Asus ZenFone 6 opdateres nu til Android 10

0

Har du en Asus ZenFone, er der godt nyt. Asus har nemlig startet udrulningen af Android 10-opdateringen, som i nærmeste fremtid er klar i Danmark.

Asus Zenfone 6
Asus Zenfone 6 (Foto: Asus)

Asus har startet udrulningen af Android 10-opdateringen til ZenFone 6 på verdensplan. Det forventes, at opdateringen rammer de nordiske lande inden for de kommende dage.

Asus ROG Phone 2 er annonceret

Opdateringen indeholder blandt andet:

  • Sikkerhedsopdateringer fra Google Play support
  • Opdateret gesture navigation
  • Forbedret privatlivskontrol
  • Forbedrede placeringskontrol
  • Dark theme (fandtes i ZenUI 6 siden lanceringen)
  • Smart reply

ANMELDELSE: Asus Zenfone 6 – her er verdens vildeste selfie-kamera

Foruden den almindelige ZenFone 6 så kommer opdateringen også til ZenFone 6 Edition 30, der er en særlig jubilæumsedition. Asus har nemlig 30-års jubilæum i år.

ASUS lancerer Zenfone 6 Edition 30 i Danmark

Du finder både ZenFone 6 og ZenFone 6 Edition 30 hos udvalgte forhandlere, samt i Asus’ egen webshop. Priserne går fra 3.999 kroner for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og op til 5.999 kroner for den særlige Edition 30, som har 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

Roséfestibal med Zenfone 6

Mere til historien

Android-versionerne er generelt kendt for at have et ”dessert-navn” foruden en nummereret version. Men det har Android 10 ikke. Da den fik sit officielle navn blev der sagt farvel til desserterne og goddag til i al sin enkelthed til ”Android 10”.