Asus ZenFone 6 opdateres nu til Android 10

0

Har du en Asus ZenFone, er der godt nyt. Asus har nemlig startet udrulningen af Android 10-opdateringen, som i nærmeste fremtid er klar i Danmark.

Asus Zenfone 6
Asus Zenfone 6 (Foto: Asus)

Asus har startet udrulningen af Android 10-opdateringen til ZenFone 6 på verdensplan. Det forventes, at opdateringen rammer de nordiske lande inden for de kommende dage.

Asus ROG Phone 2 er annonceret

Opdateringen indeholder blandt andet:

  • Sikkerhedsopdateringer fra Google Play support
  • Opdateret gesture navigation
  • Forbedret privatlivskontrol
  • Forbedrede placeringskontrol
  • Dark theme (fandtes i ZenUI 6 siden lanceringen)
  • Smart reply

ANMELDELSE: Asus Zenfone 6 – her er verdens vildeste selfie-kamera

Foruden den almindelige ZenFone 6 så kommer opdateringen også til ZenFone 6 Edition 30, der er en særlig jubilæumsedition. Asus har nemlig 30-års jubilæum i år.

ASUS lancerer Zenfone 6 Edition 30 i Danmark

Du finder både ZenFone 6 og ZenFone 6 Edition 30 hos udvalgte forhandlere, samt i Asus’ egen webshop. Priserne går fra 3.999 kroner for modellen med 6 GB RAM og 64 GB intern hukommelse og op til 5.999 kroner for den særlige Edition 30, som har 12 GB RAM og 512 GB intern hukommelse.

Roséfestibal med Zenfone 6

Mere til historien

Android-versionerne er generelt kendt for at have et ”dessert-navn” foruden en nummereret version. Men det har Android 10 ikke. Da den fik sit officielle navn blev der sagt farvel til desserterne og goddag til i al sin enkelthed til ”Android 10”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer