ASUS ROG Phone 3 - pris og tilgængelighed

Er du gamer? Eller bare til en smartphone med vilde specifikationer? Så er Asus Rog Phone 3 noget for dig. Se pris og tilgængelighed på Rog Phone 3 her.

ASUS ROG Phone 3
ASUS ROG Phone 3 (Foto: ASUS)

Vilde specifikationer og fair pris. Det er de ord, som bedst kan beskrive Asus Rog Phone 3, i hvert fald før vi har lavet “IKEA-testen” og testet den i hverdagen.

Men forventningerne er der i hvert fald skruet op for med lanceringen af Asus Rog Phone 3. Ud fra specifikationerne at dømme, så har Asus noget utrolig spændende på vej og så længe er der ikke til, at den lander i handlen.

Telefonen kommer i tre forskellige varianter, hvoraf den billigste kaldes “Strix Edition” og er nedgraderet til 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse. Den har også en pris på “kun” 6.799 kroner uden abonnement.

De to andre varianter er spækket godt op - og forskellen er her om du ønsker 12 GB eller 16 GB RAM.

Sådan er specifikationerne på Asus Rog Phone 3

Rog Phone 3 kommer med Snapdragon 865+ processoren fra Qualcomm, 12 eller 16 GB RAM, 5G og et kæmpe batteri. Derudover byder skærmen på hele 144 Hz opdateringshastighed. Skærmen er desuden på 6,59 tommer og med 19.5:9 format. Skærmopløsingen er på 2.350 x 1.080 pixels.

Asus har virkelig gjort noget for at give de bedste forudsætninger for, at det ikke er Game Over med det samme. Foruden Snapdragon 865+ processoren så har de også optimeringsplatformen Snapdragon Elite Gaming ovenpå. Denne giver mulighed for 10-bit-HDR-gaming.

Du løber heller ikke tør for strøm lige med det samme. Batteriet er på hele 6.000 mAh, som understøtter 30 watt hurtigopladning.

Derudover kommer Asus Rog Phone 3 med et triple-kamera, hvor hovedsensoren er på 64 megapixels, mens ultra vidvinkel sensoren er på 13 megapixels og så har den en 5 megapixels makro sensor. Frontkameraet er på 24 megapixels.

Der er desuden Android 10 installeret fra salgsæsken og så har også Asus Rog Phone 3 et 3,5mm jackstik.

Pris og tilgængelighed, Asus Rog Phone 3

Asus Rog Phone 3 lander i handlen omkring mandag den 10. august 2020, oplyser Asus til MereMobil.dk.

Prisen starter ved 6.799 kroner for den billigste “Strix Edition”, mens den dyreste konfiguration koster 8.499 kroner uden abonnement.

Rog Phone 3 er måske mobilgamerens ultimative drøm i 2020.

Herunder kan du se priserne på Rog Phone 3 i Danmark.

 RAMLagerpladsPris
Strix Edition8 GB256 GB6.799 kr.
Rog Phone 312 GB512 GB7.999 kr.
Rog Phone 316 GB512 GB8.499 kr.

Mere til historien

Vi har tidligere udgivet en podcastepisode, hvor der er fokus på skærmens opdateringshastigheder. Lyt med og bliv klogere på teknologien og perspektiverne.

Find nemmere rundt i mobilselskaber og sammenlign abonnementer nemt

Du kan selv lave et tele-pristjek og se om du har det bedste om billigste mobilabonnement. Læs her hvordan du sammenligner telepriserne.

Smartphone
Tag et tele-pristjek på mp.dk og sammenlign de bedste mobilabonnementer netop nu (Foto: Jonas Leupe)

####

Mobilen er en essentiel del af hverdagen for rigtigt mange. De fleste går derfor også op i at have en god og solid telefon, som kan leve op til de mange krav og ønsker, som de fleste har i dag. Det er uanset om man har brug for et godt kamera, stærke processer, en holdbar skærm, eller et elegant design.

Ligeså vigtig som mobilen er, er dog også det mobilselskab, som man har tilknyttet. Uden det rette abonnement, så er de fleste telefoner ikke meget værd.

Der er dog mange mobilselskaber på markedet. Det kan derfor være svært at vælge det rette abonnement. Gennem den rette guide online, har man dog mulighed for, at sammenligne abonnementer og se efter deres forskellige fordele og altså ikke blot deres prisforskelle.

mp.dk kan du få detaljerede sammenligninger, over de bedste mobilselskaber på markedet, så du kan finde det helt rette til dig.

Gennemskuelighed med priserne

I tilfælde af de fleste mobilselskaber, så er det ikke så ligetil med priserne.

Der er naturligvis den månedlige pris, hvor man lægger langt den største del af sine omkostninger. Det er dog også vigtigt at holde øje med de andre priser, som er forbundet med et abonnement.

Med guiden i ovenstående link kan du også sammenligne priserne for oprettelse ved et bestemt mobilselskab. Samtidig kan du også se, om der er en bindingsperiode hos de forskellige selskaber. Her kan der nemlig ofte ligge visse skjulte gebyrer, især hvis du ikke er opmærksom på bindingsperioden.

Find det rette tilbud

Det rette mobilselskab kan ofte stå og falde på et særligt tilbud, hvis du vælger at oprette dig hos dem. Disse særlige tilbud bliver også oplistet på mp.dk, så du ikke blot kan sammenligne priserne for de forskellige selskaber, men også de ekstra fordele, som du kan få ud af at oprette dig ved selskabet.

Ofte kan du modtage specielle priser, gavekort eller andre fordele, som kan gøre et bestemt selskab endnu mere tiltalende.

Mere information og flere detaljer

Udover omkostninger, så kan du finde detaljer omkring selskabernes tekniske services. Det er ting som mængden af data i abonnementet, hvilket netværk som selskabet benytter og hvordan fordelene er i udlandet.

Naturligvis kan du også se, om det specifikke selskab har gode anmeldelser og ratings. På denne måde finder du kun de bedste og mest anvendte selskaber. Med den rette information og specifikke detaljer, kan du blive klar med det helt rigtige abonnement til netop dine behov. 

OnePlus 10 Pro – pris og tilgængelighed

OnePlus har endelig annonceret topmodellen, OnePlus 10 Pro, på det danske marked. Du finder her pris, salgsstart og forhandlere

(mere…)
Her er priserne på Samsung Galaxy S22-serien

PRISER: Samsung Galaxy S22 koster fra 6.699 kroner. Se alle priserne på Galaxy S22-serien her.

(mere…)
Samsung Galaxy S22-serien – se de forventede danske priser

PRISLÆK: Galaxy S22 Ultra bliver billigere, mens de øvrige modeller holder priserne fra 2021.

(mere…)
Lad dig ikke narre af det nyeste tilbud fra Alka Mobil

PRISTJEK: Fri data for 99 kroner om måneden, lyder godt. Et pristjek viser, at du gør klogt i at forholde dig kritisk til tilbuddet.

(mere…)
Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram