Det koster OnePlus Nord i Danmark

Prisen på OnePlus Nord er lav. Du får meget smartphone for under 3.500 kroner. Se pris og tilgængelighed på OnePlus Nord i Danmark.

OnePlus Nord i farven Blue Marble
OnePlus Nord i farven Blue Marble (Foto: OnePlus)

OnePlus Nord koster 3.299 kroner for den billigste konfiguration og 3.899 kroner for den dyreste. Begge udgaver kan købes i Danmark fra tirsdag den 4. august 2020.

Det er helt klart den mindste konfiguration, som er mest attraktiv i forhold til hvad du får for pengene. Telefonen har 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Jeg tvivler på, at du får væsentligt mere ud af at tage 12 GB RAM-udgaven med 256 GB lagerplads – med mindre har brug for den større lagerplads.

OnePlus Nord har en rigtig interessant pris, når der sammenlignes med OnePlus 8. Ifølge Pricerunner så koster OnePlus 8 omkring 5.000 kroner på nuværende tidspunkt. Proudgaven koster fra 7.000 kroner.

Den nærmeste konkurrent til Nord er Motorola Moto G 5G Plus, der på rigtigt mange punkter minder om OnePlus Nord. Her er prisen 2.999 kroner, men Nord har et par ekstra esser i ærmet – blandt andet kraftigere opladning.

Moto G 5G Plus er en 5G-telefon til lavpris

Motorola Edge, der benytter præcis samme processorplatform som OnePlus Nord, ligger til omkring 4.400 kroner.

Alt i alt ligger OnePlus Nord lunt i svinget med skarpe specifikationer til en virkelig fornuftig pris. Også set i lyset hvad, at OnePlus over de senere år har skruet priserne i vejret og bevæget sig væk fra ”value for money”-strategien.

OnePlus Nord er i forsalg frem til salgsstarten den 4. august. I Danmark kommer OnePlus Nord i farverne Blue Marble og Gray Onyx. Den vil kunne købes via 3, Telia, Elgiganten og ProShop.

OVERBLIK: Her kan du læse alle detaljerne og specifikationerne på OnePlus Nord

Jeg kommer naturligvis med en anmeldelse af OnePlus Nord. Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have anmeldelsen direkte i din indbakke, når den frigives.

Før præsentationen af OnePlus Nord fortalte OnePlus mere om filosofien bag Nord, som ikke bare er én telefon med over tid, bliver en serie kaldet OnePlus Nord-series. Du kan læse om tankerne bag OnePlus Nord-serien her.

Mere til historien

I lighed med OnePlus 8-serien tilbyder OnePlus to års softwareopdateringer og tre års vedligeholdelse af sikkerhedsplatformen på Nord.

Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Motorola Edge 50-serien – pris og tilgængelighed

PRISERNE: Fra Pro til Ultra. Her er hvad du skal vide om de danske priser på den nye Moto Edge 50-serie.

(mere…)
Rygter om ny tablet fra OnePlus – OnePlus Pad 2?

KORT NYT: Der svirrer lige nu rygter om, at OnePlus er på vej med en ny generation af deres tablet. Læs de seneste rygter om OnePlus Pad 2 her.

(mere…)
OnePlus klar med Eraser AI på udvalgte modeller

OnePlus er klar med AI-funktionen Eraser AI på udvalgte modeller og teaser for flere AI funktioner kommer i år.

(mere…)
Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram