iPhone 12 kommer måske i 2021 i 4G-only version

Det ser ud til, at Apple planlægger at lancere en 4G-only version af den kommende iPhone 12. Dog vil den nok først blive lanceret i 2021.

Konceptbilleder af iPhone 12 (Kilde: PhoneArena.com)
Konceptbilleder af iPhone 12, men om designet bliver sådan er altså endnu uvist og vides først når Apple melder noget officielt ud (Kilde: PhoneArena.com)

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende iPhone 12-serie fra Apple. De officielle udmeldinger fra Apple er der traditionen tro inden af på nuværende tidspunkt, men rygter og spekulationer er der mange af. Både hvad angår designet og specifikationerne.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Det har blandt andet heddet sig, at alle modellerne af iPhone 12-serien ville understøtte 5G-netværket. Men de seneste rygter går på, at Apple måske er på vej med en iPhone 12 uden 5G understøttelse. Business Insider mener, at vi helt sikkert får en 4G-only version af iPhone 12, men først i 2021.

Ifølge analytiker Daniel Ives, fra Wedbush Securities, så vil den iPhone 12, som altså ikke understøtter 5G-netværket, blive lanceret omkring februar 2021. Og det ventes, at den vil blive billigere end 5G-varianten.

iPhone 12 Pro – de seneste rygter

Analytikerne fra Wedbush Securities forventer en pris på omkring 800 dollars på denne 4G-variant af iPhone 12.

Apple har ikke meldt noget ud og det er også uvist om denne model vil komme på alle markeder eller kun på udvalgte.

Måske medfølger 20 watt hurtigoplader til iPhone 12

Apple bekræftede i forbindelse med fremlæggelsen af deres seneste kvartalsregnskab, at lanceringen af iPhone 12-serien var forsinket. Det er uvist, hvornår den præsenteres og har salgsstart.

MereMobil.dk holder dig selvfølgelig opdateret - både på rygter og spekulationer, men også når Apple har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Det seneste kvartalsregnskab viste også, at trods coronakrisen, så har Apple altså haft en rekord omsætning. Apple aktien er også steget.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
30 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram