iPhone 12 kommer måske i 2021 i 4G-only version

30

Det ser ud til, at Apple planlægger at lancere en 4G-only version af den kommende iPhone 12. Dog vil den nok først blive lanceret i 2021.

Konceptbilleder af iPhone 12 (Kilde: PhoneArena.com)
Konceptbilleder af iPhone 12, men om designet bliver sådan er altså endnu uvist og vides først når Apple melder noget officielt ud (Kilde: PhoneArena.com)

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende iPhone 12-serie fra Apple. De officielle udmeldinger fra Apple er der traditionen tro inden af på nuværende tidspunkt, men rygter og spekulationer er der mange af. Både hvad angår designet og specifikationerne.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Det har blandt andet heddet sig, at alle modellerne af iPhone 12-serien ville understøtte 5G-netværket. Men de seneste rygter går på, at Apple måske er på vej med en iPhone 12 uden 5G understøttelse. Business Insider mener, at vi helt sikkert får en 4G-only version af iPhone 12, men først i 2021.

Ifølge analytiker Daniel Ives, fra Wedbush Securities, så vil den iPhone 12, som altså ikke understøtter 5G-netværket, blive lanceret omkring februar 2021. Og det ventes, at den vil blive billigere end 5G-varianten.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Analytikerne fra Wedbush Securities forventer en pris på omkring 800 dollars på denne 4G-variant af iPhone 12.

Apple har ikke meldt noget ud og det er også uvist om denne model vil komme på alle markeder eller kun på udvalgte.

Måske medfølger 20 watt hurtigoplader til iPhone 12

Apple bekræftede i forbindelse med fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at lanceringen af iPhone 12-serien var forsinket. Det er uvist, hvornår den præsenteres og har salgsstart.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret – både på rygter og spekulationer, men også når Apple har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Det seneste kvartalsregnskab viste også, at trods coronakrisen, så har Apple altså haft en rekord omsætning. Apple aktien er også steget.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer