.

VIDEO: Her er sandheden om OnePlus Nord

Telefonen blev offentliggjort den 21. juli 2020 og selve lanceringen af den har været anderledes end det vi normalt ser. Lanceringseventet blev nemlig vist i Augmented Reality. Desuden har OnePlus afholdt pre-orders i tre runder som en del af deres markedsføring for produktet.

Nu er OnePlus Nord klar til officielt salg og tilgængelig for alle. Det sker i dag den 4. august 2020.

OnePlus Nord forhandles hos Telia.dk, CallMe.dk, 3.dk, Oister.dk, Telenor.dk, Elgiganten.dk og ProShop.dk.

Inden du køber OnePlus Nord så læs vores store anmeldelse. OnePlus Nord testen finder du her. Den udgave af Nord vi anbefaler, er 8 GB-udgaven til 3.299 kroner.

Et alernativ til OnePlus Nord er Motorola Moto G 5G Plus, der har flere enslydende specifikationer. Prisen er her 2.999 kroner. Tjek her vores store test af Moto G 5G Plus.

Mere til historien

Salget af OnePlus Nord er startet godt. På top 10 fra teleselskabet 3 er den gået direkte ind på 5. pladsen over de mest solgte smartphones i juli. Dette er dog resultatet af forsalget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer