Asus Zenfone 7 offentliggøres den 26. august

Zenfone 7-serien lanceres i næste uge. Det forlyder ASUS vil præsentere Zenfone 7 og Zenfone 7 Pro.

Asus Zenfone 6
Asus Zenfone 6 (Foto: Asus)

Asus er klar med lanceringen af deres kommende Zenfone 7-serie onsdag den 26. august 2020. Det er uvist, hvornår salgsstarten vil være, men det ventes, at den finder sted kort efter lanceringen.

Asus har haft stor succes med forgængeren Zenfone 6-serien, som kom med et rigtigt spændende selfie-kamera. Telefonen er desuden blevet opdateret til Android 10 tilbage i november måned.

Asus Zenfone 6 test – her er verdens vildeste selfie-kamera

Det ventes, at Zenfone 7-serien i hvert fald vil bestå af to modeller. Den ene er Zenfone 7 og den anden er Zenfone 7 Pro. Processoren vil formentlig være Snapdragon 865+ i Pro-modellen, mens den almindelige model vil være med Snapdragon 865. Derudover forventes det, at skærmen er på 6,7 tommer. Det skriver Android Authority.

Andre specifikationer, som er nævnt, er 512 GB intern hukommelse, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC og et batteri på 5.000 mAh, der understøtter 30 watt hurtigopladning. Det skrev Mysmartprice.com tidligere på sommeren.

Om specifikationerne holder, er uvist. Ligesom det også er uvist, hvad vi skal forvente af kameraet.

Dog antyder videoen nederst på siden, at vi måske får et quad-kamera. Rygterne går også på, at Asus viderefører deres ”Flip Camera”, som var en del af Zenfone 6 også. Her kan kameraet flippe rundt i 180 grader. I vores video med Zenfone 6 kan du høre nærmere om kameraet på denne.

Asus Zenfone 6 – verdens bedste selfiekamera

Dansk lancering er uvist

Det er uvist, hvornår Zenfone 7-serien kommer på det danske marked, men vi holder dig opdateret, når der er noget officielt nyt fra Asus.

Asus lancerede tidligere på sommeren deres utroligt spændende gamer-telefon, der hedder ROG Phone 3. Den kan blive din for under 7.000 kroner.

Den ultimative gamer-mobil – mød ASUS ROG Phone 3

Du kan følge lanceringen af Zenfone 7-serien på nedenstående link:

Mere til historien

Asus offentliggjorde Zenfone 6 tidligere på sommerferien 2019, men i år er den rykket til efter sommerferien. Det er ikke oplyst, men ventes det er pga. coronakrisen, at lanceringen er flyttet.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram